dolazi cerka uvece kuci
mama ce sa vrata , pa opet si pusila ,
ma nisam mama kad ti kazem , MAMA ma jesi , CERKA nisam mama kad ti kazem , pomirisi me , MAMA ma nema veze , samo se obrisi oko usta
Nasukali se Englez, Nemac i Muja na pusto ostrvo posle brodoloma....bude se na plazi sjebani...zausti prvi Englez i kaze ajmo ljudi da budemo operativni...posto je engleski najrasprostranjeniji da mi lepo komuniciramo na engleskom..svi se sloze..kaze Englez dalje..ja cu da radim housing..Svaba ce da radi watering a Muja supplying...svi se sloze..krenushe na posao..Englez se zaleteo na sechu palmi....Svaba poceo da kopa bunar..a Muja zapali u shumu...dodje noc..ova dvojica zavrsili..Muje nema..Jebote..shta sad..gladni i umorni krenushe put shume...prodje pola chuke..nema Muje...piche dalje tek odjednom iskache Muja iza drveta i razdere se, SUPPLYIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspravlja Crnogorska skupstina na Cetinju o ujedinjenju. Jedan Crnogorac predlozi da se ujedine sa Srbijom. Predsjedavajući odgovori da to ne bi bilo dobro zbog dve dinastije i zato sto bi bili ugnjetavani. Drugi predlozi da se ujedine sa Hrvatskom. Predsedavajući odgovori da ni to nije dobro, jer su geografski nepovezani. Treci poslanik predlozi da se Crna Gora ujedini sa
Bosnom i Hercegovinom. Drugi poslanik javi se za rec i objasni da ni taj predlog ne valja, jer su siromasni i Crnogorci i Bosanci.
Onda neki cica predlozi da objave rat SAD. Predsedavajući ga upita:
- "Zasto bas to", a cica odgovori:
- "Nemacka je objavila rat SAD, izgubila rat, ali je postala najbogatija evropska drzava. Japan je objavio rat SAD, izgubio rat i postao najbogatija zemlja u Aziji." Na to će predsedavajuci:
- "A ko garantuje da cemo mi izgubiti rat?"
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Zasto najstarija ciganka na svadbi ne nosi donje gace???
--da muve ne bi isle na tortu i pecenje.
-Tata, tata, da li sam ja peder? Nisi, sine, samo imas jako slatku guzu.
Zena pece jaja za dorucak svome muzu. Odjednom njen muz uleti u kuhinju:
- Pazi. PAZI! Stavi jos malo ulja! Oh, Boze! Peces ih previse istovremeno. PREVISE! Okreni ih! SAD IH OKRENI! Treba jos ulja. Joj! GDE cemo naci JOS ULJA? ZALEPICE se! Pazi... PAZI! Rekao sam ti PAZI! NIKAD me ne slusas dok kuvas! Nikad! Okreni ih! Pozuri! Jesi LUDA? Jesi li TOTALNO poludela? Ne zaboravi ih posoliti. Znas, uvek zaboravis da ih posolis. Posoli. POSOLI! POSOLI!
Zena ga zaprepasceno pogleda:
- Sta je bre sa tobom? Mislis da ne znam da ispecem par jaja?
Muz mirno odgovori:
- Ne, samo sam hteo da ti pokazem kako je meni dok vozim
Kupila ciganka detektor lazi. Donese ga kuci i pita sina.
Ciganka:
- "Sta si dobio u skoli?"
Sin:
- "5! "
Uredjaj:
- "BIP!"
Sin:
- "Dobro,3 sam dobio..."
Uredjaj:
- "BIP!"
Sin:
- "Dobro,priznajem 1..."
Ciganka:
- "Kad sam ja isla u skolu, sve sam imala 5-ice!"
Uredjaj:
- "BIP!"
Cigan:
- "Sine, kad sam ja isao u skolu..."
Uredjaj:
- "BIP!"
Sin:
- "Tata,nisi isao u skolu ?!??!?"
Cigan:
- "Sine, nemoj da me zezas, ja sam ti otac!"
Uredjaj:
- "BIP!"
Pandur zaustavlja vozaca i kaze mu :
P:Ja te cetvrti put zaustavljam i kazem ti da ti nesto curi iz kola
V:A ja tebi opet kazem da je ovo cistjerna za pranje ulica.
pricaju dvije babe:
- kupila sam sebi tvora!
- sta ce ti on???
- znas kako lize...
- ali...sta sa smradom?
- pa, na pocetku je povracao ali se brzo navikao
situacija iz centralne poljske (negdje oko warszawe) - poslije zime izasla rupa u asfaltu i neko se zainteresovao sta je ispod...ispostavilo se da je podzemna voda isprala zemljiste na dubini 6m i povrsini oko 15x15m. postala je neka vrsta pecine pod asfaltom sva sreca da je asfalt bio dovoljno jak a nijedan sleper nije tamo prosao (citaj UPAO)
E, to se zove dobar bazni sloj puta! Mala rupa, a ispod - pecina!
U Karadjordjevoj, na potezu Brankov most - Kalemegdan, zna da bude otvaranja kratera, al' put popusti mnogo pre nego sto se napravi ovolka rupa - na prvi tezi auto, najcesce...
(\__/)
(='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Comment