Zbrka je pochela

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Originally posted by BOOST
    Originally posted by mikimazda
    Originally posted by BOOST
    50 leva 10 minuta.

A posto je desna

30 minuta recimo?
    ala racunas...
    pa 150 desnih
    A kod tebe i leva i desna jednaka cena, e pa nece da moze, leva je pri srcu
    Al Desanka je Deesanka

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Nemojte sad prosipati licna iskustva... ima i levorukih

Kako neko rece "Gde je okvir teme, da se u'vatim, da ne ispadnem.."
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Ne mogu sad da citiram sta si sve nalupetao, ali neka...

Sigurno zivis na vrhu neke planine i dises mnogo cistog vazduha pa ti je kiseonik udario u glavu?!

Verovatno te je sramota da prostres ves da se susi, promenis pelenu, zagrlis zenu u javnosti, sam sebi postavis da jedes, sam operes noge (kupanje samo praznikom), a da razgovaras sa zenom?! E, to nikako....

E, Balkane moj... NHF

prolupator.mojblog.rs

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

dobro bre prolupali, ne preteruj. i ja sam peglam stvari i sam secem nokte i ponekad u****m kucu, prostrem ves i te fore ali kod mene se zna ko stoji a ko cuci dok piski...
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

Originally posted by Alfonso
            Pa momci mislim da je krajnje vrijeme da pochnete zene da bijete onako bez razloga da nebi pogrijeshila. U sushtini, zene vole da se titra oko njih, ali da se ne izgubi ono musko, slobodno s vremena na vrijeme joj treba reci, ko te biiiip!, ne treba gubiti dostojanstvo.

Katastrofa, znachi u tom trenutku, bih je polomio na komade, ispljuvao, i sredio josh milion nekih prirodnih katastrofa, da joj se zgadi zivot. A da joj oprostim... Pa mozda bi joj oprostio, dam joj pistolj u ruke i kazem idi zbogom, sve ti je oprosteno drugo ne dolazi u obzir.
            Sta da dodam?

A lepo sam sam sebi rekao da necu vise da se petljam i opet ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Alfonso
              CBC Član
              • 08.06.2007
              • 60
              • Pogorica081

prolupator au sto si ti neki picolizac. Pa da ja se nadishem svezeg vaduha, jel to neshto loshe, a ti chekash da ti riba se isprdi ispred nosa pa da udahnesh duboko, a? neka si ti. Nego meni udario svjez vazduh u glavu tebe ili zena tiganjem ili neki gej lobi! To shto ja kazem ne mora ni da se svidja, a hvala bogu ne moraju ni da ga primjenjuju svi u praksi, shto se mene tiche, mora da se zna ko nosi pantalone, a to znachi ne pere, ne pegla vesh itd... nego to je opet moja stvar a ne tvoja!

A shto se pomirenja tiche, pa ljudi toliko ima zennnaaa da je to brooka. Ko nije za barem dvije onda nije ni za jednu!

Comment

• *Dixy*
                CBC Veteran
                • 14.05.2006
                • 157
                • BG

Koliko sam skapirala tema je "prevara" (vec sam rekla da mislim da je to glupost)...ali ovde se raspravlja ko kosi a ko vodu nosi....
                *Cilj Opravdava Sredstva*

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

@Alfonso: To sto sam ja mnogo ljudi moze posvedociti. Za pocetak umem da komuniciram koliko-tolko normalnim jezikom za razliku od vas na velikim visinama, mora da vam se pamet razredila od tolike promaje, ali to je opet vas problem...

To sto tretirate zene kao stoku mnogo vise govori o vama nego o vasim zenama.
                  Sirugno i tvoj tata omlati tvoju kevu redovno i obraca joj se takvim recnikom pa si takvo vaspitanje poneo iz kuce. Eto onih repova o kojima sam govorio, najbolji si primer. Zbog tebi slicnih i postoje sigurne kuce za zastitu zlostavljanih zena, ali na srecu sve vas je manje i sve ste vidljiviji.

Tvoj najveci strah je pametna i samostalna zena, sto, opet, znaci da se budis vristeci jer ih je sve vise. Uzasavas se inteligencije, obrazovanosti, ljudi koji koriste prosto prosirene recenice, a interpunkcija ti je totalna nepoznanica. Svoje ja gradis na nemocnijima od sebe, umesto da se ugledas na uspesnije.

Da si malo prozirniji ne bi te ni bilo...

Javi se za diskusiju kad procitas nesto sto ima vise teksta nego slika i kad izlecis nagomilane komplekse. Za pocetak moras da postanes svestan da ih imas..

To sto sam ja, ti ne mozes ni da pojmis.
                  Nemoj vise da mi se obracas jer ja tebi sigurno necu.

Ponovo sam zazalio sto sam se opet javio u ovoj temi.

prolupator.mojblog.rs

Comment

• ĆOMI
                    CBC Senator XXL
                    • 31.08.2006
                    • 1705
                    • Braće Jerković,Vozd
                    • Stilo JTD 16V

Mirni bre,oci povadili!
                    OPEL CLUB SERBIA

Comment

• Alfonso
                      CBC Član
                      • 08.06.2007
                      • 60
                      • Pogorica081

prolupator ja moram cchovjeku da odgovorim!

Vidim ti imash neshto opasno protiv visine, nemoj covjeche toga da se bojish mislim koje zene vole muskarce koje se boje visine?

Pa ja sad nebih da budem PREVISHE nadmen ali mi ih tretiramo kao stoku, a one opet vole CRNOGORCE, a takvi kao ti i tebi slichni im prave zenske kuce, da bi one bile sigurne, kad ih mi pustimo i onda opet da nam se vrate

UUU bogami si me prochitao kao skolski bukvar, kad sam gledao serijal D.Trampa, od onih pametnih i samostalnih zena sam bjezo ko djavo od krsta, ali dobro ti si tu da i meni napravish sigurnu kucicu, i da me suochish sa kompleksima, mozda bude bolji chojek od mene.

Ja te nisam ni zvao uopshte nego si ti mene prozvao. Tako da dobro prochitaj udzbenik iz psihologije prije nego shto mi odgovorish, da mi ne povrijedish osjecanja, josh ne znash kakav sam kad popizdim pa ti preklopim prosto proshirenu rechenicu preko ushiju!

Sorry drushtvo, nebi ja ali momak se mnogo, naduvao pa ajde...

Comment

• dare156
                        CBC Senator
                        • 07.03.2007
                        • 282
                        • Beograd

ma leva je zakon, prija ko tudja

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

'bes takvu kantu koja ne moze da pobegne Ladi.
                          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Sri moderatoru za malo da me stignu ,Lade su isle mnogo dobro ali cim tako pises verovatno si zaslepjen mrznjom prema VW vozilima .Dolazili su Bugari na trke na Tari i Avali i svojim ocima sam gledao kako ladojke sibaju.A za ovo 'bes moj odgovor je:'bes onoga ko tebi dade da budes moderator

Comment

• vujke
                              Admin
                              • 29.09.2004
                              • 1673
                              • Mladenovac
                              • Daewoo Lanos 1.5SX

Izgleda imas nesto protiv moderatora na ovom forumu, shvati da si ovde gost kao i u necijoj kuci, ukoliko ne postujes domacina pronadji najblizi izlaz
                              while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Ako sam gost valjda domacin mora mene da ispostuje a ne da provocira i daje neumesne komentare - naravno da cu uvek da odgovorim na provokacije takve vrste, procitaj malo sta je pisano pa onda udaraj upozorenja

Comment

Working...
                                X