Zezanje [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chobo13
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2009
    • 1274
    • pozega,srbija
    • AUDI,VW

Odg: Zezanje

nemam pojma,al je extra!!nije mi palo na pamet da pogledam dok sam je slikao!!

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

http://tastelikepizza.com/item/2011/...vers-in-russia

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Car A mogao je još godinama koristiti
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Gavra
          CBC Senator XXL
          • 06.03.2008
          • 2031
          • Beograd

Kurvin sin

Odbrana: - Molim vas navedite vasu starost.
          Baka:
          - Imam 74 godine.
          Odbrana:
          - Hocete nam opisati svojim recima sta se desilo uvece, prvog Aprila?
          ... Baka:
          - Sedela sam na svojoj ljuljasci na verandi svoje kuce, kada se pojavio
          zgodan mladic i seo pored mene.
          Odbrana:
          - Jeste li ga poznavali?
          Baka:
          - Nisam, ali je bio veoma prijatan.
          Odbrana:
          - Sta se posle desilo?
          Baka:
          - Poceo je da mi trlja prepone.
          Odbrana:
          - Jeste li pokusali da ga sprecite u tome?
          Baka:
          - Ne, nisam.
          Odbrana:
          - Zasto niste?
          Baka:
          - Prijalo mi je. Niko me nije ni pipnuo odkako je moj Albert preminuo pre 30
          godina.
          Odbrana:
          - I sta se desilo dalje?
          Baka:
          - Poceo je da mi trlja grudi..
          Odbrana:
          - Jeste ga u tome sprecili?
          Baka:
          - Ozivela sam od njegovog dodira, bila sam uzbudjena. Nisam se godinama tako
          dobro osecala!
          Odbrana:
          - Sta se desilo posle toga?
          Baka:
          - Bila sam u ekstazi. Legla sam i viknula "Uzmi me mladicu, uzme me sada!"
          Odbrana:
          - Pa jel' nesto ucinio?
          Baka:
          - Djavola! Viknuo je "APRILILIIIIII". I tad sam ga upucala, kurvinog sina...
          Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• rajmax63
            CBC Prijatelj
            • 02.04.2005
            • 1415
            • Bačka Palanka
            • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Ovo je preneto sa bloga : http://www.tarzanija.com/author/amitz-e-dulniker/

Veličina je bitna, al’ vagine

·
            ·
            ·
            Ebem mu mater, sedim juče i razmišljam, kako to da žene stalno nešto pričaju o veličini ku.., a mi samo ćutimo i klimamo glavom, k’o četvorooki štreber pred ambicioznim tatom kad dobije trojku iz istorije.
            Ta ženska emancipacija nas je naterala da se stalno zbog nečeg osećamo krivim, da se pravdamo i da im udovoljavamo bez konca i kraja. I to mora već jednom da se zaustavi.

Vreme je za kontraemancipaciju.
            Prvo je krenulo sa pričom o ravnopravnosti, školovanju, izboru za koga će da se udaju i slično, onda se nastavilo, zaposlenjem i politizacijom, pošto kao, žene nisu imale pravo glasa – Tako je, nisu imale pravo glasa, pa? U čemu je problem? Zar neko misli da za to nije bilo valjanog razloga!?
            I umesto da budu srećne što smo im dali sve to, što smo im na kraju krajeva dozvolili čak i da glasaju, umesto da ćute i da se pokriju ušima, jer su nam sada svi državnici uglavnom kompletni idioti, al’ sa stilom, jer da žene znaju da izaberu, bile bi u srećnim brakovima i vezama, a ne po sigurnim kućama, ili u frižideru dok im mužjak tarlambasa neku klinku, one idu dalje teraju po svom. Još prava, daj još prava i još i još…
            Pokret feministkinja, reklame za žene, magazini za žene, ovo za žene, ono za žene, razne modne pičke materine, rasprodaje, sniženja, kurci, palci, na kraju prodavnice cipela postale veće od prodavnica gedžeta.
            I sve je okej, navikne se čovek na sve nesreće, pa i na emancipaciju, i onda BAP!, iz nehata pogleda epizodu serije Sex i Grad, pošto se sada uglavnom televizijski program pravi za žene. I u toj epizodi vidi kako ona razgažena Samanta na’vatava nekog tipa na sred ulice, u skladu sa njenim kurvanjskim likom iz serije. I kako to biva uvek sa njom, tipa kojeg je upoznala na kraju epizode, do odjavne špice je privela, i ebala bar tri puta. Međutim, ovaj put ne.

