To Laki....zaboravljam da kazem da kada se nadjem ja u toj losijoj situaciji isto uvek oduzimam gas...da ne bih posle razmisljao koliko mi je onaj pored dobar prijatelj
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Znas sta je samo tu zaje.bano?
Kad obojica pocnu da koce,ili sad posto je jedan video da je i ovaj drugi poceo da koci onda on po gasu,a tako razmislja i ovaj drugi pa onda i on po gasu ijoooojjjjjj......
Ovakvih sitaucija sam imao XY
Sve u najboljoj nameri ali bas iz tog razloga sto jedan drugom zelimo pomoci
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Najveci problem je bio sto je golf jaci na potezanju sa manjih brzina....i par puta su kretali sa jedno 130-140km/h i golf izlazi blago ispred.
Kada su presli 200+ porsche dolazi na svoj teren a golf je ubedjen da i dalje moze da mu parira zbog jakog motora ali sa aerodinamikom iz proslog veka.
Izuzetno dobar argument!
Momak u Golfu se mucenik raspojasao, tako da mu je izmedju ostalog bilo najvaznije da nauci Porsche-a pameti. Medjutim, sa Golf-ovom aerodinamikom, svaka brzina preko 200km/h je uzasno riskantna, a evo vidimo kako se ovo zavrsilo...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
odgovoreno je na postavljeno opste pitanje, i odnosi se na opsti slucaj.
nije pominjan uopste Golf, niti je bitno koji je model posto su pravila ponasanja vozila neumoljiva i opste vazeca za date okolnosti (brzine, aerodinamike, rasporeda masa, vrste guma itd).
Sta se desava kad auto nije konstruisan za te brzine a ja oduzmem gas
Jel zverko postavio klip na kome pors. (bez golfa u okolini) kaci travu i pocinje da se gubi kao nenormalan,sreca da je imao martinele oko staze pa nije imao gde da odleti!
Originally posted by mikimazda
Originally posted by TOKYO
29 -toj sekundi,u pokusaju da izbegne zadnji levi cosak porsea vozac golfa bezi ka bankini na travu pored auto puta a koji god auto tako spusten i tvrd da je pobegao sa asfalta samo jednom stranom pitanje kako bi se proveo??
sto je ujedno i bila zvanicna izjava policije u nemackoj posle koje je vozac porsea bio uhapsen...
inace nema ni govora da je se golf morao skloniti njemu ili sta vec,vozac porsea je u ovom slucaju 100% kriv.
Evo lepo je covek preveo ko je kriv!
Stvarno mi nije jasno sto je pors morao da uleti ispred golfa kad je imao jos pravca ispred sebe??
Verovatno decko iz golfa nije ni ocekivao da ce ovaj da se guzi ispred njega u trenuku preticanja???
Alo tokyo kako nije?
Pa covece video je tamo suzenje i da mu je astra na putu
logicno je da ga pustis da se ubaci pri toj brzini a ne da mu zatvaras putanju...pogotovu ako se znaju....nego je drzao gas a video je na sta se nailazi.
Cuj nije ocekivao...nego sta je ocekivao da ce porsche da preskoci astru a bio je ispred njega....samo da je malcice digao nogu sa gasa.
Nije on ljut na porschea ve je mislio da moze da prodje ako se pomeri u stranu...ali je ocigledno izgubio koncentraciju.
eMe, ti si mi bar delovao za realnog i pazljivog momka,nemoj da mi kvaris utisak!!
Postavi se na mesto vozaca porsea,jedva dobijas auto sa kojim se trkas,vidis "suzenje" i punis da bi u zadnjem trenutku presekao coveka i uvukao se ispred njega!
Da JA krenem tako a vidim da jedva sustizem auto koga treba da obidjem a ispred nas u daljini suzenje i astra,ne bi mi palo na pamet da forsiram po svaku cenu da ga obidjem i da se ubacim ispred njega nego bi popustio gas uhvatio zavetrinu na tri sekunde sacekao sledeci prazan pravac i pun gas iz zavetrine!
A i ovako i onako imam brzi auto,jel tako??
Momak koji je vozio golfa,pri brzini od 220 sigurno nije gledao u desni retrovizor nego u put ispred sebe,verovatno je u trenutku kad ga je porse prestizao i "sekao" pomislio da ce ga ocesati o krilo i pobegao levo,malo uhvatio travicu koja ga je jos povukla prema bankini,da se nebi olizao o bankinu volan okrece ka desno verovatno mnogo vise nego sto je trebalo,auto nagnut na levu stranu,znaci najveci potisak na prednji levi tocak,hvata naglo asfalt,povlaci auto naglo na desno i pri toj brzine ne uspeva da izkontrira ili bilo sta uradi!
Ja to vidim tako i mislim da ne gresim!
Te situacije su nam daleko poznate sa trka,kad neko pri full forsazi na noz obilazi nekoga i zatvara mu putanju,sta se desava,kaci mu prednje krilo i okrece se oko ose!
Zamisli da se ovaj nije pomerio sa golfom??,da ga jednostavno nije video da mu uskace i da ga sece i da ga je porse pritom zakacio sa zadnjim krajem,sta bi onda bilo?????
Ja jesam pazljiv...vec sam rekao i u jednoj i u drugoj poziciji bi oduzeo gas da ne bih rizikovao. Ovde su oboje pogresili jer su ocekivali da onaj drugi odustana ili pre ce biti kako je boost rekao skracenje penisa.
Ono sto ja znam je kada se vozimo motorima i potegnemo se a neko od nas nailazi na vozilo ovaj drugi se pomeri koliko moze da mu oslobodi prolaz....ako ni to nije sigurno pusta i gas. Jel tako? Ili sam ja zaboravio
(za razliku od saleta koji ne odustaje u potezanju)
Ovde nije u pitanju da li je motor ili auto? u pitanju je to da u situaciji prikazanoj u clipu,vozac porsea po svaku cenu odradjuje prestizanje i ne koci,a vozac golfa bezi i sklanja se!
Momak koji je vozio golfa,pri brzini od 220 sigurno nije gledao u desni retrovizor nego u put ispred sebe,verovatno je u trenutku kad ga je porse prestizao i "sekao" pomislio da ce ga ocesati o krilo i pobegao levo,malo uhvatio travicu koja ga je jos povukla prema bankini,da se nebi olizao o bankinu volan okrece ka desno verovatno mnogo vise nego sto je trebalo,auto nagnut na levu stranu,znaci najveci potisak na prednji levi tocak,hvata naglo asfalt,povlaci auto naglo na desno i pri toj brzine ne uspeva da izkontrira ili bilo sta uradi!
Comment