Ja sam veliki fan "vijetnamki" i imam ih uvek bar dve(jedna radna, a druga za izlaske).
Žena hoće da me ubije zbog toga, ali ja ne popuštam!
Kad nije imao ko da mi je donese iz vana, kupovao sam ih u Sarajevskoj!
koliko si je zadnji put platio u army shopu u sarajevskoj? .. jel klasicna m65 ili kamuflazna neka?
mene interesuje i gde ima neka dobra "spitfajerka" sa dva lica(narandzasto-crna .. naravno )
uzeo bi i vijetnamku...nekad sam je shetao al se raspala
Urban shop je distributer Alpha-e Pre nego sto kupis jaknu nađi na netu kalkulator koja ti veličina treba na osnovu visine i obima grudi.Npr ja sam visok 186 i nosim M-Regular
Zorane oznaka za vijetnamku je M-65
Moj cimer platio Russel Athletic-ovu verziju vijetnamke 11000 ....i to sve fensi iskrzanu....OMG....za sve kojekakvim amblemima itd......ja mu kazem... "Alo bre, pa mogao si original Alfinu da usmez za 8 do 9 hiljada i za hiljadu da ushijesh pet shest amblema, i onih ostalif 2000 da chastish drugare/cimere pa bi ti jakna izgledala isto tako posle vracanja u dom, sa jedno tri cetiri pada na beton i vucaranja po njemu
oko 3500 dinara su jakne u inostranstvu ... ovaj sajt je u USA ...bash nas "deru" ovde.. ovosu Alphine jakne..ovo je samo jedan od njihovih prodavaca-distributera.
ima jos: pogledati na : http://www.alphaindustries.com/subcat/1/1/12/
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment