Duzina brisaca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

E m-powere care izvinjavaj ali nemogu opet da idem do tebe mnogo si mi daleko a mi razmazeni sa nbgd ako nemamo tri mesta za parking ni ne stajemo tu
    Ako ides na nbgd sutra ili tako nesto pa da se dogovaramo
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Ma..kakvi..nema veze na nbg necu ici i ko zna kada cu...tako da ih slobodno daj nekom sa foruma, ako ne uspes onda ce se prebijamo
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• RedboX
        CBC Senator XXL
        • 28.11.2006
        • 1537
        • Novi Beograd

Najverovatnije cu ovako da bude fer prema svima:

posto sam pojeo g.... praveci se pametan red je da skolu platim. Resio sam da kupim jos jedan par od 530mm tako da cu imati viska po jedan 480 i jedan 530 koje cu da poklonim forumasu koji odgovori tacno na pitanje , koje cu naknadno da smislim, a bice vezano za forum, konkretno mazda podforum i moci ce da se nadje odgovor. Cisto malo da prodrmamo clanove.
        Naravno nece biti usko odredjeno samo za mazdase nego svi imaju pravo ucesca samo da kupim i drugi par da imam pokrice

primam predloge nagradnih pitanja (neka budu 3 ) pa cemo otvoriti temu u svastari zvanu kviz predloge na pp naravno

Ja mislim da je posteno (ko o cemu qrva o postenju )

Comment

• JNC
          CBC Senator XXL
          • 19.12.2006
          • 1332
          • Beograd

Posteno, pa na sud , meni to ne pase sigurno tako da cu da prepustim nagradu drugima

Comment

• petar
            CBC Veteran
            • 22.12.2007
            • 129
            • NS
            • Peugeot 206

Moze, aj kupi neke kvalitetnije

Ja sam uzimao u metrou neke bosch kao privremeno, ako sam ih platio 300din, evo vec godinu rade bez problema ali secam se da je bas pisalo da su za mazdu 323f to i to godiste, i razlicite su duzine

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

ako nadjem ove valeo raspar onda su u igri dva valeo 480 a ako ne andjem onda je u igri raspar tj 1 480 i 1 530 opet valeo

hebiga nemam sponzore

Comment

• zec
                CBC Senator XXL
                • 05.01.2005
                • 450
                • bgd

Ne bih da kvarim a da ostavis taj drugi raspar za sledecu zamenu ako kupis opet iste duze?
                "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• RedboX
                  CBC Senator XXL
                  • 28.11.2006
                  • 1537
                  • Novi Beograd

ako toliko blesav budem onda dajem i soferku na nagradnu igru

Comment

Brisaci se kupuju najbolje odvojeno, jer su razlicite duzine i to je VEOMA uobicajeno.

Lako se montiraju i demontiraju, japanci su to...

Kad se kupuje novi brisac, skine se stari, premeri se, i samo ze uzme novi iste duzine.

Manje vise se gleda da se prave univerzalni, tako da nije bitno za koji je auto, vec koliko je dugacak(perverzni, pricam o brisacu.. ).

Cisto da znate za ubuduce, jer vidim da ce Redbox da ostane i bez tockova, ako bude i dalje kupovao ovako..

Comment

• RedboX
                      CBC Senator XXL
                      • 28.11.2006
                      • 1537
                      • Novi Beograd

Ma necu da ostanem nego cu se napoklanjam

dobicu titulu santa claus

elem kako da kupim u prodavnici po jedan komad od svake duzine kad brisaci ne idu na kilo nego uparu

Bar po ovim hiper super cc hebemliga marketima.Jedino da prepakujem u kutiju dok me niko ne gleda

Comment

• X9
                        CBC Senator XXL
                        • 28.06.2005
                        • 3179
                        • Wien-Sabac
                        • RX-8 i X-9

@TRIO
                        ja se ne slazem sa tobom..evo i zasto..brisaci se kupuju u paru za taj auto kojem su namenjeni,jer nije bitna samo duzina vec i sam pritisak koji vrsi brisac na staklo i isto tako gde ga vrsi!
                        evo ti primer:
                        moj auto i 626
                        mozes koristiti iste jer su duzine tu u nekih 5mm razlike..ali moja soferka i 626 soferka nisu iste tj.ugao stakla nije isti samim tim pritisak nije na istom mestu kod mene i kod njega sa istim brisacima.
                        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• JNC
                          CBC Senator XXL
                          • 19.12.2006
                          • 1332
                          • Beograd

bas tako.

Comment

Ja govorim o brisacima NWB i Kavo, po meni najboljim na trzistu, radim ih 18 godina, bez ijedne zamerke, oni se prodaju po komad.

Dodje covek u radnju, i kaze, treba mi jedan ili dva brisaca. Ja uzmem katalog i pogledam koji mu pasuje, za njegov model, i dam mu tu duzinu, koja treba.

Naravno, ovo je najskuplja, i najbolja varijanta. I ti brisaci idu na vise modela, takodje.

Jeftinija varijanta je ta koju upraznjavaju veliki hipermarketi Metro i sl.
                            Kupe u rinfuzi, npr. 10000 brisaca u jednoj kutiji, i onda zapakuju dva ista, kao set, jer je to mamac za kupce.

Ne kazem da ne moze tako, ali onda se moze desiti situacija kao Redbox-u.

Naravno, ekonomski momenat je tu bitan, slazem se, samo pokusavam da vam objasnim kako inace to ide, tu smo da razmenjujemo misljenja i iskustva..

Comment

Originally posted by mikimazda
                              @TRIO
                              ja se ne slazem sa tobom..evo i zasto..brisaci se kupuju u paru za taj auto kojem su namenjeni,jer nije bitna samo duzina vec i sam pritisak koji vrsi brisac na staklo i isto tako gde ga vrsi!
                              evo ti primer:
                              moj auto i 626
                              mozes koristiti iste jer su duzine tu u nekih 5mm razlike..ali moja soferka i 626 soferka nisu iste tj.ugao stakla nije isti samim tim pritisak nije na istom mestu kod mene i kod njega sa istim brisacima.
                              BTW, uzmi Kavo slinave, znas kako se lepe, kao **** za nosu, na soferku..

Comment

• Vocko
                                CBC Senator XXL
                                • 25.04.2005
                                • 4556
                                • nBGd

Daj ti link da vidim ja sta je to

Comment

Working...
                                X