Nije me bilo dugo na forumu, imam neka nova saznanja pa da podelim sa vama.Moram reci da ovo sto sledi, tacnije postupak doticnih i meni izgleda prilicno glupo, ali ipak nemojmo osudjivati ljude.Radi se poznanici koja je kupila auto, Bravu od 5000 eura od lika iz Novog Sada.Auto je bio mislim 2001.godiste, full oprema u super stanju(po njenim recima), jedino sto je bio stranac spreman za carinjenje.Zena je dala kompletan iznos, covek joj je dao auto sa dva kljuca(plava) i jednim crvenim+kartica....i dogvor je bio da on posle par dana dodje kako bi ocarinili vozilo.Deo dogovora da dodje on je ispuinio, uzeo je ejdan plavi kljuc i otisao SAM(bez prisustva ostecenih) da ga ocarini.Dalje mozete da pretpostavite sta se desilo, nikada se vise nije vratio.Prvo su pomislii da se coveku nesto desilo...ali uskoro saznaju da je taj lik normalno ocarinio auto, preveo ga na ime coveka kome je bio duzan pare i dao mu ga, i nakon toga zbrisao u Ameriku(bar misle da je tako).Tako da cuvajte se, ovaj narod je nacisto poludeo, kada cujem sta se sve desava jeza me hvata.
P.S. lik je iz Novog Sada
P.S. lik je iz Novog Sada
Comment