jedan moj drugar je otisao u taj servis da mu reinstaliraju softver na nokiji e50 koju je kupio u menhetnu, jedna od tri firme u gradu koje prodaju "original" nokije za sve tri je zaduzen taj servis. i kada je dosao tamo kazu mu ljudi:
-ostavite telefon ovde i zavrsicemo za 3 nedelje
-sto tri nedelje kada to traje manje od sat vremena?
-pa znate mi imamo veliki obim posla
-pa sto ne zaposlite odgovarajuci broj ljudi?
-ja to ne znam to nije do mene
-ok, da li ja mogu da dobijem neki telefon na koriscenje za to vreme?
-ne, ne praktikujemo to
-znaci je sam platio telefon 70% vise od trzisne cene i mogu jedino ovde da ga servisiram, u suprotnom gubim garanciju?
-da
-dovidjenja
inace telefon je star dva meseca i desava se da se u toku razgovora cuje neko pistanje i telefon se restartuje...
ja sam siguran da nokia ima odredjene standarde po pitanju sati rada potrebnih za servisiranje nekih stvari, i ovi umesto da zaposle jos x ljudi samo gomilaju telefone i govore svima da dodju za tri nedelje, to ne zvuci kao ovlasceni servis vec kao neka djibudjenga majstorska radionica gde ti kazu ostavi ga pa cu pogledati kad stignem...
-ostavite telefon ovde i zavrsicemo za 3 nedelje

-sto tri nedelje kada to traje manje od sat vremena?
-pa znate mi imamo veliki obim posla
-pa sto ne zaposlite odgovarajuci broj ljudi?
-ja to ne znam to nije do mene
-ok, da li ja mogu da dobijem neki telefon na koriscenje za to vreme?
-ne, ne praktikujemo to
-znaci je sam platio telefon 70% vise od trzisne cene i mogu jedino ovde da ga servisiram, u suprotnom gubim garanciju?
-da
-dovidjenja
inace telefon je star dva meseca i desava se da se u toku razgovora cuje neko pistanje i telefon se restartuje...
ja sam siguran da nokia ima odredjene standarde po pitanju sati rada potrebnih za servisiranje nekih stvari, i ovi umesto da zaposle jos x ljudi samo gomilaju telefone i govore svima da dodju za tri nedelje, to ne zvuci kao ovlasceni servis vec kao neka djibudjenga majstorska radionica gde ti kazu ostavi ga pa cu pogledati kad stignem...
Comment