Dok sam pod utiskom, da pohvalim jednu kafanu u Novom Sadu kod Spensa - "Plava frajla" , cisto, dobra klopa, brza usluga i sve to u nadasve lepom drustvu.
Vraticu se opet na mesto zlocina 100%
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Verovatno je u pitanju restoran "Kamiondzije" ... opste poznat vec decenijama po sumanuto velikim porcijama. U sred grada, pored glavnog druma, ne mozes da ga promasis.
Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )
Skocite do Trpeze u MML-u (paralelno sa bulevarom posle sljukine pumpe desno) da vidite kolike su porcije. nisma slikao jer nema svrhe, nas dvojica smo jeli pola porcije
Nešto mi se javlja da Balkan Express više ne radi, bar ne tamo gde je bio, poslednji put sam bio letos, ali mogu proveriti...
Zavisi kakvu hranu voliš i koliki fenseraj voliš, pa ćemo već naći neki restoran sa 6 konobara oko stola ili pojesti pljesku sa nogu samo kaži kad nas vodiš
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Za fenseraj ne dajem ni pet para nego neko dobro mesto dje je rostilj ekstra.Jagnjece pecenje jos ako ima onda je pun pogodak.Ne preferiram alkohol ali dobro hladno pivo u kriglama bi dobro doslo.Ruska salata po mogucstvu.E sad i ja mnogo trazim
Od kada sam dosao u NS ne pamtim da sam se nedje dobro najeo.Sve neka brza hrana,pice,vec mi se zgadilo.I na par mesta dje sam jeo nazovi "jagnjetinu"(pre bih rekao da je ovcetina) razocarao sam se a dobro su naplatili.
Ako ko ide prema Zlataru i Prijepolju preporucujem mesano meso,jagnjece pecenje i nezamislivo gusto kiselo mleko,kafana kod Zore (zavrsetak dobrog asfalta posle Zlatibora prema Novoj Varosi,na krivini od 120stepeni s desne strane,tesko moze da se omasi)
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
pa brate ti onda jedes ko vrabac kad su ti ove nobles porcije velike... mada, kapiram da je dovoljno to da pojedes i da ti bude ok a ne da brekces posle od onoga cime si oci ranio. to samo kod nas ima ono: " na sirotinjo ko da nikad u zivotu nisi jela pa napuni pedu i oci i usi i..."
Comment