Poginuo Tose Proeski!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dare156
    CBC Senator
    • 07.03.2007
    • 282
    • Beograd

Tragedija
    Ja neslusam tu muziku, ali kriticari kazu da je ubedljivo najtalentovaniji i najkvalitetniji pevac na balkanu a mozda i sire. To nije toliko ni bitno.

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Ubedljivo najbolji pevac na ovim prostorima, a tek je svoje najbolje pesme trebalo da otpeva. Velika nesreca!

BTW - po pisanju hrvatskih medija s alica mesta nijedan vazduzni jastuk se nije otvorio

Comment

• gordi014
        Moderator
        • 02.10.2004
        • 1049
        • Valjevo, Srbija
        • PEUGEOT 206 XS 1.6

Toše Proeski poginuo u sudaru kod Nove Gradiške

Najnovije vijesti dana iz Hrvatske i svijeta. Pratite i kometirajte politiku, sport, show, lifestyle, biznis na najvećem portalu u Hrvatskoj.

VW Touareg kojim je upravljao Georgij Georgijevski (32) zbog neprilagođene brzine i premalog razmaka između vozila, udario je u prikolicu tegljača pri čemu se desna, suvozačeva strana gdje je sjedio Toše, zabila pod prikolicu. Touareg se potom zaokrenuo na cesti i silovito udario u metalnu ogradu koja razdvaja dva traka auteceste. Desna prednja strana vozila potpuno je uništena, a dijelovi auta, kotač, tablica, maska vozila i hrpe plastike, lima i stakla razletjeli su se stotinama metara uokolo.
        - Toše nije bio svjestan smrti. Bio je na suvozačevom sjedalu i kada se automobil zabio pod prikolicu tegljača, na mjestu je poginuo. Morali smo rezati lim kako bismo došli do njegovog beživotnog tijela koje je ležalo prignječeno u automobilu. Glava mu je bila krvava i puna dubokih rana, a lice potpuno neprepoznatljivo. Nisam vidio da su se otvorili zračni jastuci - potreseno nam je ispričao vatrogasac koji je prvi došao do mrtvog Tošetovog tijela i prekrio ga crnom plastikom.
        Nedaleko od mjesta nesreće zatekli smo i šokiranog vozača kamiona pod čijom je prikolicom poginuo Toše.
        - Bio je još mrak, ali magle nije bilo. Odjednom sam iza sebe ugledao jaka svjetla, a samo sekundu nakon toga osjetio sam snažan udarac i začuo prasak, lom lima i stakla. Vidio sam kako se vozilo nakon toga okretalo po cesti. Odmah sam stao i dotrčao do smrskanog auta. Iz njega se čulo zapomaganje žene koja je (49), koja je bila u stanju teškog šoka, prebačeni su u novogradišku Opću bolnicu. Kako doznajemo od liječnika, vozač je zadobio potres mozga i posjekotine po licu i život mu nije ugrožen. Menadžerica Ljiljana Petrović zamolila je medicinsko osoblje da zaključaju njenu bolničku sobu, jer ne želi kontaktirati s medijima. Kako doznajemo od jedne medicinske sestre Ljiljana je nazvala prijatelje u Zagreb da dođu po nju. Nekoliko sati nakon nesreće tijelo poginulog Toše odvezeno je na obdukciju.

'Pomaknite lim, izvadite Tošu, izvadite Tošu! - ispričao nam je vozač tegljača, Slaviša Kuzmanović (49) iz Beograda, koji tvrdi da je udarac u prikolicu bio toliko silovit da bi i sam sleto s ceste da kamion nije bio natovaren sa 25 tona građevinskih elemenata.
        Vozač kamiona tvrdi da je brzina bila velika, preko 180 na sat i pretpostavlja da je vozač Touarega zaspao za volanom.
        Teško ozljeđeni vozač i Tošina menadžerica Ljiljana Petrović

Najnovije vijesti dana iz Hrvatske i svijeta. Pratite i kometirajte politiku, sport, show, lifestyle, biznis na najvećem portalu u Hrvatskoj.

24sata - Zbog Toše proglasili dan žalosti u Makedoniji

Užas !!!

Počivaj u miru !!!

Comment

• mb12
          CBC Senator XXL
          • 06.11.2006
          • 640
          • Vrbas
          • Mazda 626 2.0 TD

Dobra kola, plus umor, plus ideja u glavi da ti niko nemoze nishta ako vozish SUV je ovoga puta bila katastrofalna.....ali shto je najgore , uvek onaj koji izazove nsrecu ne nastrada, nego nastrada neko drugi!

Comment

• PINHEAD
            CBC Senator XXL
            • 30.03.2005
            • 373
            • BG, Vidikovac

Ehhhhh................nek mu je laka crna zemlja.........
            EI9, EJ9, EK9......

