Hm, imajuci u vidu kako su (stari) Grci tretirali (svoje) zene, sumnjam da bi Sokratu mnogo smetalo sto je neko *ebe. Za promenu.
A Bushov sat... ne vidim tu nikakav problem. Posto je od 41 coveka koji se rukovao sa njim 39 bilo osoblje Sigurimija, lepo ce da zamole osoblje da vrati sat predsedniku, i stvar ce da legne. Po sluzbenoj duznosti.
Pere Fata veš na jezeru, odroni se stena i ubije je. Kaže na to Mujo:
Opet mi kamenac uništi veš-mašinu.
R azboleo se Mujo a izgubio knjižicu. Haso mu ponudi svoju. Mujo se u prvi ?as ne?kao, ali na kraju ipak pristane i ode kod lekara. Doktor prozva:
Šta vam je, Haso? - upita doktor.
Jaran - odgovori Mujo.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Nedjeljna školska misa. Mali Ivica kle?i u ispovjedaonici...
- Sinko, što si zgrijesio?
- Vele?asni, u srijedu sam poslije škole iza šupe imao s jednom djevojkom
intimne odnose!
- Sinko, pa bez svetoga sakramenta, to je smrtni grijeh. Koja je to bila
djevojka ?
- Vele?asni, ne smijem vam re?i...
- Je li to bila Ivanka Martinova?
- Vele?asni, obe?ao sam...
- Je bila Marica Ferdina?
- Vele?asni, šutim kao grob...
- Da nije slu?ajno bila udovica Jozefa?
- Vele?asni, moja su usta zašivena...
- Pa nisi valjda s Terezom Fran?ickom?
- Vele?asni, poštujte moje obe?anje...
- Je li to možda bila Micika Filipova?
- Vele?asni, prije ?u se dati ubiti...
- Sinko, tebi nema pomo?i! Za kaznu, tri mjeseca ne smiješ u crkvu. Idi
sad...
Vrati se Ivica natrag u klupu gdje ga ?eka njegov najbolji prijatelj Perica.
- I, koliko si dobio?
- Tri mjeseca poštede i pet novih imena seoskih jeba?ica !!!
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Stoji prose?na crnogorska porodica u hladu. Muški ližu sladoled,?eškaju se i ?uvaju hlad da ne pobegne,žene sede na suncu ?uvaju?i suncobrane i peškire,deca se igraju bacanja kamenja na turiste.
Do?e klinac kod oca i požali mu se kako na plaži nijedna devoj?ica ne?e sa njim da pri?a.
Kaže mu stari:
-Radi što sam i ja radio ,stavi kamen u ga?e i vi?e?eš kako se lijepe za tebe.
Uradi to mali , ali se posle sat vremena šetanja vrati kod oca još tužniji:
-Pa sad još više bježe od mene ...
Na to ?e stari:
-Pa , vi?u,kamen ide sprijeda!
Američka vojska htjela neprijatelje gađati pederlukom!
Američka je vojska devedesetih godina radila na projektu takozvane ?gay bombe?.
Američki vojni stratezi došli su na ideju stvaranja kemikalije koja bi kod neprijateljskih vojnika izazivala homoseksualne osjećaje, prenosi Nacional.
Dokumenti koje su nedavno procurili dokazuju kako se američka vojska uistinu bavila ovom problematikom, pa je tako Američki zrakoplovni laboratorij razvio nekoliko modela supstanci u obliku aerosola raspršili po neprijateljskim pozicijama.
?Jedna od mogućnosti, iako neukusna, je implementacija jakih afrodizijaka, pogotovo ako bi kemikalija izazivala homoseksualno ponašanje?, stoji u izvješću.
Vojska je za ovaj projekt tražila 7 i pol milijuna dolara.Novac u konačnici nije odobren.
Stručnjaci smatraju kako je ideja promjena nečijeg seksualnog identiteta pomoću aerosolnog spreja na granici ludosti.
13.6.2007.
Pincom.info
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment