Vozaci u firmama...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M626
    CBC Senator
    • 12.01.2006
    • 200
    • Beograd, Konjarnik

Vozaci u firmama...

Citajuci na Benchmark forumu sta je sve lik pokusavao da uradi ne bi li sprzio procesor (da bi mu gazda kupio novi komp ), pomenuta je paralela sta sve vozaci u firmama rade sa sluzbenim kolima.

Evo nekoliko citata sta su naveli:

ALI zato je ekipa iz x34xcx43xxxxc bila neuništiva (ne smem da kažem pravo ime, možda neko od bilmeza čita ovo).
    Šta je sve preživeo kombi xyzsdfacsa, pa to neće ni jedan auto.
    Patentirani su sledeći metodi:
    1. Pri brzini od 140km/h šaltanje iz 5-e u 2-gu brzinu
    2. Spuštanje niz stepenice (ko će da se cima okolo)
    3. Sipanje starog ulja u usisnu granu i pravljenje dimne zavese od Bulevara do plavog mosta
    4. Sipanje bref duo u karter umesto ulja
    5. Vožnja bez vode u sistemu 10km , **** ga, raspala se pumpa za vodu, ko će da šlepa auto.
    P.S.
    Ovo je samo deo repertoara, bilo je tu još dosta bisera.
    I jos par primera, gde je i jedan najludji (sa voznjom u rikverc )

Samo da dodam na onaj repertoar:
    1. shaltanje brzina bez kvacila par stotina km cisto da se vidi da li moze i koliko ce da izdrzi
    2. voznja bez kapi ulja do prvog coska jer je bolid prethodno otkinuo karter na visoki ivicnjak
    3. voznja na rikverc sa gasom do poda da bi se videlo koliko moze da izvuce da bi na kraju dok je blejao u brzinomer i cudio se sto ne mrda sa nule zavrsio na kraju u izlogu jedne prodavnice
    ...
    ima gomila bisera, ali mislim da je ovaj najjaci:
    x. sipanje dizela umesto supera i voznja citavih 1/2km jer je decko pricao preko telefona i nije gledao koji je pistolj uzeo

Ajd dajte jos neke primere, siguran sam da ih ima puuno
    Optimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
  • Car
    CBC Senator XXL
    • 07.07.2005
    • 900
    • Beograd

Re: Vozaci u firmama...

Meni je ovo zalosno a ne smesno. Koliko to sve ima veze sa Srbijom, ne znam (verovatno ne bas mnogo), ali takvo ponasanje generalno nije nista vise od maskiranja sopstvene nesposobnosti.

Osecati bes prema onima koji su materijalno ojadili zemlju i na taj nacin stekli bogastvo (a takvih primera ima mnogo po svim postkomunistickim zemljama) to shvatam, ali obicno ljudi osecaju isto i kad nije takav slucaj u pitanju, kad je neko jednostavno sposobniji, vise zna, itd. i samim tim vise ima.

Vrlo los i neproduktivan izbor ponasanja ako se zeli nesto promeniti na bolje, u sopstvenom zivotu, u svojoj drzavi, na planeti. A ocigledno je da takav neko zeli promenu.

Comment

• Urosh
      CBC Član
      • 13.05.2007
      • 79
      • Zemun
      • Toyota Avensis D4D

Kod mene pokusavali da propnu kamion na zadnje tockove. Znas ono puna poluprikolica, pa ga zabodes u trecu i pun gas!!! Sto je najstrasnije - uspeli su, al sto je posle nesto smrdelo

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Bivsi vozac u kevinoj firmi je na novom Renault Safrane-u 1993-e iscupao board computer, posto je pricao nesto na francuskom stalno Ne...nije dobio otkaz, nego vozio jos 10 godina, pre nego sto je sa 65 otisao u penziju. Lik je bio skoro slep, senilan i notorni alkoholicar, al jebiga, u samoupravljanju su vozac, sekretarica i kafe kuvarica sveta zanimanja i njima niko nista ne moze (zlatnog li vremena komunistickog....)

Svasta ima, ali najgori su ipak oni sto prodaju sluzbena vozila, tj. auto se "ukrade" i pojeo vuk magarca....a njemu lik lovu. I kao fol, obavezno im ukradu zajedno sa autom dokumenta, mobilni i to..

Comment

• Lord_o21
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2006
          • 494
          • Novi Sad

Mi ovde imamo mali sampionat, naime vozilo je Fabia 1.2 HTP (3cyl 12v), a zadatak je da li ces je potpisati u II i ako uspes koliko ce trajati... A ima i talenata koji misle da je autoatik, ubaci u (istu onu) II i tako ga vozi ceo dan... A da ne spominjem na sta lici firmin jugic posle celovikendnog pecanja...
          ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• Ji 4Tze
            CBC Senator XXL
            • 04.05.2006
            • 806
            • bg
            • Honda CR-V 4WD

takvima je kochija bez konja premija

Comment

• AreOut
              CBC Senator XXL
              • 22.07.2006
              • 590
              • Zabjelo

Re: Vozaci u firmama...

Originally posted by M626
              Samo da dodam na onaj repertoar:
              1. shaltanje brzina bez kvacila par stotina km cisto da se vidi da li moze i koliko ce da izdrzi

...
              Ai pa to ja radim 50.000 i evo izdrzava
              http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• shadow
                CBC Senator XXL
                • 23.09.2005
                • 555
                • Beograd

Oduvek me zanimalo koja je poenta unistavanja sluzbenog vozila i kako uspevaju da se izvuku sa time?
                My crew is all fired up
                Y'all better just wise up

Comment

• dare156
                  CBC Senator
                  • 07.03.2007
                  • 282
                  • Beograd

Koj auto ide najbolje? Pa sluzbeni, naravno

Ja sam privatnik, a radnici me ebu, to je nasa kultura Ne treba se nervirati, nikad nisam bio u toj poziciji pa ne znam.

