Pamet u glavu - OBAVEZNO POGLEDATI
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Ne znam sta prokomentarisati, greska je ocigledna..ne dovoljno godina za volanom i ne poznavanje vozila je rezultiralo da izgubi kontrolu nad vozilom. Jbg desava se!s'tim da je decko licno snimio svoju smrt to mi je eto zanimljivo.
Pamet u glavu!
I ovaj mi je zanimljiv...ali ovaj je kreten..bezi sa SUVom
http://www.youtube.com/watch?v=wxnaCfb2 ... re=related
A vidi tek ovu budalu....klasicna greska kada dugo vozis velikom brzinom pa izgubis osecaj za istu. Uradio je manevar sa zadnjom vucom ko da ide 60 a ne 160...bilde
http://www.youtube.com/watch?v=3LOKRJOI ... re=relatedTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
-
-
Ovaj snimak sa BMW-om sam odavno gledao ali koliko god da ga gledam krv mi se sledi uvek,cccc uffffffff,koji djavo im to treba......
A ovi likovi sa golfom.....pa sta znam na snimku reko bih da je osim velike brzine veliki uticaj imao zelen vozac
Nazalost poginuli su tudjom krivicom zahvaljujuci iskomplexiranom degenu koji se nije hteo pomiriti sa cinjenicom da je golf brzi,umesto da je konjina makar oduzeo gas da se ubaci iza golfa ,ne on jos pokusava ispred da uleti
Ugledan cale pa sad eto...kupio neizivljenom degeneriku auto da zavije dve porodice u crno,e majke mu ga
Ljudi cuvajte se ******,mnogo se kod nas gine iz slicnih razloga....Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by Laki 55Nazalost poginuli su tudjom krivicom zahvaljujuci iskomplexiranom degenu koji se nije hteo pomiriti sa cinjenicom da je golf brzi,umesto da je konjina makar oduzeo gas da se ubaci iza golfa ,ne on jos pokusava ispred da uleti
Uglavnom koliko sam ja primetio do udesa je doslo zato sto je golf morao da koriguje pravac a na toj brzini ga je ocigledno jedva drzao...pozdrav
Comment
-
-
ovo za bmw nema sta drugo da se kaze, sem ludost .. ni na video igricama ovo ne prolazi .. dobro je samo ako nisu ubili jos nekoga sa sobom ...
a ovaj sa golfom, vidi se ocigledno da golf nije mogao tu brzinu da drzi, on niti je udario ogradu, a niti ga je porsche zakacio .. jednostavno ko zna koje je budzenje palo, kakve felne itd .. jednostavno je poleteo ..
Comment
-
-
Originally posted by bakara...i nesto nisam stekao utisak da je golf bio brzi..
Sad definitivno nista nije vaznoVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Ne...golf je trebao da pusti da se porsch ubaci posto on nailazi na prepreku. prevelika brzina za bilo kakvog golfa.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ne... trebao je ovaj sa opelom da se pomeri u stranu i s**** negde da bi oni mogli nesmetano da se vozikaju tom brzinom i zabavljaju...
Ja znam da su i jedan i drugi teski kreteni...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment