Rambo IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Pazi ono sto je radio rambo i sto je snimljeno to moze da se izbroji, ali ono sto je radio bez kamera?
    U svakom slucaju 1 Rambo ima smisla. Ono Vjetnamski sindrom i moguc scenario. Sve ostalo je cista prilika da se uzme lova i propagira Americki nacin zivota. Inace U svim filmovima te vrste zivot onog s druge strane nevredi nista. Dok zivot Americkog ubice vredi mnogo. Tako se ponasaju i u stvarnosti npr. Iraku jedino sto mislim da su ipak iracani malo precizniji
    https://t.me/pump_upp

Comment

• bojanTI
      CBC Senator XXL
      • 04.01.2006
      • 870
      • Pancevo

Pa stvarno ne znam ima li sta gore od ovakvih pokusaja, pa ovo ustvari vise nisu ni pokusaji! Rocky 6 nisam gledao jer mi je sama ideja bila toliko glupava i kad su me naterali da pogledam trailer video sam starca od 60 i kusur godina kako nesto tamo boksuje, ma to je morbidno i bolesno! A ovo Rambo, pa covek ne moze da govori koliko mu je lice podbulo od raznih operacija zatezanja i hemije ne bi li i dalje izgledao "nekako", pa Americka patetika i prazna konverzacija, jednostavno od ovakvih filmova mi se $ere!
      Cak i u cilju neke zabave nikada ne bih gledao ovako nesto, pa to je klasicna uvreda za bilo ciji zdrav razum!

I jos nesto, nikako ne mesati babe i zabe tipa Rocky I i Rambo I sa ovim pokusajima da se dobije hladni rat na jos nekom nivou! Ko je gledao zna da je Rocky ustvari drama isto kao i Rambo, mogu slobodno da ih svrstam u kultne filmove dvadesetog veka! I jedan i drugi se bave zivotom u Americi u dve razlicite situacije, obe sa velikim osudjivanjem drustva koje svi prihvataju takvo kakvo jeste, pogotovo u Rambo I!

Sto se mene tice cak i SF mora imati smisla jer sama pomisao na Zila Verna govori dosta o tome! Sve sto je covek pisao je bilo i vise nego nezamislivo da ce se ostvariti, pa se opet sve ostvarilo i danas je moguce, ali bez obzira sto je bilo tada nezamislivo nije delovalo besmisleno tipa Star Track gde im odvale jedan deo broda i oni stoje tako i gledaju u svemir i disu normalno na sobnoj temperaturi, hmmm... Slicna stvar i sa Star Wars, ali da ne ulaszim dublje u to, daleko od toga da su to losi filmovi, bar za ono vreme...
      In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• dfast
        CBC Senator XXL
        • 26.05.2005
        • 1302
        • Hoofddorp NL /Bgd

Odgeldao sam skoro Rocky Balboa, Umri muski 4, i evo sinoc Johna Rambo-a. Posle prvog gledanja mi to izgleda ovako:
        Rocky je jedna spora ali prijatna prica, uneti su socijalni aspekti, on ima sina koji treba da se ostvari bez obzira na slavnu proslost oca. Cuveni bokser zivi obican ali dosadan zivot postujuci moralne norme licnog vaspitanja i porekla. Trudim se da odgledam film iskljucujuci sve ostalo, da film dolazi iz Holivuda, da je Rocky u stvari Stalone itd. Ocena od 1-5 je 4-.
        Poslednji nastavak Umri muski je moderna prica sa modernim efektima, sa losim Brue Willisom iz ko zna kog razloga. Dosta nadrealnih scena koje obaraju prag gledaoca na nivo desetogodisnjaka kao uspesno obaranje F-35 od strane McLejna a prethodno helikoptera automobilom . Po meni ocena 3-.
        Jonh Rambo, kratki akcioni film, traje manje od 1h20min, bi se trebao nazvati "John se vraca kuci". Necu da prepricavam poste nema mnogo price ali jedna solidna 4+.
        Ocene iskljucuju veze sa prethodnim nastavcima, a isto tako ne donosim zakljucke u odnosu na trejlere, ipak treba ogledati film. Rambo salje poruku gledaocima iako bez mnogo price, Rocky stavlja tacku na svoju karijeru dok je McLejn pomalo isprazan.