Comment

• low rider
                    CBC Senator XXL
                    • 03.04.2006
                    • 613
                    • Beograd

Drug se zaposlio u nekoj firmi kao vozac, vozio je one najdzinovske kombije koje sada prave. Nije lako nasao posao i bilo mu je bitno da ga zadrzi zbog tada teske novcane situacije.
                    Sve u svemu ture nisu bile male i nije radio svaki dan. Ali gotovo uvek kada bi vozio imao je neki peh, kvar, havariju, stalno je prijavljivao neke probleme, uvek razlicite stvari. Cak je neke popravke placao od svoje plate. Mislio je da kombiji nisu ok, ali oni su bili relativno novi i posle kratkog rada u firmi gazda ga otpusti.

I to bi ostalo na tome da posle nekog vremena ne sretne bisevg kolegu vozaca koji je radio u istoj firmi, i taj mu isprica kako je namerno unistavao kombije, nema kako ih nije kidao i kakve je sabotaze pravio zbog neke svadje sa gazdom, ali nikada se njemu nije desio kvar niti bi ga prijavio. Gremlin .

Comment

• bagu
                      CBC Senator
                      • 21.06.2006
                      • 245
                      • NS

Stvarno ,ali stvarno je neverovatno kakvih likova ima na tu temu.Kao u fazonu nije moj i sad ?u da ga pokidam.
                      4godine sam djirao Berlinga 1.9d i to svuda po ovom delu Srbije.Jesam ga ložio ,ložim i svoj ali sve je to u granicama neke normale.Nikako mi nije jasno ?emu je to potrebno da se sahrani vozilo.Uvek sam vodio ra?una o ulju,vodi,gumama servisima i na to na vreme opominjao gazdu ali on se bahato ponašao ,uvek je bilo jel baš mora sad dok je za njegovog 4runera sve bilo menjano i to pre vremena.Mislim u redu i treba voditi ra?una o automobilu ,a on Berlinga nikada nije doživljavo kao svoj a u stvari Berlingo treba da mu bude prioritet zato što zara?uje lovu i taj 4runer živi se od njega,zar ne?
                      A tek ovi likovi zbog kojih je tema otvorena ccccccccccc
                      Naj žeš?i su oni koji voze nova vozila pa se nakrive pa onda još umisle da je njihov ,pa na semaforu bace onaj bad look kao snimi me kaki sam
                      Što se ti?e same vožnje stvarno sam naletao na tipove koji super voze.Zna?i prati se svaka situacija tri koraka unapred,kad ideš iza njega na sva tri retrovizira vidiš njegove o?i ,žmigavac prilikom svakog preticanja i sve ono što vožnju ?ini kvalitetnom.
                      A bilo je i likova od kojih stiskaš papu?icu do kraja samo da mu pobegneš ili desni žmigavac i kao staješ na piš pauzu samo da ga se otreseš jer je lik što si ga obišao i sklon neverovatnim potezima koji su više nego opasni
                      Sa ovim automobil?i?em sam prešao oko 100000 km i samo jednom me je izneverio .Osta?e mi u lepom pam?enju vožnja sa jedinim dizelom do sada.
                      Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

I ja sam privatnik i ne o?ekujem da od firme auto moj radnik vozi jednako kao svoj ali za namjerno i?ivljavanje nad sredstvima firme bi dobio nogu u guzicu od mene osobno... isto onako kako ga je otac trebao podrepiti kad je bio mali za napravljenu glupost pa mu u odrasloj dobi ne bi palo na pamet izigravati mangupa sa tu?om imovinom

Comment

• mb12
                          CBC Senator XXL
                          • 06.11.2006
                          • 640
                          • Vrbas
                          • Mazda 626 2.0 TD

Ma, kao i svugde, ima ljudi i neljudi, mada ja bih lepo znao shta bihj sa ti mneodgovornim vozachma radio, da to prestanu raditi....lepo se prati situacija, i to se nemoze prikriti, a potom mu lepo napomensh da obrati paznju,a ako nece , marsh u tri lepe , ima ljudi koji jedva chekaju na posao!

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Kod mene je neko nepisano pravilo da za vecinu ljudi nesto na autu nije u redu samo kada auto ne ide. Oni koji kao vode racuna i zapaze nesto imaju drugo dostignuce koje se zove cedulja.

Npr, vrate se kljucevi uz skrabotinu (primer od pre 2 dana) -
                            1. svetli lampica za ulje
                            2. otkacio se branik (sam od sebe verovatno), vezali smo ga zicom.

Naravno, ne pada im na pamet da odu do radionice koja je na 700m od kancelarije i doliju ulje ili traze da se namesti branik po logici da ce to da uradi sledeci kome bude trebao auto.
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• xami_coupe
                              CBC Veteran
                              • 04.09.2007
                              • 130
                              • Novi Beograd

Ma ovi firmini vozachi su najopasniji u gradu za voznju jer voze kao nenormalni sa tudjim kolima!Znachi nekoliko puta sam gledao mnogo chudne stvari koje izvode tipa kako se penju na ivichnjake sa jedno 40km/h i ne je*u 2% za kola!uzas...

Comment

Working...
                              X