Koliko trosite na automobil?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sapcanin
    CBC Senator XXL
    • 13.12.2006
    • 317
    • BG
    • Peugeot

"...cele se noci smrce kokain..."
    vidim izlazio si u cepelin

Ma poljoprivredne masine
    Poljoprivredne masine

Comment

• mishkom
      CBC Senator XXL
      • 07.08.2007
      • 591
      • N/A
      • N/A

E Stefane stefane, mnogo ce to da bude, sve pare idu na gorivo, najvise

Znas kako dok sam ja maznjavao auto, nisam ni doruckovao, sve pare na gorivo, od tad i ne pusim, znaci haos u organizmu, samo da se vozimo

Al dobro, skupis 4-5drugara pa se ucipite za gorivo onda nije toliko strasno

Da ne zaboravim, obavezno zaracunaj tu i 5-6durex-a na mesecnom nivou , to ti je minimum

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

"Covek uvek mora da ima u dzepu 20$ za k.u.r.v.e" - Vudi Alen
        Originally posted by Valent Vudriga
        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Od cega vi zivite kad dajete mesecno na kola 200+ eura?
          Ovo se ponekad i ja pitam,saberem oduzmem i na kraju se zapitam yebote otkud meni ovoliko para.

Mada kad bolje razmislim postoje dve grupe ljudi na svetu oni koji voze i zive i oni koji zive da bi vozili
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• deki-ascona
            Bio nam je drug! RIP
            • 10.04.2007
            • 2118
            • NI , Trosharina

Zadnji put si izracunao kolko te kosta auto dnevno! Ili jos gore po predjenom kilometru...

Npr. , ako ja svake nedelje idem s drugarima u kafanu, onda na pivo dajem 0,43 EUR dnevno. , pri prosecnoj temperaturi vazduha od 20st.C.
            Inace sledeci auto kupujem od tebe, sa svim tim svescicama i tabelama o potrosnji i habanjima !
            A klincu (IV razred) cu odatle da dajem da resava zadatke , kolko na sat, kolko na sekundu i sl. posto trenutno izmisljam zadatke a mrzi me...

Nista od udaje
            Originally posted by Valent Vudriga
            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Kanarinac
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2004
              • 2870
              • BG,Weedikovac

Stefane registracija,felne,farbanje i josh neke sitnice.Skupilo se
              Ne znam ni ja odakle mi pare.Realno uzimam od mojih neshto shto utrchi sa strane dobro je al to je smeshno tako da eto.

I love my

Comment

• RANK
                CBC Senator XXL
                • 28.02.2007
                • 1635
                • Beograd
                • FIAT MAREA WEEKEND 1

vidi, ili pises troskove ili ih ne pises. ako pises, onda tu ulazi sve,a varijante 'pisem gorivo,registraciju i odrzavanje, a ne pisem tecnost za pranje soferke osvezivac i sl' nisu ozbiljne jer ne daju pravu sliku. cifra koju sam dao je na bazi poslednjih 20000km ili nesto manje od godinu i po. kad od mene cujes podatak znaj da je 100% tacan, a ne 'sipao sam dve boce plina' pa mi trosi 7L'.
                "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Originally posted by deki-ascona
                  Zadnji put si izracunao kolko te kosta auto dnevno! Ili jos gore po predjenom kilometru...

Npr. , ako ja svake nedelje idem s drugarima u kafanu, onda na pivo dajem 0,43 EUR dnevno. , pri prosecnoj temperaturi vazduha od 20st.C.
                  Inace sledeci auto kupujem od tebe, sa svim tim svescicama i tabelama o potrosnji i habanjima !
                  A klincu (IV razred) cu odatle da dajem da resava zadatke , kolko na sat, kolko na sekundu i sl. posto trenutno izmisljam zadatke a mrzi me...

Nista od udaje
                  Ma mora te zenim,necemo da se kreshemo ali ce mo se zezamo u p.m.
                  Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• forster
                    CBC Senator
                    • 24.04.2007
                    • 244
                    • Beograd

Na kola mi mesecno ode 60 ojrova, 50 na gorivo, 10 na sve ostalo (sa pranjem, jelkicama, tecnost za soferku) + jednom godisnje servis, 100 eur + 50 godisnji servis klime (pred sezonu) + 250 registracija + 30 na kazne (za brzinu ili ti pojas, od jeseni ce malo da se pripazi). Godisnje to izadje na oko 1500 ojrova (zbog eventualnog dodatnog troska). Ne racunajuci gume i vece servise. Da se razumemo, meni pun rezervoar ode na oko 1000 km.
                    Sto ga vise akam to mi je veci veliki servis (sledi za 15000 km racunam na prolece 2009) i to ce da izadje 300-500eur sa gumama.

Po kilometru 0.1e. Hajde neka potrosim i duplo. 0.2e po kilometru.

Iz iskustva, mene i drugih ljudi, normalna voznja, odnosno koriscenje automobila, je godisnje oko 12-15000 km. Toliko ja prelazim godisnje.

@Stevanves nisi valjda mislio da je dzabe, ili da neko poklanja?

Ja ne zivim od kola, negi ih samo koristim i to je to. Ako bi ziveo od kola cifra bi bila mnogo veca. A ne pada mi na pamet da zivim ZA kola.
                    1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
                    2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
                    3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• nikolaf7
                      CBC Veteran
                      • 23.12.2007
                      • 181
                      • beograd

Ovog mjeseca oko 150e za gorivo, (do kopa i nazad je stukao 50e) i oko 30e odrzavanje
                      If God rides a Harley............
                      The Devil rides a Duke!

Comment

• Eon
                        Moderator
                        • 10.03.2005
                        • 4225
                        • Beograd-NBG-44
                        • Superb 2.0 4x4 DSG

Ma uracunajte vi i pad vrednosti vozila na godisnjem nivou i eto dodatnog troska!
                        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• M-power
                          Moderator
                          • 10.01.2005
                          • 10060
                          • Bg; Banovo Brdo
                          • CorsaC, astra H,

Gume, kocnice... teska disklusija.
                          Uglavnom ulazem samo ono sto moram (kad se pokvari) inace sam cicija za kola preru se jednom u par meseci
                          Najveci i glavni trosak je gorivo jer volim mnogo da se vozim.
                          To date there has never been a faster car built for the public road and,
                          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• stefanves
                            CBC Senator XXL
                            • 10.12.2006
                            • 1351
                            • BG

@sapcanin, nisam isao ali smo drugar i ja planirali da odemo. Nego problem nam je bio kako cemo bre to tamo naci, nije Sabac toliko mali
                            @misko, imas bre jeftinije od tog izreklamiranog durexa. Sto se tice ortaka, oni vise vole da klabuju nego da se voze A sto se tice riba, mislim da mi tih 5-6 komada nece trebati
                            @forester, Naravno da nisam mislio da je za dz, nego u poslednje vreme sam primetio kada god sednem u kola pali mi se zuta lampa , pa rekoh da pitam koliko to izlazi.
                            @M, jos uvek patim kako ti se palilo jedno-po jedno stop svetlo na Adi-huji
                            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Pa stiskas jednu pa drugu kocnicu zavisi u koju krivinu ulazis
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• ada
                                CBC Senator XXL
                                • 04.06.2005
                                • 2375
                                • Novi Sad
                                • Svasta nesto

ne računam. Znam da brojim do 10
                                Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                                Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                                Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                                Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
                                X