Zadnji put si izracunao kolko te kosta auto dnevno! Ili jos gore po predjenom kilometru...
Npr. , ako ja svake nedelje idem s drugarima u kafanu, onda na pivo dajem 0,43 EUR dnevno. , pri prosecnoj temperaturi vazduha od 20st.C.
Inace sledeci auto kupujem od tebe, sa svim tim svescicama i tabelama o potrosnji i habanjima !
A klincu (IV razred) cu odatle da dajem da resava zadatke , kolko na sat, kolko na sekundu i sl. posto trenutno izmisljam zadatke a mrzi me...
Nista od udaje
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Stefane registracija,felne,farbanje i josh neke sitnice.Skupilo se
Ne znam ni ja odakle mi pare.Realno uzimam od mojih neshto shto utrchi sa strane dobro je al to je smeshno tako da eto.
vidi, ili pises troskove ili ih ne pises. ako pises, onda tu ulazi sve,a varijante 'pisem gorivo,registraciju i odrzavanje, a ne pisem tecnost za pranje soferke osvezivac i sl' nisu ozbiljne jer ne daju pravu sliku. cifra koju sam dao je na bazi poslednjih 20000km ili nesto manje od godinu i po. kad od mene cujes podatak znaj da je 100% tacan, a ne 'sipao sam dve boce plina' pa mi trosi 7L'.
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Zadnji put si izracunao kolko te kosta auto dnevno! Ili jos gore po predjenom kilometru...
Npr. , ako ja svake nedelje idem s drugarima u kafanu, onda na pivo dajem 0,43 EUR dnevno. , pri prosecnoj temperaturi vazduha od 20st.C.
Inace sledeci auto kupujem od tebe, sa svim tim svescicama i tabelama o potrosnji i habanjima !
A klincu (IV razred) cu odatle da dajem da resava zadatke , kolko na sat, kolko na sekundu i sl. posto trenutno izmisljam zadatke a mrzi me...
Nista od udaje
Ma mora te zenim,necemo da se kreshemo ali ce mo se zezamo u p.m.
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Na kola mi mesecno ode 60 ojrova, 50 na gorivo, 10 na sve ostalo (sa pranjem, jelkicama, tecnost za soferku) + jednom godisnje servis, 100 eur + 50 godisnji servis klime (pred sezonu) + 250 registracija + 30 na kazne (za brzinu ili ti pojas, od jeseni ce malo da se pripazi). Godisnje to izadje na oko 1500 ojrova (zbog eventualnog dodatnog troska). Ne racunajuci gume i vece servise. Da se razumemo, meni pun rezervoar ode na oko 1000 km.
Sto ga vise akam to mi je veci veliki servis (sledi za 15000 km racunam na prolece 2009) i to ce da izadje 300-500eur sa gumama.
Po kilometru 0.1e. Hajde neka potrosim i duplo. 0.2e po kilometru.
Iz iskustva, mene i drugih ljudi, normalna voznja, odnosno koriscenje automobila, je godisnje oko 12-15000 km. Toliko ja prelazim godisnje.
@Stevanves nisi valjda mislio da je dzabe, ili da neko poklanja?
Ja ne zivim od kola, negi ih samo koristim i to je to. Ako bi ziveo od kola cifra bi bila mnogo veca. A ne pada mi na pamet da zivim ZA kola.
1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Gume, kocnice... teska disklusija.
Uglavnom ulazem samo ono sto moram (kad se pokvari) inace sam cicija za kola preru se jednom u par meseci
Najveci i glavni trosak je gorivo jer volim mnogo da se vozim.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
@sapcanin, nisam isao ali smo drugar i ja planirali da odemo. Nego problem nam je bio kako cemo bre to tamo naci, nije Sabac toliko mali
@misko, imas bre jeftinije od tog izreklamiranog durexa. Sto se tice ortaka, oni vise vole da klabuju nego da se voze A sto se tice riba, mislim da mi tih 5-6 komada nece trebati
@forester, Naravno da nisam mislio da je za dz, nego u poslednje vreme sam primetio kada god sednem u kola pali mi se zuta lampa , pa rekoh da pitam koliko to izlazi.
@M, jos uvek patim kako ti se palilo jedno-po jedno stop svetlo na Adi-huji
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment