Zezanje, Arhiva. Započeo Honda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
za decu koja ne veruju u rode
Stari odgovor na novi način
Tata kako sam se rodio?
Dobro sine, znao sam da ćeš me jednom to pitati.
Evo kako je to bilo.
Tata i mama su malo chat-ovali, pa je usledi copy/paste fotografija.
Tata je onda mami zakazao sastana e-mail-om.
Našli smo se u Cyber cafeu,malo pričali i onda otišli u WC.
Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory-stick.om.
Kada je tata bio spreman za upload,primetili smo da nemamo firewall.
No već je bilo kasno za Undo,a ni delete više nije pomagao.
Devat meseci kasnije virus je počeo da deluje.blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Comment
-
-
nego da te pitam nesto Vocko, da li bi voleo da si malo normalan kao mi ostali
UZASKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Sastali se Amerikanac, Francuz, Turčin i Bosanac, počeli govoriti o ponosu
i tako krene Amerikanac:
"Ja sam ponosan na CIA, sve zna čak i prije nego što se nešto dogodi!"
Francuz:
"Ja sam ponosan na Francuskinje, tako su dražesne, ljupke i ne daju se
lako!"
Turčin:
"Ja sam ponosan na naše tepihe. Skupi su, dobri i malo ko ih može kupiti!"
Bosanac:
"Ja sam ponosan na sebe!"
Svi ga pogledaju i pitaju:
"A zašto?"
"Juče sam eb'o Francuskinju na turskom tepihu, a CIA pojma nema o tome!!!"blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Na intenzivnom odelenju bolnice su pacijenti uvek umirali u istom krevetu I to svake nedelje u 11 sati, a bez obzira na njihovo stanje.
Lekari su postali vrlo zabrinuti jer nikako nisu mogli ustanoviti šta je uzrok umiranju pacijenata.
Neki su lekari čak pretpostavljali da se radi o nekakvoj natprirodnoj pojavi. Jedan dan se skupili lekari odlučile da okupe radnu grupu koja će konačno uspeti dokučiti šta se događa.
Jednu su se nedjelju okupili oko kreveta nekoliko minuta pre11 sati i to zajedno sa sestrama I lekrima specijalistima iz svih područja medicine.
Neki od njih su uzeli drvena raspela, neki bibliju , a neki beli luk kako bi se zaštitili od zla.
Kad je sat konačno otkucao 11 odjednom se u sobi pojavila Rasmira Safić Novak, čistačica koja radi nedeljne smene, uđe u sobu, isključi sistem, koji pacijenta održava u životu i uključi u****vač.blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
ebig nije zezanje ali je poučno za pušače.
probajte da odgledate do kraja
http://www.techeblog.com/index.php/tech ... cigarettesblago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Originally posted by Vocko
mazda club srbija...pomislice ljudi svasta"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment