Zezanje, Arhiva. Započeo Honda

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

e **bi ga...za 6000 mogu da prefarbam i nabudzim mog rovera na nekih 200KS, i da mi jos ostane...ali sta ces...nemam 6000 funti
    a zbog ovog svega cak mijenjam potpis (vidio sam ovo negdje davno)
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Auto za svakoga (5)

Na osnovu marke automobila koje neko vozi, lako ćete proceniti njegove poglede na život i sve ostalo...

TOYOTA, MAZDA - Hibrid

Malo bi sportski, malo da ne troši, malo veliki porodični auto. Malo je reći malo podvojena ličnost. Ali to se odmah vidi po karoseriji: nazad kockasta kao Volvo, napred folira da je Ferari, ne preze čak ni od električnog zatvaranja farova. Vozač je službenik policije, niži debeovac, niži košarkaš, psiholog pred razvodom i slično. Pre podne jede burek ili mesni narezak, uveče škampe ili lososa. Obožava porodičnu harmoniju i decu, ali je za ljubavnicu spreman da umre. Voli pozorište, ali ne propušta ni jedan Cecin koncert. Racionalno procenjuje kvalitet vozila, ali je dovoljno lud i sklon eksperimentu da kupi automobil sa Vankel-ovim motorom, koji je japanska otkupljena ekskluziva. Izbegava brzu vožnju, ali nikad ne kasni. Moguća zamka: četvorotočkaš vlasniku tiho prenosi načela samurajskog kodeksa ponašanja bušido, pa se može desiti da u slučaju prekršaja izvrši tradicionalno ren samoubistvo.

PEUGEOT - Baja

Ili jesi, ili nisi lav. U Pežou jesi: nacrtano je na hladnjaku. Kao i na volanu, da bi se vozač s vremena na vreme prisetio kakav je baja do jaja. Samoljublja nikad previše. Zato je potreban besni dizajn, jak motor, elektronska kontrola stabilnosti za manijakalno uletanje u krivine, i skockani enterijer u kom ni itison nije bez veze. I svuda ti mali ljuti lavovi, što super utiče na samopouzdanje i vrši latentan pritisak na papučicu gasa. Naravno, cipelom od minimum 300 evra, jer vlasnik Pežoa nije dovoljno bogat da kupuje jeftine stvari. Mehaničari ga vole, kako zbog toga, tako i zbog činjenice da u Pežou ne pasuje ništa bez lavića. Sve original, sve novo. Voli brzinu, ali i izazove, jer svaki novi model ima neku novotariju poput 2tronic menjača, kliznih vrata, ili bolesno kurčevite providne haube. Ovaj auto je nepodoban za seks, pa vlasnik uglavnom ima gajbu sa ogledalom na plafonu spavaće sobe.

DZIPOVI - Kauboj

Pahero (pajero) u prevodu znaci paor, što svakako ima dodirnih tačaka sa kaubojima (kravarima). Ipakm, ovde nije reč o tome: "Kamioni, avioni, milioni, pa ko preživi pričaće" je filozofija koja karakteriše ovog najarcanog momka. Osim ako je riba, što se sve češće može videti, jer muževi lepotica imaju jednostavnu logiku: ako već ne mogu da sačuvaju auto, da spasu barem ono što se spasiti može, to jest ženu. Zato je ograde u dve tone čelika. U oba slučaja ne valja voziti ispred niti iza džipa, jer je sklon nepredvidivim manevrima, kao što je polukružno okretanje preko duple pune na autoputu, ili parkiranje na raskrsnici. Bezbedna udaljenost od deset metara u ovom je slučaju dva kilometra. U stvari, kada normalan čovek ugleda vozača u džipu, najbolje je da mirno, bez panike, ode kući.

Podvrsta je vozač Puha, koga nikad, ni pod kojim okolnostima, ni u šali, ne treba pitati za koga radi.

Autor: Igor Karanov
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• zvrle
          CBC Senator XXL
          • 01.11.2005
          • 961
          • Beograd, Batajnica
          • Golf 4

“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• srle1
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2005
            • 320
            • Beograd

Šta piše na kružnom toku u Bosni?

Dozvoljeno najviše 8 krugova
            Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi!

Comment

• alt+64
              CBC Senator XXL
              • 27.02.2006
              • 571
              • bgd

How to spot a rich guy?

Comment

• Čiča
                CBC Senator XXL
                • 14.12.2005
                • 1621
                • Beograd, Vidikovac

Mislim sta reci ???

Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• mirdza
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2005
                  • 2437
                  • AGP / W126

Comment

• dfast
                    CBC Senator XXL
                    • 26.05.2005
                    • 1302
                    • Hoofddorp NL /Bgd

Dobra ideja, samo su ga malo preterali, pa je ovako auto samo izlozbeni exponat. Smb boja i maskirni tapacirunzi, sedista, dosta vremena potroseno i na kraju ašov umesto volana . Šlem i gas maska su ludilo .Da su ukljucili i funkcionalnost bila bi čista 10, ovako ...?

Comment

• SAAB PoWeR
                      CBC Senator XXL
                      • 26.04.2005
                      • 1394
                      • tu iza coska(Milwaukee USA)

usa kablovska televizija ima i par programa za one koi su preko 18 godina
                      sada ovi sa slabijom konekcijom mogu samo da sumljaju
                      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• dfast
                        CBC Senator XXL
                        • 26.05.2005
                        • 1302
                        • Hoofddorp NL /Bgd

Odlicna stranica
                        Samo trazi razlicite brzine konekcije za razlicite kanale, mada sa mojih 256kb/s uglavnom radi.

Edit: Mada cini mi se da su taileri u pitanju, nije streem on line program.

