Zezanje [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cougar
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2009
    • 352
    • NBG // Vrbas
    • Cougar XR 2.5 V6 24v

Re: Zezanje

Dodje Mujo Hasi:
    - "Haso, oš mi bit brat?"
    Haso:
    - "Kako ću ti ja bit brat majke ti?"
    Mujo:
    - "Oćeš ili nećeš?"
    Haso:
    - "Ali kako?"
    Mujo:
    - "Ma, poslat ću ti ja zahtjev odmah."
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18-godisnja djevojka se povjeri majci i kaže joj da joj menstruacija kasni već dva mjeseca. Vrlo zabrinuta majka odlazi u ljekarnu kupiti test za trudnoću i rezultat pokazuje da je trudna. Viče, proklinje, plače...kuku-lele!

- "Tko je ta svinja, želim znati! Smjesta reci ocu!"

Kad je napokon ostala sama, djevojka obavi telefonski razgovor i pola sata kasnije nov-novcati Ferrari se zaustavi ispred njihove kuće. Iz njega izlazi zreo gospodin, obučen u vrlo skupo odijelo i ulazi u kuću.
    Sjeda u dnevnom boravku s roditeljima i djevojkom i kaže im:

- "Dobar dan, vaša me kći informirala o problemu. Ja se ne mogu oženiti s njom zbog moje osobne obiteljske situacije, ali mogu preuzeti odgovornost i poduzeti nešto. Ako se rodi djevojčica, prepisat ću joj 3 dućana, 2 udobna apartmana, vilu na plaži i bankovni račun sa 500.000$. Ako se rodi dječak dobit će 2 tvornice uz 500.000$. Ako se rode blizanci svaki od njih će dobiti tvornicu i 250.000$. A ako kojim slučajem dođe do pobačaja..."

U tom trenutku otac koji je šutio cijelo vrijeme, stavi ruku čovjeku na rame i kaže:

- "Je*at ćeš je opet!"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DA LI ĆE BITI POVEĆANJA PLATE/PENZIJE?

naspem kaficu i pogledam u šoljicu !
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Boost is automotive equivalent of cocaine

Comment

• Cougar
      CBC Senator XXL
      • 13.06.2009
      • 352
      • NBG // Vrbas
      • Cougar XR 2.5 V6 24v

Kada čujemo da Juta dozvoljava bestijalnost sve dok cilj nije zarada novca, ne možemo a da se ne zapitamo odakle ti bizarni zakoni i koliko se često primenjuju i koliko oni zapravo mogu da utiču i na naš seksualni život?

Evo kako izgledaju najčudniji od njih:

1. Aniston, Alabama: Ukoliko žena izgubi partiju bilijara, zabranjeno je da pokuša da se oduži seksom.

2. Harizburg, Pensilvanija: Zabranjeno je imati seksulane odnose sa vozačem kamiona u carinskoj kabini.

3. Kotonvud, Arizona: Parovi koji su uhvaćeni tokom seksa u vozilu kojem su probušene gume će biti kažnjeni, a kazna će biti duplo viša ako se odnos odigrao na zadnjem sedištu.

4. Njukasl, Vajoming: Zabranjeni su seksualni odnosi u prodavnicama u odeljku za meso.

5. Tremonton, Juta: Ženama je zabranjen seksualni odnos u ambulantnim kolima. Da bude još gore, ime će joj biti objavljeno u lokalnim novinama. Samo ženama, zar to nije diskriminacija?

6. Oblong, Ilionis: Zabranjeno je voditi ljubav tokom pecanja i lova na dan venčanja.

7. Bozman, Montana: Svaki oblik seksualnog odnosa u prednjem dvorištu je kažnjiv zakonom, ukoliko su pripadnici suprotnih polova i ukoliko su goli.

8. Konorsvil, Viskonsin: Muškarcu je zabranjeno da puca iz vatrenog oružja u trenutku kada njegova partnerka doživljava orgazam.

9. Juta: Seks sa životinjama nije kažnjiv ako iza njega ne stoji profit.

10. Oksford, Ohajo: Ženama je zabranjeno da se skidaju ispred fotografije muškarca.

11. Minesota: Svaki muškarac koji ima odnos sa živom ribom biće kažnjem. Očigledno, na žene se ovaj zakon ne odnosi.

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Gavra
          CBC Senator XXL
          • 06.03.2008
          • 2031
          • Beograd

Vraca se Mujo kuci mrtav pijan. Fata mu ne otkljucava, vec kaže:
          - \"Marš pijanduro, vracaj se gdje si bio!\"
          - \"Nosim cvijece za najljepšu ženu na svetu!\" ,kaže Mujo.
          Fata se raznježila, otvori vrata, te pita:
          - \"Gdje je cvijece?\"
          ...- \"A gdje je najljepša žena na svetu?!\"
          Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• zoranc
            CBC Senator XXL
            • 31.03.2005
            • 1313
            • Beograd
            • AR 147

Priča dečko sa tipom koji po ceo dan visi na Internetu i kaze mu:

-Brate, znas li ti da postoji normalan svet napolju, koji nema veze sa Internetom?

a ovaj će:

- Ne seri... daj link...
            Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• Milorad90
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2007
              • 975
              • Beograd

Sto je najgore nije zezanje, ne bi voleo da sam u njegovoj kozi...ali morao sam ovo da postavim.

