jedan moj drugar je otisao u taj servis da mu reinstaliraju softver na nokiji e50 koju je kupio u menhetnu, jedna od tri firme u gradu koje prodaju "original" nokije za sve tri je zaduzen taj servis. i kada je dosao tamo kazu mu ljudi:
-ostavite telefon ovde i zavrsicemo za 3 nedelje
-sto tri nedelje kada to traje manje od sat vremena?
-pa znate mi imamo veliki obim posla
-pa sto ne zaposlite odgovarajuci broj ljudi?
-ja to ne znam to nije do mene
-ok, da li ja mogu da dobijem neki telefon na koriscenje za to vreme?
-ne, ne praktikujemo to
-znaci je sam platio telefon 70% vise od trzisne cene i mogu jedino ovde da ga servisiram, u suprotnom gubim garanciju?
-da
-dovidjenja
inace telefon je star dva meseca i desava se da se u toku razgovora cuje neko pistanje i telefon se restartuje...
ja sam siguran da nokia ima odredjene standarde po pitanju sati rada potrebnih za servisiranje nekih stvari, i ovi umesto da zaposle jos x ljudi samo gomilaju telefone i govore svima da dodju za tri nedelje, to ne zvuci kao ovlasceni servis vec kao neka djibudjenga majstorska radionica gde ti kazu ostavi ga pa cu pogledati kad stignem...
-ostavite telefon ovde i zavrsicemo za 3 nedelje
-sto tri nedelje kada to traje manje od sat vremena?
-pa znate mi imamo veliki obim posla
-pa sto ne zaposlite odgovarajuci broj ljudi?
-ja to ne znam to nije do mene
-ok, da li ja mogu da dobijem neki telefon na koriscenje za to vreme?
-ne, ne praktikujemo to
-znaci je sam platio telefon 70% vise od trzisne cene i mogu jedino ovde da ga servisiram, u suprotnom gubim garanciju?
-da
-dovidjenja
inace telefon je star dva meseca i desava se da se u toku razgovora cuje neko pistanje i telefon se restartuje...
ja sam siguran da nokia ima odredjene standarde po pitanju sati rada potrebnih za servisiranje nekih stvari, i ovi umesto da zaposle jos x ljudi samo gomilaju telefone i govore svima da dodju za tri nedelje, to ne zvuci kao ovlasceni servis vec kao neka djibudjenga majstorska radionica gde ti kazu ostavi ga pa cu pogledati kad stignem...
ili da ga u opshte ne nadjete, popis vechiti na vratima i tome slichno ...
Comment