Grafika?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Da li Ati još uvek traži da imaš .NET da bi radio drajver, glupost?

Ati je nekad imao neprikosnovenu 2D sliku u tom rangu cena. Danas imaju agresivnog zastupnika i "povoljnu" cenu ako gledaš šta piše na papiru, ali sa njima stalno neki problemi...

Valjali su jedno vreme neke MSI kartice i narodu prodavali kao 9600pro, a u stvari je na njima bio 9600M i radile su samo sa drajverom koji si dobio na CD-u (skineš drajvere sa ATI sajta i oni kažu da nije ATI kartica)ili, kako smo posle otkrili, sa nekim nezavisnim driver pack-om.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Car
      CBC Senator XXL
      • 07.07.2005
      • 900
      • Beograd

Originally posted by uglavnom_bezopasni
      Da li Ati još uvek traži da imaš .NET da bi radio drajver, glupost?

Cek, cek, pa mozes da instaliras drajvere, i dobijas akceleraciju, ali ne radi catalyst control center, sa svim onim podesavanjima...
      Nemam vise windows, ali ako se dobro secam, samo taj control center nakon instalacije ne mozes da pokrenes, dokle god nemas instaliran .NET, ostalo radi.

I ne znam kakvi su to konstantni problemi sa atijem, godinama unazad imam ati kartice, instaliras drajvere i koristis racunar. Tako je sad sa 2600xt, bilo je tako sa 9500pro, 9600xt, 9600pro, 9000, 9000pro, rage 128 pro, x800xt itd... Mora da sam propustio sve te probleme i razloge za bezanje od atija.

Ista prica ko intel vs amd, sve subjektivne tvrdnje i prica o necemu sto u praksi nema veze s mozgom.
      Da si napisao da je nvidia trenutno bolja kad se radi o igranju igrica, u redu, to mozes da potkrepis argumentima, ali da neko kaze "bezi od atija", ili "konstantni problemi sa atijem", ne znam sta tome navesti u prilog...

Sta je MSI ugradjivao na tu karticu, je samo njihova stvar, kakve to veze ima sa atijem? Evo, ja sam imao 9600pro saphire, i mogao sam normalno da instaliram drajvere.

Comment

• Superbird
        CBC Senator XXL
        • 06.02.2006
        • 384
        • Sabac ---> Novi Sad
        • Audi 100 Typ 43

Cimer kupio komp pre neki dan i uzeo Palit 9600 GT Sonic

Crysis sljaka na high u 1024x768 sa ukljucenim 4xAA... sta vise reci

Comment

• Pro_Touring_Mopar
          CBC Senator XXL
          • 13.11.2007
          • 684
          • Sabac

Nije me bilo neko vreme, nisam nalazio vremena za net. BojanTI, ubedljivo najbolja kupovina trenutno je 9600GT. Ova kartica je duplo brza od 8600GTS, a u nekim igrima cak brza od starog 8800GTS sa 320MB.

Uzmi i ne razmisljaj.

@kiborggg: Izvadi je i ocisti kuler, kontam da je on u pitanju. Koliko ti je napajanje, da ga nisi propteretio sa tim silnim kulerima? Nista, ocisti je pa probaj, ako bude i dalje zezala, doci cu sutra posle faksa da vidim sta je.
          Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Tomic
            CBC Veteran
            • 20.06.2007
            • 182
            • Zrenjanin
            • Audi A4, Corsa C

@Pro_Touring_Mopar
            Molim te, gde ti nadjes te rezultate. Pa nije brza ni od 8800 GT, a ne jos od 8800 GTS
            Eto

Comment

• 230
              CBC Senator XXL
              • 02.04.2007
              • 775
              • Semberija

Najbitnije je da je trenutno 9600 GT apsolutni best buy, bar na osnovu cena ovde. Ja menjam 8600 GTS za 9600 GT čim stigne prva isporuka.
              155+75=230
              VIVA LA VITA!!!

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                CBC Senator XXL
                • 13.11.2007
                • 684
                • Sabac

Originally posted by Tomic
                @Pro_Touring_Mopar
                Molim te, gde ti nadjes te rezultate. Pa nije brza ni od 8800 GT, a ne jos od 8800 GTS
                Postoje dve generacije 8800GTS-a. Ona starija (koju ja imam) je G80 chipset sa 320 bita i 320MB, odnosno 640MB u jacoj verziji. Novija generacija 8800GTS-a je G92 chipset sa 256 bita i 512MB, koja je naravno dosta brza i trenutno predstavlja top end.

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                  CBC Senator XXL
                  • 13.11.2007
                  • 684
                  • Sabac

Originally posted by 230
                  Najbitnije je da je trenutno 9600 GT apsolutni best buy, bar na osnovu cena ovde. Ja menjam 8600 GTS za 9600 GT čim stigne prva isporuka.
                  Vec stigla. Palit-ove su oko 135 evra, a ako mozes jos malo da skrpis Gainward-ova je po pravilu najbolja.

Comment

• 230
                    CBC Senator XXL
                    • 02.04.2007
                    • 775
                    • Semberija

Ma nije kod nas u ovom delu RS. Ja se uglavnom držim Asusa, tako da i ako u prvoj turi stigne nešto drugo, čeka se Asus.
                    155+75=230
                    VIVA LA VITA!!!

Comment

Working...
                    X