Privela ga je, ali lik ima kur... koju ni Samanta ne može da primi.

Sedim u sobi sam, ćutim, gledam ono, i zapitam se dokle bre više sa izvoljevanjem? Ne valja kad je mali, ne valja kad je veliki, ne valja kada je kriv, ne valja kada je prav, ne valja tanak, debeo, normalan, nenormalan? Pa šta valja majka mu stara? Ništa im ne valja, hrđavom kur.. i dlaka smeta.

I da se ne biste nezasluženo osećali kao ***** zbog bezobrazluka emancipovane žene, evo vam nekoliko konkretnih rečenica kojima ćete u svakoj situaciji lako postavititi i subjekat i predikat na pravo mesto kada je kurvinsko izvoljevanje tokom sexa u pitanju.

Mali
            - Šta mali pizda ti materina? Nije mali nego ti imaš rupčagu, moš unutra glava da se proturi da se vidi kako izgleda materica uživo.

Veliki
            - Šta debeo i velik, šta si stegla ko da ti tražim sto evra na zajam? Kako misliš da rađaš ako oko malo većeg kur.. ovako ********š?

Kriv
            - Šta kriv, nagni se na levu stranu pa ti neće biti kriv.

Više ga ne oseća
            - Pa naravno da ga više ne osećaš kad si procurela dole do komšije, kapiram da ću posle ovog ebanja morati da mu krečim plafon.

Boli
            - Naravno da boli kad si suva k’o drenovina Kraljevića Marka. Mislim, je l’ mene Bog ovako obdario da bih morao još dodatno da ližem po pola sata pre nego što ti ga gurnem?

Ne ulazi lepo
            - Naravno da ne može da ti uđe lepo, pa nije moj kur.. zglobni autobus pa da tako lako prolazi kroz lakat krivine.

Spustio se
            - Nije se on spustio ni zbog čeg’ drugog, nego zato što ležiš na tom krevetu k’o naftna mrlja u Pacifiku, moram na svaka dva minuta da ti opipam puls da vidim ‘el si živa.

Eto, dalje se snađite sami, ali aman, već danas počnite sa “kontraemancipacijom”, svaki sekund nam je dragocen.
            blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
            Audi ima crveno T

Comment

• rajmax63
              CBC Prijatelj
              • 02.04.2005
              • 1415
              • Bačka Palanka
              • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Fotografija uznemirujuceg sadrzaja

Audi ima crveno T

Comment

• zoranc
                CBC Senator XXL
                • 31.03.2005
                • 1313
                • Beograd
                • AR 147

Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• zoranc
                  CBC Senator XXL
                  • 31.03.2005
                  • 1313
                  • Beograd
                  • AR 147

