Zezanje, Arhiva. Započeo Honda

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Ebote pa ovaj igra gore od mene...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dfast
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2005
      • 1302
      • Hoofddorp NL /Bgd

Al sto teta pored igra

Comment

• CLD
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2005
        • 1225
        • Belgija - ranije Luna-Chico

NISHKI simfonijski orkestar definitivno je i ostao bez italijanskog dirigenta, jer je, kako saznajemo, italijanski maestro Danijel ?�ulio Moles napustio Nis , revoltiran, kako kaze, "amaterizmom i primitivizmom, koji vladaju u ovoj kuci". Nesuglasice na relaciji rimski dirigent-direktorka traju prakticno od pocetka saradnje, koja eto nije potrajala ni godinu dana. Nislije su se, kaze Moles, "negde zaboravile". Klasicna muzika ne poznaje izgovore "danas slavim treci dan slave" ili "spremam zimnicu, pa moram da napustim probu"!
        - Ama, to je bilo da covek ne poveruje - kaze italijanski dirigent Moles, koji je pristao da razgovara na ovu temu, kako kaze, "prvi i poslednji put" pre povratka u Rim, gde predaje na elitnom konzervatorijumu. - Prvi put u svojoj dugogodisnjoj karijeri video sam da jedan profesionalni simfonijski orkestar ne dolazi na probu, jer treba da, kako vi kazete u Srbiji, "kiseli" neko povrce pa da ga stavlja u tegle!

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225

Poštovani G. Direktore,

javljam se na oglas za tajnicu jer sam vidijela u novinama a dosta brzo tipkam s jednim prstom i kod računanja isto znam zbrajati a malo kod djeljenja sporije ali ipak izračunam.

Drugo znam na telefon makar bolje znam s ljudima jer sam vidijela da ljudi bolje samnom komuciraju u ćetri oka pa i kad ih je više nego na telefonu.

Još molim da nebude poso kopliciran ali svejedno sam zainteresirata bez obzira.

Da odma priznam znam da mi baš nejde gramatički i da dosta brkam č i ć i ije i je ali je kod mene osobnost da to sve nekako izađe na dobro. Drugo što se tiće plače o tome možemo se razgovarat ko ljudi nisam ja neka da sam gramziva.

Što se tiće za počet posao mogu odma to jest kad vam odgovara.

Hvala za odgovor koji molim što prije jer mislim da ćete ovakvu nač teško jer danas je teško nač provesijonalnu osobu.

Sštovanjem,

Mara

PS ? Izvinite ako je molba kratka jer nisam u praksi još za takve molbe pisat pa šaljem i sliku.

Odgovor firme

Draga Maro,
          Radiš od sutra (nabavili smo spell checker)

Comment

• CLD
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2005
            • 1225

Bosanac na raspustu

Comment

• mirdza
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2005
              • 2437
              • Katowice (PL) / Banja Luka
              • AGP / W126

jbg...sta da kazem

Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

Eh zemljo Srbijo...

Pricaju Ona i On...

On: Draga, imas noge kao srna...
                Ona: Stvarno ???
                On: Da, tanke, dlakave i krive....
                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• mirdza
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2005
                  • 2437
                  • Katowice (PL) / Banja Luka
                  • AGP / W126

jos jedna iz BL

Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• TAZZ
                    Banovan
                    • 30.05.2005
                    • 1409
                    • NBGD,SERBIA

Ne znam Da li je bilo... ali...

