Merenje potrošnje goriva u Beogradu je odavno izgubilo svaki smisao. Jedino da se ugradi brojač radnih sati ko na traktoru, pa se onda lepo sračuna koliko troši na sat
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Kao kada u oglasima vidis da neki lik iz Paracina ili Bora napise da mu auto u gradu trosi 7l a kroz taj grad se zaustavlja samo na trafici da kupi novine i cigare
Uobicajena zabluda. U Boru ili Paracinu ima po 25 metara izmedju semafora, iskopanih saobracajnica, biciklista, volovskih kola, freza, dzibera parkiranih na sred ulica i cigana koji guraju kartone i retko razvijes brzinu da ubacis u drugu. Vecito vozis ladan motor i uglavnom stojis na semaforima mesto da se vozis. Automobili u takvim uslovim VISE trose. Jedina je razlika sto ovde napravis 6 km dnevno, a u Bg ides peske, ako imas nameru da predjes samo 6km danas...
tema je zezanje. a dobro je sto ada i goran ne zive od pisanja viceva.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
LONDON. Bästa sättet att få med sig bilen hem till Kazakstan? I bakluckan på en annan bil så klart!
Kako Kazakstanci transportuju Mazdu od Englrske do Kazakstana, mislio sam da je Borat izmisljena licnost ali sam sad siguran da nije.
Koristite Google za prevod!!!
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
tema je zezanje. a dobro je sto ada i goran ne zive od pisanja viceva.
smisao za humor je razlicit, tako da meni su radni sati smesni....... a i usput na racun beogradjana
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
LONDON. Bästa sättet att få med sig bilen hem till Kazakstan? I bakluckan på en annan bil så klart!
Kako Kazakstanci transportuju Mazdu od Englrske do Kazakstana, mislio sam da je Borat izmisljena licnost ali sam sad siguran da nije.
Koristite Google za prevod!!!
Comment