Zezanje [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Zezanje
U Smederevu su pre petnaestak dana vrsili kontrolu na NIS ovim pumpama i uhapsili neke zbog primanja deviznog novca i ostvarivanja materijalne koristi.
Ja pre 5-6 dana skrenuuo paznju ovima iz Grocke da se paze. Kaze bas nas briga za to mi ne uzimamo devize. Pa ono jes tako sto da se muce kad imali ovako bez muke!
Comment
-
-
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Učinio sam sve što ste mi rekli
PROSLEDIO SAM RAZNE E-MAILOVE NA 20 ADRESA, UPRAVO KAKO JE PISALO
Još uvek čekam da se desi čudo.....
Svim mojim prijateljima koji su mi u poslednje vreme slali "dobre želje" pisma sreće, male anđele ili OBEĆAVAJUĆE čudo ako prosledim neke mailove
NIŠTA OD TOGA SE NIJE OBISTINILO !
UBUDUĆE - ŠALJITE MI ISKLJUČIVO NOVAC, KARTE ZA POZORIŠTE ILI ARANŽMANE ZA PUTOVANJA
HVALA!Boost is automotive equivalent of cocaine
Comment
-
-
Kuca plavusa na banderu i prilazi joj policajac.
"Zasto kucas tu?"
"Pa evo, pise da izdaju sobu, ali niko mi ne otvara."
Na to ce policajac: "Cudno da nema nikoga, a gori im svetlo!"Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Plavusa ulazi u autoservis i traži poklopac 710.
Prodavac u čudu malo zastane,priđe šefu i pita za poklopac 710.
Šef, isto tako iznenađen, pozove mehaničara i postavi mu isto pitanje, ali ni ovaj nije znao o čemu se radi.
Međutim, žena insistira. Kaže da radi se o jednom bitnom delu motora koji je na tajanstveni način nestao.
Po svaku cenu želi novi poklopac 710!
Kako niko nije imao pojma šta bi to moglo biti, šef se doseti i pita ženu bi li ona mogla nacrtati taj poklopac 710.
Na sreću, žena je znala da crta i kako se, naravno, tog dela motora jako dobro sećala, nacrtala je krug precnika 8 cm i u njega upisala broj 710.
Ako ni vi nemate ideju šta je žena tražila pogledajte dole ...
Boost is automotive equivalent of cocaine
Comment
-
-
upravo na pinku, emina jahovic: moj omiljeni broj je 8... a muski deo publike urmo od smeha.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Ti gledas Pink?
Predlozio bih te za ban u tom slucaju....
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
Comment
-
Comment