dosao crnogorac u beograd i vozi se on tramvajem kad ulazi neki saljivdzija i primjeto on crnogorca pa ga pita: cuo sam da ste vi crnogorci svi pederi.
crnogorac:
-ma ko ti to rece oca mu *ebem.....
Guzva na autobuskoj preko leta i nekako ulazi jedan covek i seda na sediste iza sofera i kaze:Uh konacno da smestim kosti. A tek ce sofer:Mogao bi Kosta nekom da j... mater . . .
Druga varijanta: Autobus GSP-a, sediste iza vozaca. Neka baka kaze detetu koje tu sedi: "Sinko, pusti me da smestim kosti." Vozac se okrece i kaze: "Nemoj da ti Kosta je*e mater!"
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Zasto Crnogorca kada umre zakopavaju uspravno ?
Zato sto je citav zivot lezao
Sece Crnogorac puza,prolazi mu poznanik pored njega "Bas je ljep taj tvoj puz"dobar je
Drugi dan opet Crnogorac izasao u senju sa puzem,opet ga sretne poznanik"Gde ti je onaj puz od jucer"? Morao sam ga promeniti bio je prebrz!!!
Sastali se Amerikanac,Francuz i Crnogorac i vode polemiku cije Ehooo
se najduze slusa.
Amerikanac "Ja kad dodem u Kolorado i viknem Ehheejjjjjj sedam dana
se slusa Ehooo
Francuz : "Ja kad se popnem na Montblan i viknem Ehejjjjjjjjj prtnaest dana se slusa Ehooo
Crnogorac: "Ja kad se popnem na Lovcen i viknem "Ehejjjjj hocemo li raditi"
Sedam dana se slusa odgovor "Jediiiiiiiiiiiii govnaaaaaaaaaaaaaa Radovaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee"
Comment