Parking servis, ultragiga meganon i ostale godzile smrdibube

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mupe
    CBC Senator XXL
    • 05.10.2006
    • 822
    • bg
    • Laguna 3 GT 2.0T 205

O čemu vi pričate? Objavljene su obe fotografije, tj. vidi se kako je oba puta parkirao. Ako se ja pitam, i trebalo je oba puta da mu odnesu auto, a kada se drugi put pojavio, trebalo je odmah da ga uhapse zbog onoga što je uradio u prethodnom dolasku. Takođe, policiji je krajnje vreme da počne da upotrebljava oružje koje nosi sa sobom, u cilju izbegavanja nepotrebnog ranjavanja i povređivanja od strane bahatih tipova.

Da se razumemo, nemam nikakve veze sa policijom, a i mene izuzetno nervira što odnose automobile sa mesta na kojima ne ometaju saobraćaj, ali sa druge strane - nemam ni polunameru da podržavam bilo kakvu bahatost, pod bilo kakvim izgovorom. Čuj, da im bude žao što mu nose dva puta auto, a njemu nije žao što dva puta u toku dana parkira na sred ulice...

Imate fotografije ovde, ali i na drugim mestima
    HOROR NA SAJMIŠTU: PAUK MU DVAPUT ODNEO AUTO Zapalio policajce i sebe kod Parking servisa! - Kurir

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

da ali se non stop provlaci MAZGA sistem. a stradaju gradjani,pa evo sad i policajci.
      zasto ne donesu zakon,kada ti pauk odnese auto.odes podignes auto,oni ti napisu kaznu i troskove odnosenja i uruce ti.a ti imas rok 8 dana da platis,pa ako ne platis onda : sud,opomena,prinudna naplata ..zatvor itd.
      kako mogu da ti ne daju tvoj auto?nisu oni sud i dzelat u isto vreme?
      nikad ALI nikad,vlast nece da kaze " ej cekajte ovo je problematicno,vuce se godinama,nije posteno,daj da promenimo..."
      imas tako XY plrimera i u drugim oblastima zivota.

mom kolegi kad su odneli auto prosle godine,ode on na staro sajmiste i pozove policiju telefonom i kaze " ne daju mi auto bla-bla"
      policija preko telefona mu odgovori " nemaju pravo da vam zadrze auto,ali nama je receno da u takvim slucajevima ne dolazimo,i ne asistiramo"
      ?!
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• mupe
        CBC Senator XXL
        • 05.10.2006
        • 822
        • bg
        • Laguna 3 GT 2.0T 205

^^ Slažem se 100%. To je ono što fali ovoj državi - sistem. A sistema nema, jer se smrdibube u sistemu ne snalaze baš najbolje.

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Čekajte, Parking servis nema pravo da vam zadrži auto, a kao uslov da traži plaćanje kazne i transporta. Policija je dužna da asistira i ovo se dobija na svakom sudu. Bilo je slučajeva do sada. U slučaju nedolaska policije, sednete u vozilo i parkirate se na rampu i čekate da vam je dignu. Blokirate saobraćaj i policija mora da dođe.

Svojevremeno mi pričao jedan advokat da je tako rešio svoj slučaj. Naplatio je neovlašćeno zadržavanje vozila, gubitak zbog propuštena dva ročišta na koja je kasnio zbog blokiranog vozila, svoje troškove zastupanja. Nije uspeo da naplati duševnu bol, ali nije bitno.
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

pa zasto ih neko ne pohapsi ako rade nesto sto nemaju parava da rade?
            zasto im neko ne izda direktivu,da traze naplatu na licu mesta.ako covek ne plati da mu dignu rampu.
            kada si cuo da je neko rekao u javnosti da to oni ne mogu da rade?

ja pretpostavljam da ako bi i dosla policija,uhapsili bi vozaca a auto bi ostao na placu.
            zasto? ne znam !

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

pre neki dan u Beogradu , preuzeto sa jednog foruma.

SAT vremena su bili ovako parkirani.

"Elem, saobraćajce nisam zvao jer bi morao da ih sačekam, a između časova imam 15 minuta pauzu. Neizvodljivo.

Zadužio sam koleginicu koja radi u kancelariji da zove pauka.
              Kaže, bili. Izljubili se i izdr*ali jedan drugom "

Comment

• b_samardzic
                CBC Senator XXL
                • 02.04.2005
                • 1557
                • Smederevo

Originally posted by mupe View Post
                O čemu vi pričate? Objavljene su obe fotografije, tj. vidi se kako je oba puta parkirao. Ako se ja pitam, i trebalo je oba puta da mu odnesu auto, a kada se drugi put pojavio, trebalo je odmah da ga uhapse zbog onoga što je uradio u prethodnom dolasku. Takođe, policiji je krajnje vreme da počne da upotrebljava oružje koje nosi sa sobom, u cilju izbegavanja nepotrebnog ranjavanja i povređivanja od strane bahatih tipova.

Da se razumemo, nemam nikakve veze sa policijom, a i mene izuzetno nervira što odnose automobile sa mesta na kojima ne ometaju saobraćaj, ali sa druge strane - nemam ni polunameru da podržavam bilo kakvu bahatost, pod bilo kakvim izgovorom. Čuj, da im bude žao što mu nose dva puta auto, a njemu nije žao što dva puta u toku dana parkira na sred ulice...

