nemam reci.slava mu
Poginuo Tose Proeski!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
Danasnje dnevne novine su objavile fotografije sa sahrane. Cela Makedonija je u crnom.
Niko nije ravnodusan, i ne treba da bude. Dnevna stampa kaze da je Tose proglasen, posthumno, za pocasnog gradjanina i da ce biti podignut spomenik u njegovo ime u njegovom rodnom gradu.
Lepo bi bilo ne zaboraviti takvog coveka."zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Sta da kazem sto vec niste rekli, lik je sirio neke pozitivne vibracije, jednostavno na prvi pogled bi rekao, dobar covek. E, to je retkost. I zao mi je. Slusao sam koncert kada je Proeski pevao makedonske etno pesme, kakav glas...
Secam se kako sam ga pre nekog vremena prozivao, bio na tv-u, devojka ga namerno hvali, ja namerno blatim, ali tu je bio prijatelj koji radi u rts-u. Nesto su snimali sa njim, ovaj trebao da ga vozi, crkla sluzbena kola, i drug se ponudi da ne cekaju vec da ga preveze svojom raspalom ladom, yugom sta li je bilo, ovaj pristane iz keca, dosta vremena proveli klackajuci se zajedno. Kaze stvarno normalan, vedar i prijatan lik, iz prve ruke. Za malo koga bi to ovaj rekao.
p.s. pa jel ono pod haubom 5-to cilindricni tdi ? Negde u medijima sam cuo da je vozio brze od 180kmh, da li je taj motor uopste sposoban da tom brzinom vuce onoliku sasiju ? Eh, SUV sednes i osecas se da ti niko nista ne moze, kad ono ...
Comment
-
-
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Vozac tuarega je pokusao da se ubije kada su mu lekari saopstili da je Tose poginuo.
Imam osecaj da milioni ljudi tuguju zbog gubitka Toseta, ali verujem da su te emocije slabasne prema onome sto taj covek sada oseca. Ne mogu da zamislim kako mu je. Bili su prijatelji..."zensko si brate"
Comment
-
-
Upravo procitah na www.blic.co.yu o rdoiteljima bolesne dece kojima je Tose pomogao da se izlece,veoma potresne price,ko zeli neka procita gore.
Comment
-
-
Originally posted by littleDanasnje dnevne novine su objavile fotografije sa sahrane. Cela Makedonija je u crnom.
Niko nije ravnodusan, i ne treba da bude. Dnevna stampa kaze da je Tose proglasen, posthumno, za pocasnog gradjanina i da ce biti podignut spomenik u njegovo ime u njegovom rodnom gradu.
Lepo bi bilo ne zaboraviti takvog coveka.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTLittle, svi koji su pokusali da se ubiju a nisu uspeli, ustvari ne zele da umru.
Na FOXu je bio direktan prenos sahrane
"zensko si brate"
Comment
-
-
Neznam jeli marketing ili sta li je , gledao, pisalo je preuzeto sa makedonske nacionalne televizije.
Kako god, jezivo, on je pevac koji mi je izmakao dakle pojavio se u mom odsustvu ili kako bi reko nije stara garda , nekazem da nisam cuo za njega vec da nisam imao predstavu o "velicini" koju je dosegao dok nisam video sahranuAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
upravo je bila emisija na HTV 2 o zivotu i usponu Tošeta.
ko je mogao da odgleda ostao je bez teksta a ko nije šteta.
još jednomblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
Comment