Nis expres od pre par godina naplacuje karte za slanje paketa.Videli da vozaci mogu fino da zarade na paketima pa su odlucili da taj deo novca strpaju u svoju kasu.
ja kad saljem saljem kurirom, skoro su poceli i dosta su ozbiljno starotvali, jeftiniji su od city expresa pre poskupljenja... sad su posebno jeftiniji, dodju po paket donesu ti paket ako je sa odkupninom nista se ne placa dodatno donesu ti pare za dva dana isto na kucu, skroz poslovni i prilicno pouzdani, kad kazu da dolaze do 15h tako i bude, dok sam ja letos city cekao do 20h...
znaci kurir ima moju preporuku, ako me zeznu nece vise a obavesticu vas ako se to desi...
Super...nisam razmisljao da cu morati da predjem na drugog razvozaca.
Evo sad poslao neki filter uvek bilo 150 sad 250+80otkupnina. Sto stvarno nije malo kada saljes sitnije stvari.
Probacu sa kurirom ne mozes da se ispalis mogu jedino isto da ti naplate. Treba bojkotovati
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
To je kao i sve kod nas.Izadje prouzvod.recimo sok. U pocetku dusa,mislis medovina pa kad krene udri po vodi.Isti su i ovi.Kada su krenuli,bili su u minusu,pa sad kada je to krenulo udri sa filozofijom cena.
Slao sam silen blokove,a covek ima vagu ugradjenu u ruci pa to je valjda toliko itd.Gde je tu fisklni racun.A ne zaboravite sta je sa LOVOM KOJA KRUZI DOK NEDODJE KOD VAS(NAS).
sto se tice expres kurira, nisu oni toliko efikasni. kuriri im kradu otkupe i pakete. tako da pazite sta saljete. to je propast. pogotovo u bg-u. pazite. iz iskustva vam govorim. ako ste firma a platili ste gotovinski, nemojte se zacuditi ako vam stigne i faktura. to je dokaz da je kurir sebi uzeo pare. plate su im jadne i bedne. BRUKA
slusaj fazon, prvo su mi za prosli paket cekali MESEC dana pre nego sto su mi doneli otkup, dobro ajde i nekako.
Danas posaljem paket, nisu se pojavili na vreme i morao da odem na fax i napisem na papir sestri adresu i otkup koji.
I lik joj ladno ne ostavi nikakvu potvrdu, kao zapise adresu na parce belog papira i ode sestra naravno mislila da tako treba...
Ja cim sam se vratio pozovem zalbe i kazem sta i kako. Zovu me posle 2 min i kazu da ocekujem za par minuta kurira sa potvrdom i izvinjenjem
Aks je najbolji i najeftiniji.Citi počeo da dere kožu s ledja.Mala koverta 200 dindži,paket od 40 do 50kg.-1500 dranje.Otkupi će biti uplaćivani samo na račun
aks je trenutno najbolji... dobar je i cargo expres samo malo dave sa otkupninama ali dolaze ubedljivo najkasnije po robu, to je dobro ako saljes nesto posle 16h a ovi nece da dodju
Comment