Neki korisni linkovi ako planirate uvodjenje adsl-a :
ADSL......
Collapse
X
-
Ja sam ga vec uveo kod sebe ( u prvih 5 korisnika sam kod BEOTEL-a) i moram reci da sam prezadovoljan. Ali mi se ortaci zale ne znam u cemu je problem. Navodnom stalno im puca veza (ping time out) i jedna jako interesantna stvar kad se oni konektuju ispise se brzina 256 Kbps (u skladu sa paketom koji su i uzeli) ja kad se konektujem ispise se 327.6 Kbps i zaista mi je protok brzi pored toga sto imamo isti paket (256)
16 v's thats 8 more than i need!
Comment
-
-
Originally posted by WizNis batice,nema sve ode u Bg pa i adsl
Eunet Nis
Pobede 80
tel 018 521 116, fax 018 521 116
nioffice@EUnet.yu
Comment
-
-
mala dopuna, ADSL kod nas ne ide kroz centralu i nimalo ne zavisi od tipa centrale. tacnije, radi sa svakom centralom ukljucujuci i mehanicke prastare i vec je to u BGD probano, pusteno i funkcionise bez problema.
sto se tehnicke strane tice cak nije ni potrebno da posedujete telefonski prikljucak u smislu broja/linije vec je jedini uslov cista tt parica (bez ikakvih dodatnih uredjaj na njoj) do razdelnika gde se nalazi ADSL oprema.
skoro svuda ce ADSL biti dostupan, ali Telekom ima svoj ritam.
takodje se i cable konstantno siri sto se internet opcije tice a tu je i wireless zemaljski kao i satelitski.
ove godine osim BG ADSL reba da startuje u Nisu i Novom Sadu prema planovima.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by brickmala dopuna, ADSL kod nas ne ide kroz centralu i nimalo ne zavisi od tipa centrale. tacnije, radi sa svakom centralom ukljucujuci i mehanicke prastare i vec je to u BGD probano, pusteno i funkcionise bez problema.
sto se tehnicke strane tice cak nije ni potrebno da posedujete telefonski prikljucak u smislu broja/linije vec je jedini uslov cista tt parica (bez ikakvih dodatnih uredjaj na njoj) do razdelnika gde se nalazi ADSL oprema.
skoro svuda ce ADSL biti dostupan, ali Telekom ima svoj ritam.
takodje se i cable konstantno siri sto se internet opcije tice a tu je i wireless zemaljski kao i satelitski.
ove godine osim BG ADSL reba da startuje u Nisu i Novom Sadu prema planovima.be podjednako mogu da provuku signal.
U vezi telefonskog prikljucka:da li si probao da podneses zahtev za paricu?? Do pre 3 meseca si mogao da dobijes analognu ( za fizicka lica je to misaona imenica,jer moze samo za biznis korisnike)paricu sa cekanjem od 2-6 meseci.'99 za vreme bombardovanja smo nas nekolicina uzeli desetak parica za POLA SATA,verovali ili ne.Od pre 3 meseca je moguca samo digitalna parica(govorim za Beograd,za ostale gradove ne znam)i mozete pogledati cenu SETUP-a i pretplatu mesecnu na telekomovom sajtu
Nece uvoditi ADSL tamo gde nema telefonskog prikljucka( proverena informacija).
Telekomov ritam.....hah.....npr.za prebacivanje vlasnika broja sam cekao 3 meseca TACNO.........
Comment
-
-
a kako su mene iz ka*ali, svetski!
(neki su vec upoznati...) Odem da podnesem zahtev za ISDN...pre 7-8 meseci...posle 5 meseci dobijem odgovor da mogu da dam svoje dve linije za jedan ISDN.Ja pristanem, i odem i podnesem zahtev...posle 2 meseca dobijem odgovor: "da ne postoje tehnicki uslovi"...
pa ko koga ovde jeba*a?Sto mi salju ako vec nece da mi dajU!!!!
telekom...pih...bagra...Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
Comment