Parking servis, ultragiga meganon i ostale godzile smrdibube

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Parking servis, ultragiga meganon i ostale godzile smrdibube

Ova tema je za razliku od ostalih zajednička sem ako neko ne želi da posebno opriča svoj slučaj.
    Parking servis je jedna proširena (po državi) smrdibuba pa mislim da svi imaju materijala za bar ponešto..

Neposredan povod a razloga ima zilion, za pisanje (najzad, jer odavno se spremam) ove teme je parkiranje na Institutu u Kamenici...
    Do sad sam išao busom ili taksijem pošto nisam smeo da vozim auto, mislim smeo sam ja ali doca kaže nemoj.. Nešto se pobro nisam osećao dobro pa reko idem autom da ne pešačim ono brdo opet i tako i bi...

Uglavnom ima tamo gore parking desno za civile a levo za osoblje bolnice. Oni imaju karticu a mi keš pa kako ko i koliko.
    Uglavnom da ne dužim, odem ujtru malo odocnim a ono gužva... I sad prošlo oko satipo dok sam stiga oda predam papire za pregled, sestra kaže da je doktor gore na intervenciji pa će to jedno satipo... Prethodno sam iskukao da me primi jer sam zaboravio kući uput i ajde kad već čekam idem po uput... Izlazim napolje kaže nadrndani čika 60 dinara, ja mu kažem lopovi i tu se lepo razidjemo...

Obavio sam šta sam imao i vratim se za satipo ali naravno kako sam i očekivao pun hol pa se to opet odužilo do skoro 2 sata i gotovo idemo kući... Izlazim opet sa parkinga, druga smena, neka teta, kaže 90 dinara... Njoj nisam rekao da su lopovi da je ne maltretiram, rekoh sramota...

Što je sramota i što su lopovi.. Parking je iz doba Jure samo čekaš kad će oni mali reptilići da izadju iz šume, na površini od recimo 200 sa 200 od čega je trećina izmedju žbunja pa ko se gde zavuče, neko je prosuo ceo tamić tucanika... dadada dobro ste pročitali, istrošili se za tucanik, nek se vidi raskoš... Redovi su improvizovano podeljeni trakom za obeležavanje radova ili kad polažu kabel, nisam baš čitao šta piše i to poravnato kao Vo kad piša da izvinete na izrazu.

Drugo što je zato što pored tako bogato opremljenog parkinga ima neka loša kućica sa rampom i sa kamerama koje smnimaju direktno tablicu na ulasku i na izlasku i verovatno i ostalo nisam baš zavirivao... To nije doneo tamić, verujem da su se mučili peške da uštede koju kintu... Naravno da sam za kućicu satiričan, sasvim je ok, mislim i treba da bude jer tu sedi neko po ceo dan...

Treće što je zato što se naplaćuje 30 dinara po satu kao i na opremljenim parkinzima a ovo je stvarno šuma... Možda ima celodnevna karta to ne znam ali pošto ima blokčić na dugme gde piše ako ga izgubiš naplatiće ti od 7 ujtru...
    Sad da sam dokon ja bih oterao auto pre sedam a došao po njega posle kraja kad naplaćivači odu kući, tek toliko da mi auto plakne pluća u šumi...

I četvrto i najvažnije zašto je zato što TREBA BRE GEJOVI DA VAS JE SRAMOTA DA DERETE LJUDE KOJI SU DOŠLI SA MUKOM da se spasu ili leče od teških bolesti, nije to bre dispanzer pa odeš po recept za naočare.. To bre tu što dolazi retko ko ispod 6 banki. Kao brinete se da se neko ne zadržava duže nego što treba? Pa naravno da svi pobegnu čim završe posao to jest pregled ili šta već su došli... Tu u okolini nema drugog parkinga, nema izbora i to je bre šuma, državno vlasništvo, to jest naše vlasništvo....
    Parking se naplaćuje baš dugo, ne znam od kad tačno ali ja sam u decembru zaglavio tamo tako da je najmanje 9 meseci ali je duže svakako. Niste zaradili toliko da ga bar malo uredite ali zato ima kamere, nemoj da bi neko pobegao...

Ja ne znam da li ispred VMA ili onog drugog velikog centra medicine naplaćuju parking ali znam da je naplaćivati parking ispred instituta za kardiologiju u onkologiju baš onako veliko teško gejovski... Namlatiće se para i spasiti grad...
    To je izvan grada, tri busa ujtru dolaze do gore, ostali prolaze dole u podnožju, ili klipšeš peške ili dodješ kolima ali cvrc...
    Operacija srca ili nedajbože od kancera nekog može biti besplatna a košta hiljade evra ali parking bato ima da platiš, mora i oni od nečeg da žive....

