Korostim NOD32 2.7 kod sebe i na mnogim klijentskim racunaruna ga imam, takodje imam i sisteme koji rade pod nodom na 100 i vise klijenta. A zasto pa zato sto je jednostavan za impelemtaciju u mreznom okruzenjem, za odrzavanja, ne davi masine, za razliku od Symanteca, nepravi mi probleme sa drugim aplikacijama, desi se da prodje po neki virus ali u toku istog dana obicno stigne i update koji to sredi, ali ni jedan antivirus ne garantuije 100% zastitu, nije skup, jednostavno radi posao dovoljno dobro, samo antivirus je znaci ne zatvara kojekave portove i nesmara korisnika e pazi ovo pazi ono, meni radi posao.
Sto se tice klijentskih masina meni je sasvim ok, koristim ga i kao AV za Mail server Exchange 2003 i tu lepo radi.
Nisam pristrasan koristio sam i Symantec i Kasperski, oni rade super ali mnogo dave masine i nekako za krajnjeg korisnika su mi komlpikovani, a bogami Symatec i je i skup.
Sto se tice klijentskih masina meni je sasvim ok, koristim ga i kao AV za Mail server Exchange 2003 i tu lepo radi.
Nisam pristrasan koristio sam i Symantec i Kasperski, oni rade super ali mnogo dave masine i nekako za krajnjeg korisnika su mi komlpikovani, a bogami Symatec i je i skup.
Comment