Dudarime bolg ti je super, mislim ljubazan si bio Al ono za Fiata,mislim stvarno nema smisla, jos ovi manijaci posle to stavljaju u potpis.U svakom slucaju pozdrav tebi, i zelim ti lep provod na Cannonu!
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Da sam izasao, pao bi na ispitu ono vece kad mi je drug poslao link na dudarim.com.. zlo & naopako najnoviji post je tad bio tresi-mesi, pa sam presao sve ono za ponavljace i legao da spavam oko pola5 i naravno prespavao ispit.. al svaka cast.. i mrsna/posna slava..
ono za fijat je van svake konkurencije, iako se neki forumasi (ili vecina nece sloziti..
Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
ono za fijat je van svake konkurencije, iako se neki forumasi (ili vecina nece sloziti..
necemo se sloziti naravno, dok ne popunis garazu, pa onda da se prebacimo na drugi deo foruma koji je predvidjen za raspravu pa ces onda da vidis da dudarim nema pojma. mlad si ko ne zna naucice.
Dudarim kenja za FIAT, vozio auto star 30 godina pa mu nevalja!Pocinje polako da me nervira to maksimalno izbacivanje licnih stavova, primer vam je i onaj degenerik Miki.Al' ko sam ja da serem, i samom sebi u rec uskacem.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Smisao bloga i jesu licni stavovi, online dnevnik pa kome se ne svidja neka ne cita.. Nama treba cannonballblogs.se pa da svako ide u svoj offtopic bez da ga moderatori seku & opominju
btw dare156, garaza popunjena i nece ti se svideti, al pre toga su kroz nju prosli i a4 i alfa156 i 146 i corrado i punto i svasta nesto, ovo je prelazno resenje.. tako da (ipak) pricam iz svog iskustva..
nazad na temu - dudarim[rulz]
Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
Dudarim prica smesne price i ne treba se mnogo udubljivati u njih. Neko ce da nadje neku poucnu i smesnu recenicu koju ce posle da prepricava i to je to.
To bi bilo isto kao kada bi stvarno verovali da se zenska deca prave otpozadi jer je tako rekao Radovan III.
poznajem dosta njih koji su " napravili cerke od pozadi" tako daaaa... dudijevo misljenje uvazavam posto decko nije zaludjen automobilima kao mi vec mu je to prevozno sredstvo od A do B.
stefane, nije mogao da vozi 132 posto ga vise nema ni u tragovima, kao da nije ni postojao. jedino slike u nekim porodicnim albumima kao i "slike" iz mog ranog detinjastva svedoce o tome da je nekad postojao . valjda ti to nesto govori...
Comment