moj slucaj su 2 akumulatora na mazdi,jedan sa leve jedan sa desne strane motora...to mi pravi izvesne komplikacije,a kad skinem jedan-to nije to...ima li jos ko takva iskustva da se sretao sa tim...znacilo bi mi mnogo...
fenomen
Collapse
X
-
E sad nadjosmo to je dizel jel, i taj drugi je kao opciono da se stavi.
Pa ako zeza zameni i eto, iako ja mislim da taj drugi i ne treba, u EPC-u kaze Vocko pise da je opcioni, za zimu onda to nije lose, ali mislim da kod nas je to preterano, stavi jedan veci ako moze da stane i cao, em jeftinije em lakse za odrzavanje.
Comment
-
-
E podela tezineto uopste nje lose, sad sam video u EPC-u ima sa dva akumulatora, e sad sta ti je tu problem, ti bi da se resis jednog ili sta, moze to ali da stavis jedan jaci, posto su ova dva manjeg kapaciteta, kad jedan ne sljaka imas problem sa verglanjem pogotovo zimi, znaci ili oba u dobrom stanju ili da zamenis jednim vecim koji ima ukupan kapacitet ta dva, ali oni su i po gabaritu veci pa pretpostavljam da nema mesta da stane nesto tako.
Comment
-
-
Ne znam ljudi da li je opciono, znam samo da kada skinem jedan bez obzira sto je drugi nov nema sanse da upali. Citao sam u nekom auto magazinu da i neki malo stariji modeli mercedesa imaju dva akumulatora stim sto je kod njih drugi smesten u gepeku...
Comment
-
-
pa ovaj od 90ah ce i da je zapali, a ne upali!
Pa ima mesta mesta za veci,ali po meni je pametnije staviti dva manja jer tesko da ce se desiti da ti crknu oba odjednom pa jeftinije je kupiti jedan mali nego jedan od 90ah. a i sa ovim velikim bi ti onda sva tezina
bila na levom tocku ovako je bolji raspored mase.
Comment
-
Comment