Kad bi pojedini malo usporili jezik pred mozgom ne bi imali ovako glupe izjave, kao da ih neko pita kakvu muziku oni vole i koga postuju sa estrade...
Jako tuzno i zalosno, ceo dan sam lose volje zbog toga...
Tose neka ti je laka zemlja, vidimo se valjda negde gore...
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
De, de, nije njegova muzika bila uopšte loša, čak u poređenju sa ostalom današnjom popularnom muzikom možda i dosta bolja...
Ali ovde nije mesto takvoj raspravi.
Imao je lep glas, imao je stvarno dobrih pesama, mlad nas je napustio...
Evo upravo slušam kako je otpevao "Zajdi, zajdi" i mogu samo da poželim da počiva u miru...
Ljudi... Stvarno pametu glavu!!!
ZAPAMTITE,...
Nikada ali NIKADA ne spavajte dok drugi vozi!!!
Mozete i u tenku da se vozite ali... Ma ne mogu ni da razmisljam, meni je isto tako drug iz osnovne iz odeljenja tako poginuo pre dve god. kad se vracao iz Guce...
Kako se zivot promeni u casu ,pamticemo ga po pesmama i po normalnom obracaju prema javnosti cime se ne moze pohvaliti veliki broj sadasnjih pevaca.
Neka ti je laka crna zemlja.
Cenih ga kao čoveka i kao pevača.
Po mom muzičkom ukusu ,najbolji pevač sa ovih prostora.
Pre tri dana sam nabavio novi cd.........Ceo dan danas u kolima slušam i ne ne mogu još da poverujem da je to zadnje što ćemo čuti od njega
Poljsko cveće nek te mladog pokrije,vozdra Toše vidimo se tamo ......
vozač je ubica,a sportski terenac promašen koncept auta.
prednji kraj meni izgleda oštećen samo od udarca u ogradu (plastika na motoru netaknuta) on je vozio prebrzo i u pokušaju da obiđe kamion zaneo se i udario direktno bočnom stranom u ivicu prikolice.to vozilo je manje upravljivo od kamiona u koga je udario.tuga
Comment