Naravno Jevticu,javicu ti se u frci sam nekoj.
Ova tema je zamisljena da bi se rekle glavne razlike izmedju GTI i
,a ne da se nitijedan omalovazava ,vec da se iznesu moji i jevticevi utisci.
Nisam ga vozio ni obratno ali bice i toga pa cemo updateovati!!
Moj utisak je da je Gti vise napravljen kao everyday car sa kojim mozes normalno da se vozis,radis,ides na pijacu,i kada hoces stisnes gas i uzivas.
Nije neudoban i tvrd kao
,nema neudobna sedista,lakse se vozi,pregledniji je,ima turbo,everyday racer,pravi fauwe.
Dok je
vise vozacki orijentisan,iako civilizovaniji od prethodnika najverovatnije je najvise hardcore od svih konkurenata,da bih usao u auto (180+ cm i 90+kg ) moram da se namestam kao u Gumpert Appolou,kada vozim zenski pol nije im dobro,te se lupaju glavama te udaraju glavom u plafon,te se plase zvuka mog auta,neudobna sedista,ali koja drze,tvrdo ogibljenje,ali auto drzi,nepregledan je do 00,ima dosta direktan volan,premali krug zaokreta auta,glupo dugme za startovanje...
Po mom misljenju automobili su za SKROOOZ razlicite vozace..
Drugacije se voze,drugaciji princip rada motora,na razlicitim obrtajima imaju snage,skroz drugaciji..
Ova tema je zamisljena da bi se rekle glavne razlike izmedju GTI i

Nisam ga vozio ni obratno ali bice i toga pa cemo updateovati!!
Moj utisak je da je Gti vise napravljen kao everyday car sa kojim mozes normalno da se vozis,radis,ides na pijacu,i kada hoces stisnes gas i uzivas.
Nije neudoban i tvrd kao

Dok je

Po mom misljenju automobili su za SKROOOZ razlicite vozace..
Drugacije se voze,drugaciji princip rada motora,na razlicitim obrtajima imaju snage,skroz drugaciji..
Comment