Zezanje, Arhiva. Započeo Honda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
da ne otvaram novu temu,pozdrav svima i starim i novim clanovima, evo ja stigo prije par dana(nadam se da me niste zaboravili), vidim forum se dosta prosirio i napredovao sto je za pohvalu, nadam se da je stara ekipa na okupu, ova kompanija gdje sam sad bio je katastrofa ne zna se ni ko pije ni ko placa samo se rinta po citav dan brod je bio kontejneras a linija katastrofa nigdje se nismo zadrzavali preko 1 dan i to kad bi bilo po 3-4 sata da se izadje, imam nekih slika pa mi recite gdje da okacim ako vas zanima, toliko za sada,odoh da spavam. Poz.
HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Poz brate Maki
Eto vidis kako smo znali i prosli put da kad si odlazio na posa da sesh se vrnesh u drugu drzavu, bash zezanje
Postavi slike negde u jedan topic u WG pa cemo ih rasporediti negde vec, mozda napravimo i jedan album
Nek si se samo dobro vrno, ko pije nije bitno samo kad neki ipak placaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Za one koji znaju nemacki....
klinac je mrtav pijan, keva ga snima kamerom i kenja, a cale cisti njegova govna i tusira ga
Comment
-
-
Voze se 2 cige spediterom(konjska zaprega) uzbrdo.Konj mator pa slabo vuce.Ciga ga osinu bicem,konj se ritne i prdne.Pita drugi ciga:Ao,baje,so kandela?Prvi rece: Kandela lamela!
prim.aut.
kandela=smrdi
p.s.
Sorry ako je vec napisano.
Comment
-
-
Comment
-
-
raspravlja se u crnogorskoj skupstini o novoj skracenici imena drzave.
neko predlozi MN ali se ispostavilo da je zauzeto,opet drugi predlozi CG ali i to bi zauzeto, pa opet neko rece MO ali i to bi zauzeto, nema ponestalo im ideja i poslije vise casovnog mozganja jevi se odbornik opozicije i kaze MDj, svi ga pogledase u cudu,odakle izmisli MDj, a ovaj njima pa Milo DjukanovicHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
Comment