Jeste Delta integrale,ali nije rekla koja je evolucija!
Zezanje, Arhiva. Započeo Honda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by EfI_77onaj drlog od Audia ti se skroz kvari
Originally posted by EfI_77Coco će mi sada gledti zadnji kraj, hi hi
Sale jesi cuo,samo ce da ti je doveze da je vidish i to je to.Od ovih alfista ne moze da se zivi
Alfisti slusajte,aj probajte da stavite hondin znak umesto alfinog mozda cete onda uspeti da navatate nesto...
Lepo vam je little rekla da je ona Honda girl
Nemoj da opet potezem oruzje
Power of dreams !!!
Comment
-
-
Originally posted by HondaAlfisti slusajte,aj probajte da stavite hondin znak umesto alfinog mozda cete onda uspeti da navatate nesto...nama ne treba nikakav znak,mi bi i sa ficom odvajali najbolje ribice
Comment
-
-
Originally posted by HondaPa da sa ficom,ali koji isto ima H znak na sebi.Sve je u H znakuvodonik
Comment
-
-
Ali pazi akcenat na PAZHLjIVO...Ma sve ce ovo da se svede na moj je tata ovo, tvoj je tata ono... Najjache u svemu tome je shto je alfa FWD a honda RWD.
P.S. Ne spominji Coupe Turbo njega chuvamo za neshto jache od S2000
Comment
-
-
Pali motore, spremi se, pozor, SADSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Ha.. znas da je instabilne konstrukcije? Da odrzava balans sa prednjim krilcima, (super brza hidraulaka) i da mu je tezisna tacka prema zadnjem delu. Zamisli radijus okretanja, kao da okreces auto sa rucnom kocnicom
A tek zamisli G sile G9 u toku manevrisanja( Da nema specijalnog kombinezona pilot bi dobio izliv krvi u mozak
)
I sad ono najbitnije: Vozi polakoAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Jel to onaj kombinezon sto ima tecnost u zidovima?
Pa onda G sila stvara pritisak vode tj. tecnosti koji indirektno ne dozvoljava da se krv slije u noge?
Samo ne vidim de je tu glava?.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
Originally posted by vujkenoge (butine) su veliki rezervoar krvi. vrseci pritisak na njih smanjuje se uticaj G sile. kad bi previse krvi otislo u butine postoji sansa da se pilot onesvesti..:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
Comment