Htio sam, eto, da operem svoj automobil...
                  Krenuo sam zato čilo prema garaži ali usput spazih da na kuhinjskom stolu još uvijek leži nedirnuta pošta...
                  Prema tome, valja prvo pogledati poštu; moglo bi tu biti nešto važno!
                  Zato odložim ključeve automobila na kuhinjski stol, izvukoh račune is prispjele pošte, a reklame htjedoh baciti u kantu za otpatke... Kad, gle, kanta je puna do vrha!!!
                  Tako vratih poštu na sto, kako bih prvo, prije nego što zaboravim, ispraznio kantu za otpatke.
                  Kontejner za smeće je vani pa se moram obuti ali je bolje da prije toga ipak pregledam račune i sredim uplatnice...
                  Uzeo sam blok sa uplatnicama, ali – gle ! Sve uplatnice su potrošene... Nema više ni jedne u bloku...
                  Drugi blok imam u radnoj sobi. Odem tamo gdje uz tastaturu svog računala nađem dopola ispijenu limenku cole...
                  Zato odložim blok sa uplatnicama jer prije toga moram obvezno popiti colu prije nego što se, kojim zlom, na prevrne na tastaturu...
                  Ali ...! Cola je mlaka, a takva je bljutava...
                  Znači, prvo s njom u frižider, kako bi se rashladila!
                  I tako, noseći colu u kuhinju, vidim uvenulo cvijeće u vazi – hitno mu treba vode!!! To ne trpi odlaganje!!!
                  Nema mi druge, odmah odlažem colu na pomoćni stolić... A tu, gle čuda, nađem svoje naočale za čitanje koje sam nesvjesno odložio (a panično ih tražim još od juče...)
                  Dobro, naočale su važne... Ali najbolje je ako odmah dolijem vodu cvijeću u vazi, prije nego što odnesem svoje naočale nazad u radnu sobu...
                  Zato vratim naočare na stolić, napunim kanticu s vodom – ali tad ugledam na kuhinjskoj polici daljinski upravljač za TV! Netko ga je ostavio baš tu, u kuhinji...!!!
                  I pomislim... Kad uveče budemo htjeli gledati TV, opet ćemo svuda tražiti daljinski upravljač! Ali tada niko više neće znati da je on u kuhinji...
                  Znači, odmah idem ostaviti daljinski upravljač na svoje mjesto, na stolić pored kauča. No svejedno moram prvo doliti vodu u vazu, kako cvijeće ne bi uvenulo!
                  I tako, držeći upravljač, dolijem vodu u vazu i vraćajući je na mjesto zapnem za prag i prolijem vodu po podu...
                  Ups, ostavljam upravljač ponovno na policu, odem po krpu i kantu i brišem prolivenu vodu – kako ne bih smočio noge u papučama...
                  Konačno sada mogu krenuti prema ulaznim vratima stana, ali... Nikako se ne mogu sjetiti što sam zapravo namjeravao napraviti?! Pokušavam se prisjetiti ali sve je uzalud... I tako razbijam glavu sve do večeri... Ništa! Ništa...!!! Ne mogu se setiti i gotovo...

A uveče:
                  – automobil nije opran...

– računi nisu plaćeni...

– mlaka cola stoji na radnom stoliću u kuhinji...

– cvijeće je dobilo premalo vode...

– kanta za otpatke nije ispražnjena...
                  – Gdje mi je ostao blok sa uplatnicama?

– Ne mogu više naći daljinski upravljač za TV...?!

– Ne znam gdje su mi naočale za čitanje...

- I nigdje ne mogu naći ključeve od automobila...

I tako, na kraju, moram zaključiti: mada danas nisam ništa dovršio, ipak nikako se ne mogu oteti udojmu da sam cijeli božji dan bio žestoko zaposlen i zato sam, na kraju krajeva, sada ovako umoran kao pas!!!

Grafit

– Ako ne možete da živite jedno bez drugog, venčajte te se pa ćete moći

Comment

• zoranc
                    CBC Senator XXL
                    • 31.03.2005
                    • 1313
                    • Beograd
                    • AR 147

REKAO JE Minimaks (svojevremeno)..

.Poruka Aleksandru Prvom Ujedinitelju: "Hvala, nije trebalo!"
                    .Ne znam da li će nas Evropa primiti, ali Afrika nas je već stavila na listu čekanja.
                    .Godišnjica Kosovske bitke biće proslavljena čim se bitka završi.
                    .Rad je stvorio čoveka, a čovek - Praznik rada.
                    .Rekli smo istorijsko NE. Možda bismo rekli još nešto da smo znali strane jezike.
                    .Vešt komunista od dva crvena kartona napravi partijsku knjižicu.
                    .Čuvajte mi Jugoslaviju! Nagradiću vas pokrajinom.
                    .Da vođa nije ostao bez noge, možda ne bismo ovoliko ćopali.
                    .Bratstvo i jedinstvo je naše najveće bogatstvo. Pazite da ga se ne dočepa narod.
                    .Poklanjaju nam kamile. Valjda zato što je veliki vođa iza sebe ostavio pustinju.
                    .Mi smo mala i siromašna zemlja: nama su i kraljevi na privremenom radu u inostranstvu.
                    .Primiće nas na Evropsko tržište (EU) čim popravimo kantar.
                    .U odnosu na međuljudske odnose, hrana nam i nije mnogo zatrovana.
                    .Dok su ostali pratili modne trendove, mi smo decenijama nosili jedno te isto - štafetu.
                    .Narod oseća da ste mu na čelu, ali misli da ste komarac.
                    .Kad generalni diktira nešto svojoj sekretarici - da li je to vojna diktatura?
                    .Da je živ, Dostojevski bi se opredelio za malu privredu: otvorio bi fabriku - idiota.
                    .Neki su da menjaju granice, makar po padežima.
                    .Naša princeza bila je korpulentna: umesto na zrnu graška, morala je da spava na Brionima.
                    .Poginuo je u osmoj ofanzivi - osvajajući jednu vilu na Dedinju.
                    .Gladnima je svejedno da li gladuju u jednopartijskom ili višepartijskom sistemu.
                    .Jugosloveni su drvo života upotrebili za potpalu.
                    .Čuo sam da su se posle rata drugovi u Belom dvoru oslovljavali sa GOSPODINE DRUŽE.
                    .Menjam vlast za hleb. Šifra "Radnička klasa".
                    .Uništene su sve šume da bi se izradio dovoljan broj ramova za fotografije onih koji su prvi otišli u šumu.
                    .Otkako gladuju, Jugosloveni su siti svega.
                    .Spomenik mu je mali, ali mu je postolje ušlo u Ginisovu knjigu rekorda.
                    .Ovoliki neuspesi. Pa, to još nikome nije uspelo!
                    .Ono što nam nisu mogli Hitler i Staljin, postigli smo sami.
                    .Narod je dostojno oplakao svog vođu: suzavac je ispunio očekivanja..
                    .U svetu nas znaju kao zemlju koja ima 23 miliona stranaka.
                    .Čuvaj Beli dvor za crne dane!
                    .Idejno smo potkovani, a od sreće - njištimo.
                    .Mi imamo hleb, oni imaju nož. Neko pominje ujedinjenje.
                    .Više se ne smatram Srbinom. A ni manje.
                    .Bliski istok nam je, na žalost, sve bliži.
                    .Srbi žele da žive u jednoj državi. Švedskoj, recimo.
                    .Razvili smo jedra. Još samo da nabavimo brod i more.
                    .U početku beše Tito, a na kraju - Titanik.
                    .Naša zemlja sve više liči na zajednicu. Prvobitnu.
                    .Kad novinari štrajkuju, nema ko da objavi rat.
                    .Gledam šta se radi oko mene. Ništa se ne radi.
                    .Evropo, ne možeš ti toliko da se ujediniš koliko mi možemo da se razjedinimo.
                    .Možda bi neki prodali zemlju. Ali, ko će ovo da kupi.
                    .Čuvaj se zemlje u kojoj snajperisti najbolje vide!
                    .Ne daj se, generacijo - besplatno!
                    .Davali su mu 40 dana. Nije hteo ni da čuje ispod 50.
                    .Spreman sam da mu oprostim što je hteo da bude car, ali ne i to što je hteo da ima 23 miliona dvorskih ******.
                    .Neki su za upotrebu sile - milom ili silom.
                    .Pod Turcima 500 i pod komunistima 50 godina. Šta je bilo teže?
                    .Pesma nas je održala, a popevka - odcepila.
                    .Bili smo zemlja čuda: sad smo čudo.
                    .Da li će se i posle trećeg svetskog rata govoriti "treća sreća"?
                    .Sreća je sresti odžačara, naročito ako je krenuo da gasi komšijinu kuću.
                    .Srbi su najbogatiji narod na svetu: niko nema toliko neprijatelja.
                    .U pravu ste, mada bi logičnije bilo da ste u zatvoru.
                    .Ide mi radni staž: sve ostalo mi stoji.
                    .Švedski sto, poljski krevet, francuski ključ i jugoslovenska inflacija.
                    ."Jugo" parkiran na Slaviji - to je sve sto je ostalo od Jugoslavije.
