Koliko nas ima zatamnjena stakla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

ma jok bre nisi razumeo, nego mi se vise isplati da odem tad u servis nego da na folije dam 40evra, kad oni te folije nabavljaju mnogo jeftinije .. mislio sam na malu razliku u ceni radio tad sam ili ne, jedino se sa buvljakusama isplati ili servis ..

videcu, zvacu sutra napokon i centarS da vidim za sunguard cenu.. pa da uhvatim lepo vreme i da uradim to ..

tamnio sam ja ranije ali sa buvljakusama i onom spahtlom njihovom, ispalo je ok, samo je izgrebana folija bila zbog te spahlte koja je tvrda previsa

Comment

• Nex
      CBC Veteran
      • 05.03.2006
      • 132
      • Rakovica

Originally posted by MOSLER
      Originally posted by Lucky
      Originally posted by Nex
      Ok, moja greska, lose sam shvatio. Aj' ako ti nije frka skeniraj ili samo napisi po kom clanu, itd, bas me interesuje... Tnx unapred
      Clan 229. Stav 34. ZOBS-a
      34) vozač koji u saobraćaju na putu upravlja vozilom koje nema ispravne propisane uređaje i opremu, osim uređaja za upravljanje, uređaja za zaustavljanje, uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, tahografa i pneumatika ;

Bas i ne vidim kakve ovo ima veze sa folijama a i kazna za ovaj prekrsaj je 1000 a ne 2000 dinara.

Aj proveri ovo pliz..
      Clan 229 stav 1 tacka 34.. Poceli su da pisu kaznu za folije, po ovom osnovu.. Cisto da znamo sta je..

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

Ja sam clia vodio na zatamnjivanje stakala na batjanicu. Radio mi je Uros koji se time bavi profesionalno, rade on i njegov brat objekte sa velikom staklenom povrsinom ( trzne centre, izloge, kancelarije, itd) a stakla na kolima rade iz zahebancije, usput! Tako je dobro uradio da su bukvalno svi hvalili kad mi vide stakla. Posle 2 godine ni jedan jedini baloncic se nije pojavio, nista, stanje identicno onom nneposredno nakon ugradnje! Ako neko zeli imam jos uvek broj pa cu poslati na pp... Uvece se nista nije moglo videti, spolja, a iznutra sve. Mnogo zavisi od kvaliteta folija. Recimo ove moje su bile i sa UV zastitom i sa jako malom razlikom kad spustis prozor i kad gledas kroz nju. Dok se kod ortaka u kecu sa folijama sa buvljaka nista nije moglo videti,a bile mu spolja svetlije od mojih... E sad, sto se tice pandura, smarali su me nekoliko puta, pogotovu interventna. Ovi saobracajci samo napomenu da je zabranjeno i da treba da skinem, a interventna se lozi da ce mi skinuti... Jednom sam dao 500din i to je to. Dobra fora je, pored spustanja prozora, da se upali svetlo u kabini.

A sad na saxu imam duplo svetlije folije nego na cliu i nekako sam mirniji sto se plavih tice, a opet lepse izgleda i vrse funkciju...

Sto se zatamnjivanja stakala tice, pecenjem, radio je moj ortak na pugu 406 50eura prednja stakla. Dobijes i papir i niko ti nista ne moze! Njemu su skinuli na ulici prednje folije, decko se iznervirao i otisao na pecenje prednjih i odradio u istoj nijansi kao sto su mu bile folije.

E,da, sto se stopaljki tice, zavisi cime se farba, ako koristite pravi sprej, onda ce se sve lepo videti isto kao i pre farbanja. Ja sam radio stopove, zmigavce, pa i obrvice. Ispod obrvica su bili zmigavci i nije bilo razlike uopste. Radio sam u 3 ruke, za vise ne znam...

Comment

• mishio
          CBC Senator XXL
          • 29.05.2007
          • 1204

hehe znam tog iz batajnice komsija od mog drugara je, decko radi brutalno dobro ..

