Ne znam ga licno vec onako iz grada. Znam da nema plin, da je benzinac ali neki najslabiji koji je isao sa ovim modelom, unutra je extra ocuvan, koza je u extra stanju i ceo auto je odlicno ocuvan. Kod njega je 2-3 godine i nije mnogo vozena, i kada sam ga video u autu sve je bila ok voznja, nikad ga nisam video da divlja i sl. Zimus je imao celicne felne a sada vidim da su alu u pitanju.
Moja je placena, a video si u kom stanju i sa kojom kilometrazom je uzeta, 5.5k pre 1.5god...
A lik, sada po oglasima, za slicnu (150k km), trazi 6k evra. Mislim da je to mnogo.
Mislim da je <5k ok cena, za ovu po ove dve slike. Naravno u zavisnosti u kom je stanju, kako je odrzavana itd. Nista dok se ne pogleda.
Zvao sam coveka, masina je 98 god, on je uvezao 2002, kad je ono moglo do 6 godina starosti, motor je 1.5 od 90ks, ima klimi, kozu, ABS, presla je oko 157k km i on je ceni 5k evra. Sve u svemu ne izgleda lose, covek radi u Megastoru tamo pa je tamo parkira, a inace je iz Mirijeva, dogovorio sam se da je sutra pogledam, pa cu taman pre skupa da bacim oko da vidim kakva je.
Comment