Comment

• SAAB PoWeR
                          CBC Senator XXL
                          • 26.04.2005
                          • 1394
                          • tu iza coska(Milwaukee USA)

hhhaah
                          da mi je znati na koje kanale si kliknuo
                          _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Viper
                            CBC Senator XXL
                            • 25.11.2004
                            • 700
                            • Kać

PREDMET : Zahtev za izdavanje PVL (Zastavniku I klase u penziji)
                            novu - drugu čekovnu kartu zbog gubitka lično moje čekovne
                            karte pod brojem tekućeg računa ***********

OBRAZLOŽENJE LIČNO MOJE GLASI I TO :

Sobzirom da sam proteran iz Rijeke - Hrvatska dana 26.11.1991.
                            u Nišu - Srbiju dana 07.03.1996. pošao sam u komandu korpusa
                            kod stambenog organa da vidim kada ću dobiti stan - da se infor-
                            mišem, pa me je odjednom zaboleo stomak i otišao sam u obližnji
                            poljski WC-e u neposrednoj blizini napred navedene komande da
                            bih obavio veliku nuždu. Po obavljenoj velikoj nuždi mojoj ja
                            sam ustao naglo, pa mi je u tom položaju kako sam ustao (u
                            stojećem položaju) ispao novčanik sa kompletnom dokumentacijom
                            u šahti. Misleći da je šahta plitka, ja sam napred navedeni WC-e
                            pomerio i imao sam šta da vidim, to je šahta bila dubine 3 - 4 m
                            a plustoga bila je kanalizacija u vertikali tog WC-a. Ja sam se
                            spustio u toj šahti misleći da ću novčanik sa kompletnom
                            dokumentacijom da pronađem. Međutim od pronalaska novčanika nije
                            bilo ništa, a da bude stvar gora stepenice metalne - držači od
                            šahte bili su toliko truli - zahrđali - slabi, pa sam onako ceo
                            sleteo u toj velikoj šahti sa puno izmeta i nakon toga zapomagao
                            sam okolno stanovništvo. Sobzirom da je to bilo negde oko
                            13.00 časova - podne, pa mije jedan od sugrađana dobacio
                            dasku - motku pa sam jedva izašao iz te proklete šahte. Onako
                            zamazan jedva sam otišao kući i presvukao sam se.

Napominjem da moja supruga ima čekovnu kartu da može da
                            podigne(m) novac, ali ja je u ovom slučaju nemam jer mi je
                            šahta - voda - kanalizacija progutala ličnu kartu, čekovnu
                            poštansku karticu i još nešto od novca, pa sam se eto poštovana
                            Firmo - Poštanska Štedionico Beograd vama lično obratio za
                            pomoć - savet, ovim mojim pismom, u nadi lično, da ako imate
                            snage da mi pomognete u ovoj mojoj delikatnoj situaciji, jer
                            stvarno danima i noćima zbog ovoga ne spavam - nemam mira nigde.

Bla, bla, bla......
                            I DONT NEED SEX
                            goverment fucks me every day!

Comment

• Viper
                              CBC Senator XXL
                              • 25.11.2004
                              • 700
                              • Kać

Ovo je pismo od 19.12.1972 koje je Mikica-Mika iz sela Šume uputio svojim dugogodišnjim mušterijama za sir i kajmak odgovarajući na njihovu čestitku povodom udaje ćerke za momka koji je Crnogorac poreklom.

Dragi prijatelji,
                              Dobili smo vašu čestitku za svadbu u kome ste izrazili vaše saučešće u našem veselju, bili smo mnogo radosni i zahvalni koje nam ostaje nikada zaboravljeno, i u beskrajnom sećanju na vas i vaše čestitke i savetno davanje nama starijima, a mladima - mladencima poučno vaspitavanje za svoj nastupajući tekući bračni život i stručno vaspitavanje obrazovano izgrađeno uzdizanje itd. koje će da koristi u budućim predstojećim nailaznim životu i u izgradnji afere dostojanstva savremenog čovečanstva. Monogo nezaboravljeno vam hvala na vašem saušešću u našim tradicionalnim veselju koje i vama želimo beskrajno rečima nemožemo iskazati humanu srdačnu sreću u vašem napretku = životu itd.
                              Mi smo se baš nadali i očekivali da ćete lično direkno i prisustvovati našem veselju ali iz vašeg rada vidimo da ste bili sprečeni i nemogućni našem zajedničkom radu ali ipak smo se i ovako razumeli i imali kontaktnu saradnju po istom pitanju = radu.
                              Veselje je bilo mnogo dobro, poslužilo je lepo i toplo vreme te smo tako proveli u najboljem raspoloženju i veselju. Muzika je bila odabrana, te je nas sve zadovoljila, koliko je to bilo moguće. Crnogorci jesu crnogorci ali ipak ovoga puta su se pokazali fini ljudi, a za dalje ćemo znati kako će biti.
                              Kako ste vi, šta radite, kako zdravlje vas služi Kako ste po ovim zimskom hladnom vremenu: mismo ovamo zdravo i dobro. koje i vama želimo svaku sreću.
                              Mladenci su dobro zasada a posle svadbe bili su kod nas 4 dana pa su otišli u svoj stan u Kragujevac i tamo su produžili svoj normalan život.
                              Za sad toliko primite srdačne pozdrave od nas i naše zajednice sa mladencima

Mikica-Mika
                              I DONT NEED SEX
                              goverment fucks me every day!

Comment

• mirdza
                                CBC Senator XXL
                                • 14.03.2005
                                • 2437
                                • AGP / W126

http://homepage.mac.com/jake100/.Pictur ... 0truck.jpg

ovo je previse tuzno da bi bilo smijesno...

Comment

Working...
                                X