Comment

• dare156
          CBC Senator
          • 07.03.2007
          • 282
          • Beograd

Re: Rambo IV

Originally posted by Superbird
          Originally posted by Car
          Da skratim pricu, koja je to zaokruzena osnovna misao koju ovaj film predstavlja, a da je ista vredna paznje?
          Nema brate emocija, nema nesto ni dijaloga, a ni neki preterani zaplet. Slaj uzme mitraljez/noz/vevericu i ide redom. Pun mi je vise ratnih filmova sa nekom skrivenom porukom i potresnom pricom o glavnom protagonisti - hocu da glavni baja sam pobije 68,5% protivnicke vojske, ako je moguce na najsurovije moguce nacine. Ebes film koji mozes da gledas sa devojkom!
          I ja sam u tom fazonu, de ima iljadu mrtvih i glavni lik ih sve sam pobije. to je do OO

Comment

• shone190
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2004
            • 1877
            • Beograd
            • Dodge Charger 8.1l

Gledao sam Rambo 4 u petak i ici cu jos jedno barem 2 puta u bioskop da ga gledam. Film me odusevio

Eto toliko od mene...

Comment

• PINHEAD
              CBC Senator XXL
              • 30.03.2005
              • 373
              • BG, Vidikovac

Repetitio est madre studiorum
              EI9, EJ9, EK9......

Comment

• Cepa D
                CBC Senator
                • 28.09.2005
                • 242
                • Cerak

A Rambo nas ima dosta tome nauchiti. How to skin a VC in 10 simple steps.
                NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• nikolaf7
                  CBC Veteran
                  • 23.12.2007
                  • 181
                  • beograd

Pricajte sta hocete ali odavno nisam gledao bolji(ratni?) film

Efekti su vrh, ali bez pretjerivanja nego samo koliko treba da ti prikazu scene borbe. Kao da nije film, bez ikakve cenzure kao da stojis sa strane i gledas rat....isto kao u spasavanju redova rajana

I jeste pobio gomilu ljudi ali tek kad je sio za .50cal mitraljez, na extra poziciji, ustekan medju drvecem i zbunjem iznad svih. Tako bi ih i moja baba sa lakocom odrala
                  If God rides a Harley............
                  The Devil rides a Duke!

Comment

• neshaoct
                    Banovan
                    • 18.08.2007
                    • 1754
                    • Beograd, Rakovica

Originally posted by nikolaf7
                    I jeste pobio gomilu ljudi ali tek kad je sio za .50cal mitraljez, na extra poziciji, ustekan medju drvecem i zbunjem iznad svih....
                    A, svi dobro znamo kako uzvratna vatra neprijatelja ne probija zbunje i lisce....

Comment

• nikolaf7
                      CBC Veteran
                      • 23.12.2007
                      • 181
                      • beograd

http://www.youtube.com/watch?v=WrjwaqZf ... re=related

Jesi ti uopste gledao film? Pogledaj opet trailer, samo corav ne vidi da je mitraljez oklopljen protiv pesadijskog oruzja...
                      http://www.youtube.com/watch?v=p8KBySFK ... re=related
                      If God rides a Harley............
                      The Devil rides a Duke!

Comment

• SAAB PoWeR
                        CBC Senator XXL
                        • 26.04.2005
                        • 1394
                        • tu iza coska(Milwaukee USA)

ko hoce da ga gleda neka se javi da ga preporucim gde ... naravno pa PP only
                        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• HACKER
                          CBC Član
                          • 23.10.2007
                          • 88
                          • Beograd

Originally posted by djukic
                          Lost poceo zavrsni serijal.... Prva epizoda je bas zakomplikovala...
                          Da se nisi malo zabrojao?Tek izlazi predposlednji serijal.A za 2010. je najavljen poslednji serijal.
                          A sto se IV tice stvarno bih voleo da ga pogledam.Uglavnom zbog utiska predhodnih delova,a ne zato sto mislim da cu biti totalno odusevljen filmom.Ja bih se i dalje drzao japanskih horora i klasicnih Americkih filmova tipa "Saw".
                          WHEN LIFE DOESN'T MAKE SENSE - WE ALL BE LOST IN TIME LIKE TEARS IN RAIN

Comment

• djukic
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2005
                            • 2526
                            • Beograd

Pa nesto sam citao da se ove sezone zavrsavaju LOST i GALACTICA. A i smucilo mi se dok cekam kako ce da sklope zaplet i sloze pricu do kraja...
                            https://t.me/pump_upp

Comment

• HotDog
                              CBC Senator XXL
                              • 06.05.2005
                              • 965
                              • BSG 75 (011)

Galactica bi MORALA da se zavrsi, ali izgleda da ce popustiti pred parama, cuo sam da ipak nece biti poslednja sezona
                              Od legende ce se pretvoriti u X Files...

Comment

Working...
                              X