Naj naj, AntiVirus

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 75ts
    CBC Senator XXL
    • 28.04.2005
    • 651
    • Beograd-Mirijevo

Korostim NOD32 2.7 kod sebe i na mnogim klijentskim racunaruna ga imam, takodje imam i sisteme koji rade pod nodom na 100 i vise klijenta. A zasto pa zato sto je jednostavan za impelemtaciju u mreznom okruzenjem, za odrzavanja, ne davi masine, za razliku od Symanteca, nepravi mi probleme sa drugim aplikacijama, desi se da prodje po neki virus ali u toku istog dana obicno stigne i update koji to sredi, ali ni jedan antivirus ne garantuije 100% zastitu, nije skup, jednostavno radi posao dovoljno dobro, samo antivirus je znaci ne zatvara kojekave portove i nesmara korisnika e pazi ovo pazi ono, meni radi posao.
    Sto se tice klijentskih masina meni je sasvim ok, koristim ga i kao AV za Mail server Exchange 2003 i tu lepo radi.
    Nisam pristrasan koristio sam i Symantec i Kasperski, oni rade super ali mnogo dave masine i nekako za krajnjeg korisnika su mi komlpikovani, a bogami Symatec i je i skup.

Comment

• zvrle
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2005
      • 961
      • Beograd, Batajnica
      • Golf 4

Deki jeste mu filter ok ali meni ubacuje i regularne mejlove u spam
      Sa svakog webmaila mozes da proveravas postu sa razlicitih kompova
      Danas svi provajderi imaju webmail tako da to nije neki + za gmail

Inace ne koristim antivirus, win xp ( SP2)+windows firewall+idem na net preko rutera
      “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

KAV 6.0

Kao sto je vec pominjano, treba znati koristiti softver. Ja npr. Kasperskog ne osecam na kompu, a rezidentan je konstantno i radi posao savrseno!
        Detaljnu instalaciju Kasperskog nek napise Vujke i necete ga osecati na kompu, kao da ne postoji...
        Power of dreams !!!

Comment

• dekideki
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1914
          • Beograd

@zvrle: uvek imas opciju "nije nepozeljna posta" pa ga odmarkiras da nije spam. desilo se i meni ne boj se...
          inace, neki (ne svi na srecu) domaci provajderi ne daju webmail ako si ulogovan sa drugog, domaceg provajdera. to je opcija ostavljena samo ako pristupis sa strane IP adrese (iz inostranstva). kameno doba...
          .

Comment

• Probisvet
            CBC Senator XXL
            • 07.06.2005
            • 423
            • FRANCUSKA

Slao mi sin od brata od tetke e-mail jedno desetak puta pa kad je video da ne odgovaram on mi se javi na telefon i pitame dali sam dobio e-majl od njega, a ja mu kazem da nisam i ujedno ga pitao a koji ti je tvoj e-majl?
            On mi rece neke sifre i neka slova ja mu rekoh da zato nisam ni dobijao e-mail jer te sifre i slova sam brisao da ih ni otvarao nisam mislio sam neka ****** salje (ko sto ih ima) pa sam bez da vidim sta ima ja ih brisao.
            Ma telefon je zakon

Comment

• M@rio
              CBC Veteran
              • 13.07.2007
              • 166
              • Čačak-Beograd(studiram)

Nod 32 2.7.Pre ovoga Kaspersky koji je non stop pravio neka biiiip.
              If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to.

Comment

• zoranbg
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2005
                • 4098
                • Rooster's Hill , Beog
                • Grande Punto 1.2

sad ANTIVIR a pre toga NOD32 koji mi pravio biip!,ali stvarno
                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• HACKER
                  CBC Član
                  • 23.10.2007
                  • 88
                  • Beograd

Na poslednjem testu u VB100 eset je prosao na svim testovima dok kaspersky nije(i da ne pricam o ostalim antivirusima koji nisu prosli).Dakle NOD 32(3.0.566),pogotovo sada sa smart security.
                  WHEN LIFE DOESN'T MAKE SENSE - WE ALL BE LOST IN TIME LIKE TEARS IN RAIN

Comment

• Kanarinac
                    CBC Senator XXL
                    • 08.10.2004
                    • 2870
                    • BG,Weedikovac

Aj pomoc jedna na brzaka.Imao sam instaliran NOD32 ver 2.71.... ne znam ni ja koja.I od pre neki dan nece da updateuje antivirus bazu!Obrishem je i instaliram 3.0 verziju i nece ni nju da updateuje.Shta mozhe biti problem.Znachi nishta nisam ni menjao ni chachkao

I love my

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

username i pass ne odgovaraju tj stavljeni na black listu. promeni username i pass ili uradi patch ponovo.
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Kanarinac
                        CBC Senator XXL
                        • 08.10.2004
                        • 2870
                        • BG,Weedikovac

Brate ja to nisam ni kucao.Tj pri instalaciji sam shtiklirao ono i pass nije morao. Kako sad?

I love my

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

isteko trial period. za verziju 3 ti treba username i pass. nadji na netu i skini ili plati pa se klati.
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• X9
                            CBC Senator XXL
                            • 28.06.2005
                            • 3179
                            • Wien-Sabac
                            • RX-8 i X-9

ja rekoh na pocetku,ajd opet..jel koristio neko McAfee?
                            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Kanarinac
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2004
                              • 2870
                              • BG,Weedikovac

Ja nisam.Ne bi da menjam antivirus navikao sam na ovaj i lepo je radio.BTW obrisao sam 3.0 i skinuo drugi setup starije verzije.I opet nece.GDe da trazhim taj pass i user.Nidje ga ne mogu naci!

edit: Uspeo sam.Bilo shtiklirano da ide preko proxy servera.Ne znam samo odakle mu to.Vratio sam se na 2.71 verziju.Ne mogu nadjem pass za 3.0 tj ni jedan nije ok koji sam nashao.

I love my

Comment

• SkYlinE86
                                CBC Početnik
                                • 04.01.2008
                                • 6
                                • beograd

Ljudi....ja koristim Kaspersky ver. 6.0.2.621(2007) i mogu vam reci da sam prezadovoljan....
                                nisam imao nikakvih problema sto se tice ulaska virusa...
                                ne usporava mi sistem i veoma je jedostavan za koriscenje....uz jos neke mallware i spywere programe sve je na svom mestu nemam nameru da menjam...bar za sad....cd key mi je do 2010 pa sam miran...

Comment

Working...
                                X