To je neki pink za dve osobe: cevapi, pljeska, raznjici, piletina, pohovani kackavalj i jos ko zna sta, pa sve preliveno sa nekim umakom od pecurki.
Kulinarske djakonije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by sri98Nesto ste posustali sa kafanama?
Ajd da vas podestim na PINK u Zarkovu.
Hvala za podsećanjeMoj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
U Pinku cesto jedem i stvarno je klopa vrh a cene extra pristupacne.
Nego da vas pitam nesto. Ko jede palacinke sa dzemom jer pije uz to mleko ili jogurt?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Jedem sa džemom a i nije mi teško da probam i sa jogurtom, mleko bih preskočio već ga ima u palačinkama.
Nego ako TETAK ima neki savet gde u Čačku može da se dobro prezalogaji, biću krajem meseca neko vreme pa da ne gubim vreme u istraživanju.Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Originally posted by TETAKOvde bar ima dobre klope.Evo npr. restoran "Brvnara" pa "Belvi" pa......ma samo se ti meni javi na PP pre nego podješ pa ću ti pomoći u "potrazi"!Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Najbolja hrana u Nisu i sire, restoran Mali Vikend u Sicevu, na putu Nis-Sofija (ulazak u Sicevacku klisuru, prva kafana sa leve strane kad se ide prema Pirotu), hrana je neverovatno dobra i jeftina, a cene niske.
Preporucujem CulbastijuOve dve gore su jedna porcija...
Evo kako izgleda kafana - u drugom planu je
Comment
-
Comment