Cityexpress poskupeo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Sad probah AKS...nista bolji od ostalih
    cak sta vise sto mi siti naplati 200din sad mi AKS uze 250din i jos kaze nece otkup pre 7,8 dana sto znaci i vise
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

jel ti jos naplacuje city za otkupe??

Comment

• milannik
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2004
        • 1455
        • Niš

Meni sad uplacuju na racun otkupninu.
        Kako vi radite, dajete racun firme ili na privatno lice?

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

meni city donosi kes na ruke ali mnogo kasne sa otkupom pa sam presao na aks expres jer su "normalniji"..

ma jos mi treba da mi uplacuju na racun pa da se samoubijem, ko bi to ispratio... ja posaljem bar na 20 adresa dnevno, zamisli da mi uplate djuture, ne bi znao za koga koji racun da kucam, ovako mi je bolja varijanta.. posaljem i upisem u svesku, kad stigne otkup otkucam u kasu i zaheftam racun

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Pa sa sitijem je sada ok. Uglavnoim cim je jedan digao cene i ostali su...samo su cekali ko ce prvi pa da pljuju po njemu a ostali navodno digli zbog njih.

Otkup ne uzimam nego mi placaju na licni racun ali mozes citiju da das licni racun na koji ce ti uplacivati otkupninu (mnogo brze).
            Znaci jedini razlog sto su prestali da nose otkupninu je zbog pljacki da ne vucaraju pare po gradu i ne razmisljaju. Ovako idu u centralu i posle svima na racun.

Comment

• bozana
              CBC Početnik
              • 23.07.2008
              • 3
              • beograd

Da li neko ima savet preko koga poslati paket? Hocemo da posaljemo paket, pa citam vasu prepisku oko kurirskih sluzbi. Cula sam razlicite price, pa mi jedni preporucuju City Express (efikasni, ne kasni), neki PostExpress.

Za AKS sam cula horor price (kasne im posiljke, i kuriri...). Ko je kakav sa cenama, kakav im je sistem naplacivanja?

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Da rezimiram:

City expres - slanje i prijem - zadovoljan, imaju neki sistem sa ugovorima za firme, fizička lica odmah plaćaju, i ako si stalna mušterija nema problema gleda se kroz prste... telefonom provere gde si pre isporuke...

Overnight - samo prijem - zadovoljan, bude po neka greška da traže otkupninu i kad ne treba, ali se to reši jednim telefonskim pozivom... isto vide gde si ako te nema na adresi...

Post Express - samo prijem - katastrofa!!! kurir, a svaki put sam morao da idem na poštu da podignem paket, kao nisam bio tu...

AKS - nemam iskustva, ali sam čuo priču od čoveka da su OK, doduše tek se probijaju pa im je upitna pokrivenost i efikasnost (broj vozila) po manjim mestima. Doduše video sam dve budale kako se trkaju kroz NS (kombi i pickup), jadna ta roba koju oni prevoze, pa sam odmah stekao neku odbojnost.
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• vujke
                  Admin
                  • 29.09.2004
                  • 1673
                  • Mladenovac
                  • Daewoo Lanos 1.5SX

Ako ne saljes stalno pakete onda ti je svejedno, vidi gde ti je lakse.

Za postexpress moras da predas u posti, i verovatno da platis pakovanje 30-ak dinara. U poslednje vreme su postali organizovaniji, ali to je mozda samo u mom gradu.
                  City OK, AKS takodje.
                  while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

Ja se vratih na city, nijedna greskica do sada.
                    Probao ono preko ASK-a katastrofa. neorganizovanost totalna a pare sam cekao citaj-mesec dana.

Comment

• misirac
                      CBC Početnik
                      • 11.05.2008
                      • 4
                      • Šabac

Ma u principu svi su dobri dok su novi.Tu u stvari i nije bitno kako se zove koja pošta nego kurir koji dolazi.Mogu biti i najeftiniji ako je kurir neljubazan džabe da voze ne vredi.

Comment

• Byk
                        CBC Veteran
                        • 24.01.2007
                        • 105
                        • Kragujevac

ja stalno saljem city expresom i zadovoljan sam.Valjda sto sam im stalna musterija ne prave probleme jer sam fizicko lice.Mada mi uvek traze br. racuna na koji da uplate kad naplate tamo gde saljem robu.Ali iskreno sve pohvale
                        vectra 2.0 DI
                        kangoo 1.9D

Comment

• bozana
                          CBC Početnik
                          • 23.07.2008
                          • 3
                          • beograd

Hvala mnogo za pomoc i informacije!

Vise su nego korisne. Mislim da cu se odluciti za City express. Po onome sto sam cula i od informacija dobijenih ovde, cini se da su najprofesionalniji.

Hvala jos jednom.

Comment

• JAPANX
                            CBC Senator XXL
                            • 10.08.2006
                            • 2159
                            • Beograd

tebi u stvari i nije trebala brza posta cim se toliko premisljas

Comment

• bozana
                              CBC Početnik
                              • 23.07.2008
                              • 3
                              • beograd

Valja ispitati sve mogucnosti, stvarno nisam htela da rizikujem.

Imali smo losa iskustva sa nekima, moramo da proveravamo. Pogotovo sa Global Expressom. Stvarno je bilo lose... Kurir dao drugu da nosi posiljke, ovaj dosao nije znao kome sta da nosi, bio "pod gasom", koverte flekave...

Ova posiljka je otisla, javljam utiske!

Comment

• zzika
                                CBC Početnik
                                • 04.09.2008
                                • 1
                                • Smederevo

Trenutno koristim AKS i prezadovoljan sam. Jedino što se na novac od otkupnine čeka 3-4 dana, ali ... nije to neki veliki problem.

Što se Cityja tiče - otkad su mi izgubili kompletan računar (kućište bez monitora - previše bi bilo) - njima ništa više u ruke ne dajem. Takođe su mi pravili probleme oko tipskih kutija (ambalaže) - mislim da sada više nema tih problema, ali su mi jedno vreme horor pravili sa time.

Ipak mislim da kvalitet usluga najviše zavisi od kurira koji radi i da u svakoj firmi ima onih dobrih i onih loših - neodgovornih. Ne kažem da je City loš - samo kažem da i oni prave greške. Štetu nadoknade ako si stavio vrednost što je u mojem slučaju prošlo uz dugotrajno natezanje, ali ... ostao mi je gorak ukus od njihovog izbegavanja odgovornosti i prebacivanja na drugog.

Comment

Working...
                                X