Svi nazočni a ni jedne poruke... DOSADNO JE... Neki admin je natovario forum sa jednom istom porukom, treba neko nadležan da mu skrene pažnju da to ubuduće ne radi jer može da mu se ukine nalog pa će mu biti žao. Morao sam sve čitati dok nisam naučio napamet a to je meni malo teško jer sam slab sa pamet.
E da sa onog spiska bih pohvalio DORU jer on piše poruke za razliku od ostalih. Dokle bre spava ta omladina, pa dan je uveliko, sad već i prošao.
Ne daju mi da pišem po tamo onoj zastavi a NAŠE je.. Šta bi bilo tek da je njihovo? Tužan li sam...
Neke od reci na koje reaguje:
bend, lap, lick, topless, bud, lay, call, change, kiss, banana, pillow, fight, fight, kick, sleep, jiggle, naked, tattoo, jump, pour beer, drink beer, sing, stretch, dance, lick, hummer, wave, tickle, hat, strip, breast, dance on bar, be a pimp, magic, karate, robot, shoes, show me something, spin, read, write, hair, belly, gymnastics, fire, spread, pitcher, kiss me, hand stand, arms, phone number, I love you, laugh, star wars, ass, tits, suck, strip, fuck, iron my shirt
Comment