Comment

• mirdza
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2005
              • 2437
              • Katowice (PL) / Banja Luka
              • AGP / W126

Originally posted by starac vujadin
              BTW - po pisanju hrvatskih medija s alica mesta nijedan vazduzni jastuk se nije otvorio
              Sto bi znacilo da niko nije bio vezan...
              Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• HEMI 426
                CBC Senator XXL
                • 23.12.2005
                • 1833
                • Novi Sad -United States of Liman

jeste da nisam mogao da ga podnesem kao lika a od njegove muzike mu je bilo muka, zaista mi je zao coveka, mlad, talentovan, perspektivan i popularan... vec mogu da zmislim horde uplakanih teenagerki...
                zasita strasno!

Comment

• BOOST
                  Founder - Admin od Začetka
                  • 29.09.2004
                  • 8726
                  • Gislaved//Sweden
                  • SAAB 9000 AERO R; SA

Tuareg i ostala kompanija auta iz te klase je ubitacna samu za zebe od svoje tezine. Skroz nebezbedan koncept auta kad je u pitanju udarac u staticki objekat.

U ovom slucaju podvlaceci se pod kamio sa haubom, nije doslo do smanjenja brzine (negatvni G) da bi jastuci bili aktivirani. Direktno je zatim zasukan auto u stranu, igrom slucaja ali tako je, kod vecine auta se u ovom slucaju nebi otvorio nijedan jastuk.
                  Sta ima medije da se cude tome, nisu oni ni konstruktori ni fizicari, jastici su je dodatak bezbednosti a ne zivotno osiguranje.

Sta je u glavi imao vozac jureci kroz maglu

Slava mu!
                  Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                  move your mind

Comment

• AreOut
                    CBC Senator XXL
                    • 22.07.2006
                    • 590
                    • Zabjelo

Slazem se sa oba mbova posta. Sa ove slike izgleda kao da je on u kontra smjeru udario u ogradu...
                    http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• veljko
                      CBC Senator XXL
                      • 30.01.2006
                      • 476
                      • Backi Jarak, NS
                      • Volvo V50 DRIVe

jednostavno je nemoguce opisati stanje u kojem se ne prepoznajem kad cujem neku njegov pesmu, verujem da je to iz razloga sto sam pod utiskom njegove tragicne sudbine, a opet, znam da me takve situacije ne doticu

balkan je ostao bez jedne licnosti cija me prisutnost mozda nije toliko uzbudjivala, koliko ce mi nedostajati njegova vedra pojava, njegove pesme, njegov glas na radiju . . .

nek ti je večna slava i laka zemlja

hvala Toše
                      Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• Ganjabanshee
                        CBC Član
                        • 12.10.2007
                        • 15
                        • Beograd CHB

Shta reci....sem s***a se deshavaju,nije mi ga zao kao lika i "kulture" koju je propagirao sa tom katastrofalnom vrstom muzike.Zalim ga kao jednu od hiljade zrtava koje stradaju svakodnevno u saobracajnim nesrecama.

Mislim da nece biti dovoljno josh hiljadu ovakvih sluchajeva da bi ljudi prekinuli da se loze i ponashaju mahnito u saobracaju.
                        Zalosno.
                        Corsa A GSi 1.6 (1989)

Don't drink and drive......
                        Allwayz smoke 'n fly !

Comment

• ĆOMI
                          CBC Senator XXL
                          • 31.08.2006
                          • 1705
                          • Braće Jerković,Vozd
                          • Stilo JTD 16V

Nisam njegov fan,ali sam postovalac njegove muzike,imao je par perfektnih pesama...
                          Stvarno je tragedija,iskreno i jako mi je zao Toseta,i dalje ne mogu da verujem...

Neka ti je vecna slava Tose,pocivaj u miru!!!
                          OPEL CLUB SERBIA

Comment

• mishio
                            CBC Senator XXL
                            • 29.05.2007
                            • 1204

neka mu je vecna slava !

za ne poverovati da se na novom tuaregu NIJEDAN airbag nije upalio ??? vozac je isao 200km/h

Comment

• Zeljoni
                              CBC Senator
                              • 04.05.2007
                              • 200
                              • Beograd, Vračar

Upravo su na b92 javili da je vozač zaspao za volanom.... Nesreća se dogodila negde blizu 7 ujutru što znači da je iz Makedonije krenuo negde oko ponoći a pitanje gde su bili pre... Mnogo mlad dečko....

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=267995

R.I.P.
                              Saučešće porodici i prijateljima i celom Makedonskom narodu.
                              Ne zaboravite da je momak bio i Ambasador UNICEF-a

Comment

• Tikica
                                CBC Senator
                                • 27.06.2007
                                • 220
                                • Nbg blokovi

Ljudi pamet u glavu...

R.I.P
                                A u Suzi uvek ludo...
                                Odeeeee...... :D hahaha :D

Comment

Working...