Comment

• GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.04.2007
            • 1018
            • Zemun

@Shony koja je fora sa tim pecenjem?
            Dr. Fritz Indra

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Ma kakvo pecenje,pa to kosta sacuvaj Boze!
              To radi onaj tip negde iz Vojvodine i cinimi se da rece oko 100-150eur. pos taklu,valjda je tako ne drzite me za rec!

Pisano je o tome vec na forumu tako da koristite Trazi,a tema je bila tintovanje stakla ili sl.
              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.04.2007
                • 1018
                • Zemun

Pa rece covek 50e za prednja stakla, pa me cisto interesuje.
                Dr. Fritz Indra

Comment

• shonsy
                  CBC Senator XXL
                  • 11.05.2007
                  • 1391
                  • London/Beograd
                  • Honda CBR 125R

Zvacu ortaka bas da proverm. Meni je u secanju ostalo 50 eura za prednja, a sad mozda sam se zeznuo pa je za jedno toliko... Koliko sam razumeo stakla se skidaju i nose u tu pec gde pod uticajem visoke temperature staklo crni. Uostalom postoje da se kupe "dimnjena" stakla i ogledala. To je isti princip. Provericu za lovu pa javljam!

p.s. ko ima smederevca da probamo to u kucnoj radinosti?

Comment

• kiborggg
                    CBC Član
                    • 12.02.2008
                    • 24
                    • Bijeljina

definitvno naj jaci nacin za zatamnit stop svjetla sam vidio na jednom audiju 80 kod mene u Bijeljini. Cova je zatamnio stopke zenskim carapama!!! Zenske grilon carape ili najlon ili kako ih ko vec zove.. Nisam skontao dok mu se nisam priblizio. Zategao carapu preko stopa! Da ne povjerujes!! Za ljecenja...

Comment

• karbi
                      CBC Početnik
                      • 05.04.2008
                      • 8
                      • vozdovac

pa koja je to sabanija ...zar nije lakse da uzme dobar sprej i da zatamni stopke...tako sam ja radio na mojim kolima...a i zatamnjivao sam stakla sam...ne znam meni je vece zadovoljstvo kada ja radim moja kola...folije zamenim na 4 ili 6 meseci...a uvek do jaja izgleda...

Comment

• GSi
                        CBC Senator XXL
                        • 15.04.2007
                        • 1018
                        • Zemun

Shonsy ima li nade?
                        Dr. Fritz Indra

Comment

• shonsy
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 1391
                          • London/Beograd
                          • Honda CBR 125R

Uh ja zaboravio.... Evo sad mi rece jedan drugi ortak da ima mogucnost u glass servisu da se toniraju stakla, valjda nazad 70%, a napred do 30% sa atestom! To je oko 200eura. Rekao mi je da moze da proveri pa da zna tacno sta i koliko, ali sam mu rekao da ne radi to jer je bzvz - malo zatamnjuju prednja. Nego, ne mogu da nadjem broj od onog lika sto je u radio na pugu bas pecejne "mrak"... Jbg pokusacu preko zajednickih prijatelja da dodjem do njegovog btroja pa cu napisati gde i za koliko...

Comment

• GSi
                            CBC Senator XXL
                            • 15.04.2007
                            • 1018
                            • Zemun

Ajde, samo lagano....
                            Dr. Fritz Indra

Comment

• shadow
                              CBC Senator XXL
                              • 23.09.2005
                              • 555
                              • Beograd

a jel nekoga ko ima atest zaustavila policija i kako je proslo?
                              My crew is all fired up
                              Y'all better just wise up

Comment

• DTI LET
                                CBC Senator XXL
                                • 13.08.2006
                                • 374
                                • Novi BGD

Kaki bre atesti,to niko ne priznaje ako nije fabricko zatamljenje

Mozes samo da mu se nasmesis i da budes fin i kulturan eventualno :sipuga i ako je dobro raspolozen nece ti skinuti folije uz opomenu...NEMOJ SLEDECI PUT DA TE VIDIM SA FOLIJOM ODUZECU TI AUTO
                                www.opelclub.rs

Comment

Working...
                                X