Jonizator, dezintegrator, ili kako vec...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Z-7030 ima certifikat od Udruzenja astmaticara i alergicara u Svedskoj

Aparat nosi logo kao jedini na trzistu.

Ovaj TRION gledajuci na sajtu radi na skoro istom principu, jedno neznam zasto nisu dosli na Svedsko trziste gde su ljudi fixirani kvalitetom pa i vazduha.
    Mozda nisu nasli Svedsku , daleko na severu

Shala, vidi i za Trion , moz bit da je OK za svoje pare.

Ja sam naviko da moji aparati budu i deo namestaja jbg.. taj mi se design bas neuklapa
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Stranica se zove Saniranje vazduha

Aparat je najbolji na testu i instaliraju ga chesto po zubarskim ordinacijama, reaguje na razne mirise itd.

600€

Gledao sam malo trziste ispod 300€ nepostoji nista, cene lako idu na nivoe do 1000+€

Kako god, ja sam zadovoljan mojim NemaN svojim , nijedan nije los a nije ni jeftin.
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

I za kuću i za kola http://www.medisana.co.yu/ prečistači, jonizatori, ovlaživači... posebno HEPA serija...
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

ovo je zanimljivo ... stedi i dezinfikuje..prvi put cujem za ovakvu stvar??
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• bojanTI
            CBC Senator XXL
            • 04.01.2006
            • 870
            • Pancevo

Vidim da je ova HEPA serija posebno naglasena kao antialergijska, ima li ko?!
            Problem je sto Electrolux u Srbiji jos uvek nema sajt koji radi, a ovi brojevi i svi drugi koje sam dobio na 988 su prakticno beskorisni, jer se ceo dan niko ne javlja...

Nasao sam na ebay-u za $250, treba da vidim hoce li da salju za Srbiju, mada mi i ova HEPA izgleda dobro...
            In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

U teretani koju posecujem koriste Zepterov uredjaj za te namene... Znam da otprilike kosta oko 550 eura. Ako ga neko koristi, bilo bi dobro da se cuju licna iskustva!!!!
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

Koristi ga moj ortak, zena mu je pusac, on nije i zive u jaako malom stanu, ap i kuvanje i kojesta jos...
                Oni su zadovoljni pre svega jer ima zavrsava posao a i dobili su ga na rate (mislim da je to presudno).
                Na mene nije ostavio neki dojam... Kad dvoje zapuse, mora da ukljuci i aspirator iznad sporeta na max da bi isterao dim...
                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Eon
                  Moderator
                  • 10.03.2005
                  • 4225
                  • Beograd-NBG-44
                  • Superb 2.0 4x4 DSG

Ni na mene nije ostavio neki utisak u teretani, sem kao osvezivac..., zato pitam, a zbog supruge sam hteo malo vazduh da ucinim svezijim... Nedostaje joj more ili planina!!!

Comment

• uglavnom.bezopasni
                    - 42 -
                    • 03.02.2005
                    • 2235
                    • Novi Sad

Kod mene u firmi se godinama ne isključuje onaj jonizator sa svetlom, a nedavno je kolega od kuće doneo i tu HEPA 3000A...

E sad moram da malo objasnim situaciju, grejanje je na klime, postoje ovlaživači vazduha zbog statičkog elektriciteta i opšteg utiska, a pošto ostavlja to čudo da radi non-stop, ja ujutru kad dodjem nema više one memle, mirisa vlage+cigara, da moram da luftiram pola sata svako jutro... Meni se svidja, i koliko vidim izuzetno je tih, čak i na najjače...
                    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                    11.04. 0:12 #2
                    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Eon
                      Moderator
                      • 10.03.2005
                      • 4225
                      • Beograd-NBG-44
                      • Superb 2.0 4x4 DSG

Znaci jonizator sa svetlom je za kakvu preporuku

Taj HEPA vidim da je ok!!!!

Comment

• prolupator
                        CBC Senator XXL
                        • 02.09.2005
                        • 3968
                        • Zemun

Moji su roditelji kupili takav mali jinizator sa svetlom, a bila su i dva u bivsoj firmi ... nista narocito, bukvalno prva pomoc .. kad je vazhuh pun dima, bukvalno cujes kako cvrci...
                        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• bojanTI
                          CBC Senator XXL
                          • 04.01.2006
                          • 870
                          • Pancevo

Hmmm, pa po svemu sudeci ti jeftiniji ne rade nista narocito, ali verujem da taj sa HEPA filterom koji je i antibakterijski i antialergijski radi dobro, uostalom za iste pare sam nasao na netu i ovaj BOOST-ov, samo malo je problem da ga salju za Srbiju, zvacu opoet one brojeve, inace cena mu je od 218 do 250 dolara, sto kad se prevede u PARE dodje isto ko i ovaj HEPA...

Evo sad sam zvao Electrolux na ove brojeve u BG i kazu da ih vise ne uvoze...
                          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• boris58
                            CBC Veteran
                            • 19.02.2007
                            • 196
                            • Cacak

ehm,
                            trenutno u dnevnom imam ovo cudo..

mashina, konstantno ukljucena mesecima, par puta ubacivao u auto ...
                            uglavnom lakse se podnosi dim kad dodju horde pusaca,
                            mnogo brze eliminise miris dima nego provetravanjem, a i zavese ne smrde na dim
                            fercera, nije mnogo jak i ima samo resetku koja se pere s vremena na vreme, otprilike kad se setim.

Comment

• bojanTI
                              CBC Senator XXL
                              • 04.01.2006
                              • 870
                              • Pancevo

E... Kupih danas ovaj NeoTec X3000C negde oko 200 eura, doneo sam ga i vec je na maximumu neko vreme cisto da ga istestiram i pokusacu da ne $erem puno i da me ne ubije subjektivitet, ali...
                              Mirise kao klasican vodopad, udjes u sobu i potpuno je druga atmosfera, dobro necu da preterujem...
                              Duvanski dim nije problem posto kod mene toga nema, ja sam zestoko protiv pusenja, a za ostale stvari cemo tek da ga testiramo, alergije i prasinu...

U svakom slucaju ako sam i bacio pare, verovacu da radi pa kako mu bude!
                              Inace sve te price o besumnim ventilatorima bacimo u vodu, na minimumu je 36 db, srednjoj i max brzini je 50 i 56 db, sto je mnooooooogo!!!
                              U ovoj prostoriji mi je sva oprema, kad se bude snimalo moracu da ga iskljucujem i to je to...

Sve u svemu mislim da nije losa kupovina, sugestija ce odraditi ostatak i bicu zadovoljan!

Eh da, samo jedno pitanje...

Ovde ima tri odvojena dugmeta-komande...
                              -Sanitizer
                              -Flow
                              -Timer

Timer je nebitan, dok sanitizer i flow imaju po 3 brzine, to jest stepena!
                              Flow mi je potpuno jasan takodje, ali me interesuje da li moze da radi samo ovaj sanitizer bez Flow, to jest ventilatora?! Hoce li onda raditi isto kao i svi ostali koji su bez, ili je projektovan da radi samo ovako?!

Inace to je ovaj model...

Comment

• NemaN
                                CBC Senator XXL
                                • 29.11.2004
                                • 1560
                                • munze

ja imam 3 brzine preciscavanja i jednu opciju samo izduvavanja vazduha mozda je tako neka i kombinacija kod tebe da imas samo izduvavanje....i posebno preciscavanje
                                I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Working...
                                X