Žao mi je što nisam slikao parking ali idem često a oni to neće srediti nikad tako da slikaću...

P.S. Zaboravih, desetak dana pre toga sam išao da vratim holter, to traje koliko da počupa tri žice sa tebe, to jest mene i oduzme mi aparatić da ga očitaju i spreme za drugog. Bila neka baba ispred da pita i to... Uglavnom više od 5 minuta manje od 15, kaže ćika na izlasku 30 dinara, naplaćuju po započetom satu kao ovi za mobilni Ja kažem za 5 minuta? lopovi.. on kaže mora biti više od 5 minuta... odem...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Naplaćuju i ispred VMA, u Kliničkom se ne naplaćuje, al' nikad nema mesta ...

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Pre par godina sam išao jedno vreme stalno na VMA, nije se plaćao parking, bila je gužva ali se uvek našlo mesta. Institut u Kamenici je na vrh brda u šumi, jedan put do tamo i nazad, nema dalje... Tu niko iz okoline ne parkira, samo pacijenti ili oni što ih donose...

https.autogas.rs

Comment

• b_samardzic
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2005
        • 1557
        • Smederevo

Odem na ocno na Ozrenu tamo prodjem rampu unutra nigde zive duse. Dva auta parkirana a prostranstvo ogromno
        Ispred rampe nigde nikog mesta koliko oces. Neka zena cisti lisce u plavom mantilu je. Prilazi i pita sta vam treba.
        Dosli da vidimo sta ima lepo da se vidi. Ima livade lepe cvsće a naplacuje se 150 din za parking i poce da pise neko blokče.
        Nemoj da pišeš parkiraću se van rampe a to je 10 metara nazad verujte. E sad kome oni to naplaćuju i zašto nemam pojma.
        Ja nisam platio.

Comment

• Keketarac
          CBC Senator XXL
          • 01.09.2007
          • 588
          • Novi Sad
          • Seat Ibiza 1.2 TSI

Ispred VMA su prosirili parking, ima najmanje 500 mesta. Naplata 24h, cijena prava sitnica-90 dinara zapoceti sat.

Da ne bude zabune, pare ne uzima VMA nego parking servis.

Comment

• stevak
            CBC Senator XXL
            • 31.05.2009
            • 1215
            • Zemun
            • Saab 9000 cs 2.0T

Počeću i ja da naplaćujem parking kad mi neko stane ispred kuće. Imam i plavi mantil
            ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Originally posted by Keketarac View Post
              Ispred VMA su prosirili parking, ima najmanje 500 mesta. Naplata 24h, cijena prava sitnica-90 dinara zapoceti sat.

Da ne bude zabune, pare ne uzima VMA nego parking servis.
              I ovde sigurno ne uzima IKB nego smrdibube, zato i jesu smrdibube. Da uzima bolnica bar bi neke koristi od toga bilo a ovako ide da se kupi nova kamera i zaposedne neko novo mesto.
              Čekam samo da krenu u mojoj bašti da zaposedaju ili mi naplaćuju iako niko ne parkira... po principu tu bi mogao biti naš punkt za harač, moraš da platiš da ne gubimo zaradu...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Idem danas od očnog lekara, konačno sam stigao i tamo a nisu operisali ništa usput
                Kod dispanzera a majku i dete ima medju ostalim i 5-6 parking mesta za taxiste. Smrdibube podižu jedan auto parkiran na tom jednom mestu dok su dva pored prazna. Nisam poneo nijedan telefon da slikam a baš bih film o njima napravio. Znači stvarno ima nekih zanimanja da ono stidi li ti se majka šta radiš... To ne propuštam nikad da im kažem kad ih vidim bilo gde a pišu kazne ili da nose...

Ok, nije stao an parking po propisu ali možda je morao, dispanzer je,medicina... Ima narvno pored a i malo dalje po neko mesto da se parkira, znači nije gužva i ne ugrožava nikog sem taxista koji neće tu ni stajati ali im je neko obezbedio nekoliko mesta. Sve bi to boilo po propisu da usput nisam bio poprskan jer nemreš ići trotoarom od parkiranih auta, Jovan Cvijića, Dositejeva, Gundulićeva i koliko god. Vrvi od parkiranih kola a na trotoaru a one što guraju kolica ko ih ****, kad su se ebale sad neka se snalaze.

