Nove licne karte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bax76
    CBC Senator XXL
    • 07.11.2006
    • 605
    • BG

Pa to je sustina, zaba ne provali da je kuvana, ukoliko se temperatura polako podize...

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

Nemoj samo da nam zene imaju uvid u kretanje...
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• CannoN
        CBC Senator XXL
        • 15.09.2007
        • 485
        • Beograd

TETAK poenta je u tome da i vas policajce treba neko da legitimise i kontroliše pošto deo vas direktno ugrožava gradjane(i one poštene) bez ikakvih sankcija (da ne gresim previse neki ekstremi ce biti sankcionisani, recimo oni "čuvari reda" sto su ubili hrvata civila na proputovanju kroz Srbiju zbog auta koji su prodali za 2500e).

Omogućiti vec postojecem sistemu(onom sto se proslavio krajem prošlog veka a još egzistira) takve nove/šire mogucnosti praćenja/kontrole najblaže rečeno ne bi bilo mudro zbog opšteprisutne zloupotrebe službenog položaja. Da bi pošteni ali nepodobni gradjani bili bezbedni treba ih zaštititi od ličnih hirova ljudi na polozaju koji su zasticeni svojim političkim partijama na vlasti koje utiču na od njih zavisno sudstvo. Takodje korupciju treba iskoreniti da bi zakon imao smisla.

Pre svega je potreba reforma kao što rekoh i treba puno više normalnih/psihički zdravih ljudi u policiji(drago mi je zbog sri-a i tetka jer samim tim sto su ovde sa nama obećava), ljudi koji žive u realnosti/sadašnjosti i imaju normalnu komunikaciju, pristojni, edukovani, visestrani jer je vreme tupih bahatih siledžija prošlo.

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

razlog vise zasto nisu obicni panduri

Comment

• mishkom
            CBC Senator XXL
            • 07.08.2007
            • 591
            • N/A
            • N/A

Originally posted by TETAK
            Blago nama!
            Šta to može da smeta poštenom čoveku?
            Nista, do juce sam bio=nemam nista protiv cipa, ali sad kako citam ovo dodje mi da...

Objasni mi tetak samo sta zelis da postignes sa cipom? Nije administracija nikakav problem problem su ljudi koji rade tamo!hocu reci nista ne rade samo znaju da kukaju...

Comment

• mugos
              CBC Senator XXL
              • 18.09.2007
              • 555
              • BG/sada Novi Beograd

uvek protiv čipa - bem ti globalizaciju.
              Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

Working...
              X