Imate fotografije ovde, ali i na drugim mestima
                HOROR NA SAJMIŠTU: PAUK MU DVAPUT ODNEO AUTO Zapalio policajce i sebe kod Parking servisa! - Kurir
                Na slici "prvi put u prekrsaju" nema uopste datuma ni vremena tako da snimak nije merodavan.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Pa to pričam, ajde što nema leba a ni igara više ali ovo bahaćenje je preko svake mere, svako ovno koje sedne u takav auto ili se makar približi instituciji da se očeše se ponaša kao nedodirljiv. Uvek i svugde postoje nedodirljivi ali to nisu portiri i spremačice dok kod nas jesu.

Zato su smrdibube neopisane i treba ih slikati i opisivati gde god, malo pomalo daće rezultat, ja smem da se parkiram i pravim prekršaj i platim kaznu, on NESME I TAČKA.

@Mupe
                  Ne podržvam ni ja siledžije i povredjivanje bilo koga, prekršioca ili policajca ali da ga dva puta navataju u BG u istom danu je kao kad bih ja u kanalu upecao ribu,, vratio je nazad i eto nje ponovo za sat dva...

Pauk je dobra i potrebna stvar da odnosi vozila koja smetaju, ugrožavaju saobraćaj i slično. Neko ko je parkiran ispred doma zdravlja na mesto gde stoji taksistički znak a da pri tome ima okolo praznih mesta za te iste taksiste je baš mizerija, naravno da izaziva revolt.
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• mupe
                    CBC Senator XXL
                    • 05.10.2006
                    • 822
                    • bg
                    • Laguna 3 GT 2.0T 205

Čuj, i moj komšija je svojevremeno uspeo da ide dva puta po auto na isto ovo Staro Sajmište pre nekoliko godina... Meni je baš teže verovatno da u Beogradu neko ide namerno da nosi njegov auto dva puta, pored svih drugih koji stoje na izvol'te. Realno, mogli su da pošalju patrolu da ga uhapsi zbog onoga što je napravio, umesto da mu nose auto, ako im je bio cilj da ga dovedu na neko mesto...

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Ne znam gde stanuje ali su gaverovatno tamo i skembali opet, naravno da su trebali da ga privedu ali ih bole uvo. Svojevremeno su pisali po dve kazne svaki dan zato što moron kome sam prodao auto vozi isti neregistrovan. 7 komada ukupno a trebali su kod prve da skinu tablice i kraj priče.

Koliko god ih ne cenim, nije razlog da ih neko spaljuje, ali ja bih rekao da su novinari naduvali stvar jer je on sebe spaljivao a ovi su probali da ga spreče. Sumnjam da su policajci stajali da ih on poliva benzinom i da nadje upaljač.

Ovo je kao Aska i Vuk, kad stalno prave njesra onda im niko ne veruje i kad su u pravu.
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Boki Ar
                        CBC Senator XXL
                        • 11.11.2004
                        • 2827
                        • Aranđelovac
                        • Vektra

Saznao sam da je skoro, ovde u Ar, školski drugar uspeo da ih sa lakoćom dobije na sudu. Mislim na park. servis. Čovek nije pravnik, samo je vispren i napravio je presedan, što bi se reklo. Sad to ostali prepisuju kao "templejt" i utužuju. Raspitaću se za detalje.

Nadzornik je ovde u pravu 100%:

Originally posted by Dora View Post

Zato su smrdibube neopisane i treba ih slikati i opisivati gde god, malo pomalo daće rezultat, ja smem da se parkiram i pravim prekršaj i platim kaznu, on NESME I TAČKA.

Zato sam postavio ovo ovde. Nije park. s. ali ni ovi drugi nemaju pravo da ugrožavaju druge učesnike u saobraćaju.

Ajzak je ostao na prvoj strani, 'oću ga linkujem ponovo, sve je lepo rek'o...

Comment

• b_samardzic
                          CBC Senator XXL
                          • 02.04.2005
                          • 1557
                          • Smederevo

Originally posted by mupe View Post
                          Čuj, i moj komšija je svojevremeno uspeo da ide dva puta po auto na isto ovo Staro Sajmište pre nekoliko godina... Meni je baš teže verovatno da u Beogradu neko ide namerno da nosi njegov auto dva puta, pored svih drugih koji stoje na izvol'te. Realno, mogli su da pošalju patrolu da ga uhapsi zbog onoga što je napravio, umesto da mu nose auto, ako im je bio cilj da ga dovedu na neko mesto...
                          Ne razumem sta je napravio? Otiso i uzeo svoj auto? Da zovu patrolu i kazu da je vlasnik doso i ukrao svoj auto?

Oni nemaju pravo da zadrzavaju auto. Drugi put dal je napravio prekrsaj neznam al mislim da nije.

A to sa benzinom je tek prica za sebe, verovatno su pokusali da ga sprece pa je i njih ispolivao.

I sebe je verovatno slucajno polio.

Comment

• stevak
                            CBC Senator XXL
                            • 31.05.2009
                            • 1215
                            • Zemun
                            • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Dora View Post
                            kao kad bih ja u kanalu upecao ribu,, vratio je nazad i eto nje ponovo za sat dva...
                            Teško da bi je dvaput ulovio i u kadi
                            ex SAABotražitelj

Comment

Working...
                            X