Citajuci na Benchmark forumu sta je sve lik pokusavao da uradi ne bi li sprzio procesor (da bi mu gazda kupio novi komp
), pomenuta je paralela sta sve vozaci u firmama rade sa sluzbenim kolima.
Evo nekoliko citata sta su naveli:
I jos par primera, gde je i jedan najludji (sa voznjom u rikverc
)
Ajd dajte jos neke primere, siguran sam da ih ima puuno

Evo nekoliko citata sta su naveli:
ALI zato je ekipa iz x34xcx43xxxxc bila neuništiva (ne smem da kažem pravo ime, možda neko od bilmeza čita ovo).
Šta je sve preživeo kombi xyzsdfacsa, pa to neće ni jedan auto.
Patentirani su sledeći metodi:
1. Pri brzini od 140km/h šaltanje iz 5-e u 2-gu brzinu
2. Spuštanje niz stepenice (ko će da se cima okolo)
3. Sipanje starog ulja u usisnu granu i pravljenje dimne zavese od Bulevara do plavog mosta
4. Sipanje bref duo u karter umesto ulja
5. Vožnja bez vode u sistemu 10km , **** ga, raspala se pumpa za vodu, ko će da šlepa auto.
P.S.
Ovo je samo deo repertoara, bilo je tu još dosta bisera.
Šta je sve preživeo kombi xyzsdfacsa, pa to neće ni jedan auto.
Patentirani su sledeći metodi:
1. Pri brzini od 140km/h šaltanje iz 5-e u 2-gu brzinu
2. Spuštanje niz stepenice (ko će da se cima okolo)
3. Sipanje starog ulja u usisnu granu i pravljenje dimne zavese od Bulevara do plavog mosta
4. Sipanje bref duo u karter umesto ulja
5. Vožnja bez vode u sistemu 10km , **** ga, raspala se pumpa za vodu, ko će da šlepa auto.
P.S.
Ovo je samo deo repertoara, bilo je tu još dosta bisera.

Samo da dodam na onaj repertoar:
1. shaltanje brzina bez kvacila par stotina km cisto da se vidi da li moze i koliko ce da izdrzi
2. voznja bez kapi ulja do prvog coska jer je bolid prethodno otkinuo karter na visoki ivicnjak
3. voznja na rikverc sa gasom do poda da bi se videlo koliko moze da izvuce da bi na kraju dok je blejao u brzinomer i cudio se sto ne mrda sa nule zavrsio na kraju u izlogu jedne prodavnice
...
ima gomila bisera, ali mislim da je ovaj najjaci:
x. sipanje dizela umesto supera i voznja citavih 1/2km jer je decko pricao preko telefona i nije gledao koji je pistolj uzeo
1. shaltanje brzina bez kvacila par stotina km cisto da se vidi da li moze i koliko ce da izdrzi
2. voznja bez kapi ulja do prvog coska jer je bolid prethodno otkinuo karter na visoki ivicnjak
3. voznja na rikverc sa gasom do poda da bi se videlo koliko moze da izvuce da bi na kraju dok je blejao u brzinomer i cudio se sto ne mrda sa nule zavrsio na kraju u izlogu jedne prodavnice
...
ima gomila bisera, ali mislim da je ovaj najjaci:
x. sipanje dizela umesto supera i voznja citavih 1/2km jer je decko pricao preko telefona i nije gledao koji je pistolj uzeo
Ajd dajte jos neke primere, siguran sam da ih ima puuno

Comment