TO naravno ne mislim ja ali ovi iz grada koji dozvoljavaju huliganiam da legalno ugnjetavaju ljude to je je izgleda mišljenje. Da im je bar malo stalo, pauk ne bi mogao da opstane od posla kad bi uklanjao vozila koja stvarno smetaju.

Smrdibube one najgore, balegari... Ups pardon, balegari su korisne bube.

https.autogas.rs

Comment

• Boki Ar
                  CBC Senator XXL
                  • 11.11.2004
                  • 2827
                  • Aranđelovac
                  • Vektra

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Od danas je Ajs Nigrutin moj najnoviji omiljeni prijatelj.... Kako je sve lepo rekao i ja bih tek malo imao da dodam

https.autogas.rs

Comment

• Eon
                      Moderator
                      • 10.03.2005
                      • 4225
                      • Beograd-NBG-44
                      • Superb 2.0 4x4 DSG

Ja juče da iskočim po dete, koje je kod tašte jer ne ide u vrtić zbog bolesti, parkiram se gde nigde ne smetam, ali što bliže ulazu. I u roku od manje od 5 minuta čujem pauka. Dok sam sleteo dole ispisan nalog za podizanje vozila jer ga nisam uklonio u roku od 3 zakonska minuta. Jedva zaustavih svu trojicu da mi ne odnesu auto, a morao sam da otvorim vrata i gepek pre nego što su nosiljku približili vozilu i da naglasim da će ga oštetiti, a da sam otvorio vrata pre nego što su prebacili nosiljku u prostor vozila. Dobih kaznu i obaveštenje da 3 pauka kruže u okolini i da od 1 februara imaju nalog da dižu sve bez kompromisa. Posle vidim ovo

HOROR NA SAJMIŠTU: PAUK MU DVAPUT ODNEO AUTO Zapalio policajce i sebe kod Parking servisa! - Kurir

E najgore je što uvek i dižu skromije i lakše automobile.
                      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Radan
                        CBC Član
                        • 21.09.2013
                        • 79
                        • Grocka
                        • Reno Megan 1

Da,ovom su čoveku uzeli isti dan dva puta auto.Pa stvarno neznam kakav je čovek i da li je uopšte čovek taj koji je ispisao dva naloga za isto vozilo u toku jednog dana.Zar nije mogao da kaže,ajde jednom smo ga odrali,sad da mu napišemo kaznu.Kladim se da je u tom momentu bilo bar 100 vozila parkiranih nepropisno u gradu.I treba da se dešavaju ovakve stvari ili još gore da bi se neko od službenika PS zapitao dal su preterali?Kolike su nam godišnje registracije trebali bi da imamo po dva parking mesta u svakom delu grada i još da nam operu kola na licu mesta
                        Bolje jednom dvaput nego nijednom triput

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Ne kapiraš, nisi čitao izgleda, smrdibube su ga garant tražile po celom gradu a pošto imaju vezu i u policiji mogu saznati preko tablica ko je i odakle je mada je to koliko znam protivzakonito ali ko to gleda. Pobegao je prvi put, probio rampu... Garant su ga lovili da bi mu opet oduzeli auto, pa nije on jači od njih, zar ne a naopako i da se neko drugi ugleda na njega.

https.autogas.rs

Comment

• b_samardzic
                            CBC Senator XXL
                            • 02.04.2005
                            • 1557
                            • Smederevo

Tacno tako. Drugi put je verovatno bio parkiran ispravno.

U Smederevu za tri neplacene kazne odnose ti auto gde god ga nadju.

Comment

• Radan
                              CBC Član
                              • 21.09.2013
                              • 79
                              • Grocka
                              • Reno Megan 1

Originally posted by Dora View Post
                              Ne kapiraš, nisi čitao izgleda, smrdibube su ga garant tražile po celom gradu a pošto imaju vezu i u policiji mogu saznati preko tablica ko je i odakle je mada je to koliko znam protivzakonito ali ko to gleda. Pobegao je prvi put, probio rampu... Garant su ga lovili da bi mu opet oduzeli auto, pa nije on jači od njih, zar ne a naopako i da se neko drugi ugleda na njega.
                              Da da čuo sam izjavu od parking servisa .....Čovek je došao na staro sajmište ,nikome se nije javio,seo u kola zatim probio rampe i otišao.....i otišao da se opet nepropisno parkira .Zamisli čovek opljačka banku i onda se parkira pred banku i čeka policiju.
                              Bolje jednom dvaput nego nijednom triput

Comment

Working...
                              X