Pismo korisnice softverskoj kući

Poštovana gospodo prošle godine izvršila sam upgrade sa Dečka 5.0 na Muža 1.0. Nažalost program veoma loše radi.
                    Nekompatibilan je sa financijskim softverom tako da je sada jako ograničen pristup aplikacijama Garderoba, dok se Nakit
                    i Cvijeće ne mogu pokrenuti, a koje su savršeno funkcionirale sa Dečkom 5.0.
                    Uz to sa instalacijom Muža 1.0 došlo je do automatske deinstalacije mnogih zabavnih aplikacija kao što su bile Krstarenje,
                    Večera u dvoje, Večer u kazalištu , i sl., ali su umjesto njih instalirani novi (koji nisu iz te kategorije) tipa: Poker, Subota
                    ispred TV-a
                    i Nered svuda 2005 .
                    Startanjem programa Razgovori 8.0 pojavljuje se prozor koji
                    upozorava na grešku i obaviještava o onemogućenom pristupu nekim datotekama. Pokušaj njegovog ponovnog pokretanja ruši sistem.

Ni pod kojim uvjetima program ne izvršava funkcije: Spremanje u kući i Pomoć u kuhinji. Pokušala sam problem riješiti patch-om
                    Zvoncanje, ali ovaj višenamjenski uslužni program, koji je ranije sjajno pomagao sada daje više nego ograničene rezultate.
                    Molim Vas da mi pomognete. Nesretna korisnica.

-- Odgovor tehničke službe --

Ovo je tipičan problem na koji se korisnice žale i on nastaje uslijed zablude. Mnoge naše korisnice vrše uprgrade sa Dečka 5.0 na
                    Muža 1.0 što je zapravo kardinalna greška jer je Dečko 5.0 paket za zabavu, dok je Muž 1.0 operativni sistem i to projektiran
                    tako da izvršava što manji broj aplikacija.
                    Pritom mnogi programski fajlovi mogu se instalirati samo jednom godišnje, i to je uvjetovano sa mnogo faktora, pošto Muž 1.0 ima

vrlo ograničenu memoriju. Zato predlažemo da razmislite o kupovini novog softvera za poboljšanje performansi.
                    Kao najefikasniji pokazao se Kuhinja njegove mame 18.1, Strpljenje 10.0, a ne treba zaboraviti ni Nježnost 1.1. Kada
                    se koriste zajedno ovi programi će učiniti da Muž 1.0 razvije osobine kao što su Popravke u kući 1.0, Najbolji prijatelj 7.6, Večernji izlasci 1.2, Romantika 1.0 , pa čak i Teretana 1.1
                    Savetujemo da ni po koju cijenu ne instalirate programe Punica 1.0
                    jer aplikacija daje smrtonosnu funkciju za Muža 1.0 uvlačeći ga u petlju u kojoj ce izvršavati samo Pecanje 9.4, Lov 5.2, sve
                    dok konačno ne upadne u program Pivo 6.0, koji izaziva generiranje fajlova Pivski stomak 9.1 i Hrkanje XP koje je praktično nemoguće izbrisati.

Comment

• Bane R
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2006
                      • 1769
                      • Beograd

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=17441

Comment

• Čiča
                        CBC Senator XXL
                        • 14.12.2005
                        • 1621
                        • Beograd, Vidikovac

Daju i na lizing

NIsam znao gde da stavi slike, ali ovde nece smetati

Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                        "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• vega
                          CBC Senator XXL
                          • 21.02.2006
                          • 324
                          • Beograd

Ovo ce neki reper da pazari, pazi sta ti kazem
                          Ako vec nije... Bling-bling!
                          ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• Laki GSi
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2006
                            • 2426
                            • Beograd-Vozdovac

Eee ,ovo cu zeni da kupim ,pravi zenskofensiran autic !
                            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• MOSLER
                              CBC Senator XXL
                              • 27.05.2005
                              • 1064
                              • Niš

A njjaci detalj su ove dve odrane polarne lisice nabijene na prednja sedista.
                              Nadam se samo da i subara od nerca ulazi u standardnu opremu

Comment

• Laki GSi
                                CBC Senator XXL
                                • 15.10.2006
                                • 2426
                                • Beograd-Vozdovac

Subara je standardna ali samo kad se spuisti krov ! Pravo se nabije na vudzu!!!
                                Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

Working...
                                X