Vozaci u firmama...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lord_o21
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2006
    • 494
    • Novi Sad

A, da ISUZU d-max se jako lepo shora, cim ima prilike za to....
    ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• TheWickerMan
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2007
      • 791
      • DE
      • AR Giulietta TCT

Ja nikako nerazumem to izzivljavanje nad sluzbenim kolima.
      Vozio sam sluzbeni auto(taxi),Golfa 2,'86,i nekih 7 meseci i nisam imao nijedan kvar.Dobro,par puta mi je zaledio rasprsivac plina,zato sto je neki majstor-suster probuso crevo srafcigerom.Taj auto sam vise cuvao nego svoj,jer taj auto donosi 'leba u kucu i meni i gazdi.
      Dok se vecina kolega manijacila sa automobilima kao da su na reliju.Tipa,Audi 80 cc ide nekih 3,5 km drugom pri punom gasu,posto se kolega posvadjao sa gazdom nesto.A o letenju preko ivicnjaka i lezecih policajaca necu ni da pricam...

Comment

• Tomic
        CBC Veteran
        • 20.06.2007
        • 182
        • Zrenjanin
        • Audi A4, Corsa C

Imam jednog kretena u firmi koji prelazi preko bankine visoke oko 15 cm (ako ne i vise) sa nekih 30 km/h pitam ga zasto to radi, a on ce: "pa nije moj" Radim u Naftagasu i nasa vozila se remontuju svaki mesec, ali to nije razlog da se auto tako unistava.
        Eto

Comment

• mishkom
          CBC Senator XXL
          • 07.08.2007
          • 591
          • N/A
          • N/A

Cutiii, bar je iskren

Ne kao neki u firmi moje tetke. . . Unistavaju vozila, meni se hvale time. . Ja reko tetki, ona pitala, a nece niko da prizna. . .

A ima i pozitivnih primera. . . u firmi u kojoj radi moj tata zaista paze vozila. . . Mislim ima i onih koji voze po 160, 190, ali su pazljivi po gradu. . Redovni servisi, letnje/zimske gume. . . Inace stariji i iskusniji vozaci, profesionalci sa 35+godina. ..

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

sve to zavisi od coveka do coveka a naj vise od kucnog vaspitanja. kapiram da fima u kojoj ja radim ima mozda naj veci vozni park ako ne naj veci onda naj skluplji . vozaca ima raznih.neki vode racuna o kolima kao da su licno njihova a sto i ne bi kad ima je sve placeno a neke pak zabole cosak i ista prica" zabole me nije moje" ali se isto tako tim debilima desava da ih taj isti auto za koji ih "zabole jer nije njihov" ostavi na putu negde u bozju mater pa posle kukaju . kazna....
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
            X