Ako imas para za oba onda je valjda lakse da platis veci paket za adsl, smanjis broj konekcija i svakom fajlu limitiras upload na 3KB/s, a onda limitiras ukupni upload na 3KB/s(ako ih skidas vise odjednom) pomocu DU super controlera ili nekog drugog programa, malo i dl
kabal vs adsl
Collapse
X
-
pa najjaci paket adsl je 1.5mbit sa bednik uploadom od 192kbit, imao sam taj paket do skoro poslednjih godinu dana, nista specijalno dl je dobar ali torrenti opet isto, i kad limitiras upload na torrentu ispod 6kb/s on ti i limitira dl koliko ja znam.
neka pada sbb, samo da sad zovem da vidim dal inace ima portova sad u kraju ako budem posle odlucio da se vratim, ako nema onda cu i adsl ostaviti na neko vreme dok ne vidim kako sta ..
bedak bi bio da predjem na sbb, a ovi pederi iz telekoma dignu adsl na 20mbittad bih se roknuo
Comment
-
-
Originally posted by mishiopa najjaci paket adsl je 1.5mbit sa bednik uploadom od 192kbit, imao sam taj paket do skoro poslednjih godinu dana, nista specijalno dl je dobar ali torrenti opet isto, i kad limitiras upload na torrentu ispod 6kb/s on ti i limitira dl koliko ja znam.
Nije pošteno ali radi...
Comment
-
-
Ako skidas samo jedan fajl i to samo jednom programom(utorrent) ni ne treba ti DU controler....ja u utorrentu stavim upload tog fajla na 3KB/s a dl pici i preko 100KB/s(puna brzina mi je oko 108-110)
Da ne koristim emule ne bi mi ni trebao DU
Raspitaj se jos malo za svaki slucaj, jer mislim da ce se prije desit da telekom digne na 4-5Mbita nego da se usrecis sa sbb-omIf God rides a Harley............
The Devil rides a Duke!
Comment
-
Comment