                    .Nekad smo bili braća. Sad nema psovke u kojoj jedni drugima ne pominjemo sestru.
                    .Nije tragično što smo u blatu do guše, već što smo iskaljali nove opanke.
                    .Slepo smo ga sledili. Kad smo otvorili oči - sledili smo se.
                    .Čoveku su bile potrebne noge sve dok nije izmišljen daljinski upravljač.
                    .Četrdeset godina morali smo da ćutimo. To se zavrsilo - minutom ću tanja .
                    .Ako je predratna Jugoslavija bila trula, onda je ova - trula-la.
                    .Nije istina da mi radimo jedni protiv drugih: mi smo lenštine.
                    .Jugoslavija će uvek postojati. Naročito kao ideja.
                    .Više se ne svađamo: niko ni sa kim ne govori.
                    .Vidimo mi da je to prst sudbine. Videli bismo još bolje da nam ga niste gurnuli u oko.
                    .Bratoubilački rat ne dolazi u obzir. Nismo više braća.
                    .Živeo veliki vođa! Živeo kako je hteo.
                    .Dilema: da li da obijem banku ili da osnujem stranku?!
                    .Već godinama nisam video prosjaka. U modi je otimanje.
                    .Proleteri svih zemalja - izvinite. Vas Marks.
                    .Mi smo otvorena zemlja: nama su i lopovi na slobodi.
                    .Ne, nije to grupni seks: to je naše kolektivno PREDSEDNIŠTVO.
                    .Jugoslovenu je lakše da sastavi vladu nego kraj s krajem.
                    .Nekada su bila moderna zatvaranja po regionima i područjima. Sada se koriste i zatvori.
                    .Čim nabavimo štake, izaći ćemo na svetsku pozornicu.
                    .Bio je zadužen za čistke, ali je otpušten jer su mu pronašli višak od 150 ljudi.
                    .Istina je obično na sredini, gde je najdublja voda.
                    .Svaki narod ima vođu kakvog je zaslužio. Šta li smo mi Bogu zgrešili?
                    .Ko tebe hlebom, ti njega kruhom.
                    .Da li je osim narodnih heroja i četnika još neko učestvovao u ratu?
                    .Snežana sa sedam patuljaka. Na drugom mestu je Jugoslavija sa šest.
                    .U kapitalizmu radnika izrabljuju, a socijalizam mu omogućava da nabavi prosjački štap po želji.
                    .Svi nas uzimaju za primer. Niko nas ne uzima ozbiljno.
                    .Ne daju nam Olimpijske igre. Znaju da im više ne bismo vratili.
                    .On je umro, a njegove ideje žive. od socijalne pomoći.
                    .Klasni neprijatelj nam je - prvoklasan.
                    .U zemlji u kojoj nadvlada životinjski nagon bajke postaju basne.
                    .Mnogo je zabrljao: ne gine mu zatvor ili - neka ambasada.
                    .Pre nego što je primio štafetu, rekao je: "Znam za jadac!"
                    .Bili smo pet vekova pod Turcima. Pitajte ih kako su preživeli.
                    .Na zapadu dobru decu vode u Diznilend, a nevaljalu u - socijalizam.
                    .Pomeni me u molitvama, a možeš i u testamentu.
                    .Počeću da štrajkujem čim nađem posao.
                    .Zanemeli smo od sreće kad su nam dali slobodu govora.
                    .San svake partije je da bude majstorica.
                    .Dajem časove iz policijskih časova.
                    .Ni džemper ne voli kad se para, a kamoli Jugoslavija.
                    .Da nije Jugoslavije, Čarli Čaplin bi bio najsmešniji u XX veku.
                    .Ne mrze baš svi vlast. Znam jednog ministra.
                    .Pravi ljudi na prava mesta. Ali, gde naći tolike zatvore?!
                    .Prvi maj se slavi dva dana: prvog dana slave oni koji imaju, a drugog - oni koji nemaju posao.

Comment

• rajmax63
                      CBC Prijatelj
                      • 02.04.2005
                      • 1415
                      • Bačka Palanka
                      • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Audi ima crveno T

Comment

• boban1982
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2010
                        • 1106
                        • Batajnica
                        • SAXO VTS-BIC

A ovo.........

Comment

• rajmax63
                          CBC Prijatelj
                          • 02.04.2005
                          • 1415
                          • Bačka Palanka
                          • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Kalenić pijaca

Audi ima crveno T

Comment

• CBC Tim
                            Admin
                            • 02.07.2011
                            • 56
                            • Srbija

Ova tema je sada zatvorena, nastavak možete pogledati [split]26883[/split]

Comment

Working...
                            X