Zbrka je pochela
Collapse
X
-
Vidi vremenska prognoza za swedskukada zaladni dugo nepusta temperaturu...tek tamo pred kraj meseca
Sad bi ja kao trebalo da nadjem za nemackuTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by BojanS84Što si razdražljiv? Pri?amo... opušteno...
Kako postoje subjektivni utisci, tako postoje i neki objektivni parametri po kojima može da se izvrši pore?enje. Na osnovu tih objektivnih parametara ?ini se da je SAAB preskup.
Mislim da je ova TurboX verzija pre svega napravljena da bude reklama za jeftinije modele, odnosno da pokaže SAABovu tehni?ku kompetenciju i tradiciju, ali opet što je mnogo, mnogo je...
Comment
-
-
Originally posted by BOOST
BTW: M3 E36 ide paralelno sa obicnim slonom od 9-5-Aero i nemozes da poredis ****vca sa TuRbo motorom.
LM fabrika tvrdi da će BMW 335xi ići 0-100 za 5,2 sekunde i takođe imati sličan 4x4 sistem kao i SAAB (koji 0-100 ide za 5,7s), s' tim da će SAAB biti oko 5-10.000 eura skuplji...
Comment
-
-
Ako vec zelis odgovor zasto ce SAAB biti sporiji:
1. Tezi
2. Transmisija nece podneti obrtni momenat u niskim obrtajima (sve je kod SAABa limited non stop)
3. Avion: Izvidjach, Lovac ili bombarder? Ili kompromisno resenje ?
Elem, nije sta moze nego sta mu je dozvoljeno da uradi.
Sa malo torture na transmisiju od strane motora 0-100 za 4,5 sec nije problem puno FWD SAABova radi ovo vreme u klasi 4 sec sa 1600kg tezine.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
al jel mogu ja da se umesam?
niti branim bmw-a niti kudim saab-a ali ako je ta cifra za 9-3 mnogo je..isto toliko smatram da je i bmw 335 preskup...
meni se licno zadnji deo tog black turbo ne svidja..prednji deo ok,unutrasnjost je ono svedska..
da ce biti pun tehnike ne sumnjam,ali ima auta koji su tu za manje pare i ne (da se izrazim sabacki )futiraju se toliko..a da idu idu...
@cld
@bojan
lopta malo na zemlju nije ni bmw ni saab nesto narocito,pogotovo da bi se mi ovde raspravljali...ti volis saab-a neko nesto drugo i bojan nesto drugo..da je cifra za 9-5 model onda bi bilo ok..
MHO"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by CLDne vidim potrebu da se mesas, loptu nisam ni dizao sa zemlje da bi je spustao.
Decko komentarise auto koji nije nikada vozio, o cemu onda da pricamo."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Ne želiš da znaš.
http://www.youtube.com/watch?v=WVxTELNt ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ABVfVt_Z ... ed&search=
Neko je pitao šta je off?San ispunjen. Impreza Turbo.
Comment
-
Comment