Kaja očekivala Srđana, a prosio je Vlada! (AUDIO)

http://www.smedia.rs/zabava/detalji.php ... !-%28AUDIO

Comment

• Cougar
                CBC Senator XXL
                • 13.06.2009
                • 352
                • NBG // Vrbas
                • Cougar XR 2.5 V6 24v

Comment

• 206
                  Admin od ispočetka :)
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

popravljas se
                    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Ostatak praseta je pojeo ovaj simpaticni momak, i to u jednom zalogaju:

The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Gavra
                        CBC Senator XXL
                        • 06.03.2008
                        • 2031
                        • Beograd

Na "Gazeli" gužva.. Svi automobili stoje.. Jednom tipu neko kuca na prozor.

Ovaj otvara prozor i pita - šta je ovo bilo?

Ma, teroristi oteli Dinkića,Dačića,Velju, Čedu, Tadića, Koštunicu i Nikolića i
                        traze 10.000.000. EUR-a, ili će da ih poliju benzinom i zapale, pa
                        skupljamo.

A koliko ljudi daju?

Pa, tako,po litar-dva..

.................................................. .................................................. .......................................

pokupi hitler zemunce i nabije u gasnu komoru i pusti gas kad cuje se NAPRED ZEMUNE!! on pojaca gas opet NAPRED ZEMUNE!!!!! on stavi na maximum pogleda kad jedan zemunac kaze alo matori pojacaj suzavac i pusti muriju da se sibamo
                        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• mirdza
                          CBC Senator XXL
                          • 14.03.2005
                          • 2437
                          • Katowice (PL) / Banja Luka
                          • AGP / W126

Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• dr cosworth
                            CBC Senator
                            • 07.08.2006
                            • 242
                            • Beograd
                            • Ford Sierra Cosworth

Comment

• -Miloš-
                              CBC Senator
                              • 16.12.2007
                              • 269
                              • Beograd, Karaburma
                              • yugo tempo 1.1

DOBAR IZGOVOR PARA VREDI!

Sredovečni čovek kupio novog Porschea, izadje na autoput i stisne do

160, osjećaući kako mu vetar mrsi prosedelu kosu. "Ovo je mrak", pomisli

dodajući još gasa.

Ali, kad je pogledao u retrovizor, ugleda iza sebe policijski auto s upaljenim rotirajućim svetlima.

"Ma, mogu mu pobeći", pomisli i stisne na nekih 210 km/hr. Tada pomisli: "Kog vraga radim, ja sam prestar za te gluposti" i zaustavi se pred puta, čekajući da stigne policijski auto.

Policajac se zaustavi iza Porschea i prošeta do njega: "Gospodine, smena mi završava za pet minuta i rado ću vas pustiti ako mi date razlog zasto ste bežali... ali neki koji još nikada nisam čuo".

Čovek ga pogleda i reče: "Prošle nedelje moja žena je pobegla s policajcem pa sam mislio da mi je vraćate".

Pandur ga pogleda, vrati mu papire i rece: "Hvala, do vidjenja".

Comment

• skyline
                                CBC Senator XXL
                                • 31.07.2007
                                • 3149
                                • Cacak

sad jedan istinit dogadjaj sa slicnim akterima i pricom

u autu drugar (vozac), ja i 2 drugarice na zadnjem sedistu
                                10 sati uvece, odlazak za docek nove godine na zlatiboru pre par godina

bezmalo na samom pocetku puta, radar

nakon sto je drugar izasao iz auta policajac mu saopstava, gospodine, prekoracili ste brzinu za bla bla bla, cemu takva zurba?
                                ovaj kao iz topa pocinje da pravi nervoznu gestikulaciju rukama i izgovara (napominjem, 2 DRUGARICE na zadnjem sedistu):
                                "ma ova moja zena nikako da se spremi da krenemo i sad kasnimo zbog nje na docek, *bemti zene i njihovo spremanje"

policajac odgovara:
                                "joj i ona moja isto tako, vecito kasnim zbog nje. izvolite dokumente. vozite pazljivo i lepo se provedite, laku noc."
                                Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

Working...
                                X