A da de si ti ljudino,a sta cinis jada nebio.Sta bi rekli u CG.
Obrati paznju
Vidi ovo
Pazi sada
Pripremi se
Pokloni se
i pocni da citas.
Corba
Kad sam bio u fazonu svome,radio sam sta sam hteo kome.
Corba mi je omiljena hrana,kazu neki da mi je to mana
U biznisu corba mnogo znaci,nemoj neko samnom da se kaci.
I od corbe boljeg leka nema samo da je cika Bora sprema
Corba nam je mnogo jaka strana,zivis zivot bez srcanih mana.
I od zena usi vise bruje ,samo Bora corba moze da ih cuje.
U Brazilu usred guste sume,neki crnci od te corbe napravili gume.
Iz Sumatre neko mi se javlja ,samo place ,corbu zaboravlja.
Iz Japana salju mi bombone,corba bolja ,sviram im fazone.
Beograd je glavna strana sveta,corba tamo nikoga ne smeta
Citav zivot jedem corbu ovu,avaj narod napravite novu.
Dosadno je pevati sa strane,jedi corbu sa Madarske strane
Tko ne veruje ovoj mojoj prici,jedes corbu i na majmuna licis.
I ta borba nek se zove Riblja Corba
Ovo ti je nova pesma koju sam napisao za Riblju Corbu i prvi put se objavljuje.
ako neko ima nesto da doda tu smo
Pozdrav za mog druga sa veliko KKKKKKKKKK
Kad se god setim CG uhvati me neka Pooooooooolagannnnnaaaaa
emocijaaaa.
Vratio se unuk iz Bg sa studija DIF-a ,ustao ujutro i malo ce da parvi sklekove-sto bi rekli upore, gleda ga deda i pita "pa de ti je ona jadan nebio" koja djede"
"Pa devojka-bit ce jado da ti je utekla".
Gleda deda unuka kako se takmici u trcanju ,unuk mu zadnji ,deda ce
"alaj ih je pocero moj sokolic , svi bjeze oce mu uteci"
Nole brate nemoj zameriti drugu sa Juga.
Nadi i ti meni neku
Sedi Makedonac u vozu sa Francuzom. Vadi MK iz torbe lubenicu ,gleda
FR pa pita "sta je to " kaze MK to je lubenica
U FR lubenica je olalaaaa pet puta veca.
Vadi MK iz torbe papriku -ponovo ce FR "sta je to" to je paprika
U FR paprika je olalaaa jedan metar velika.
Vadi iz torbe MK paradajz,pita ponovo FR "sta je to"
Vice MK "ribizla" p... a ti mat......a
On mora biti njen prijatelj, psiholog, ljubavnik, brat, otac, učitelj, vaspitač, vodoinstalater, mehaničar, seksolog, ginekolog, parapsiholog, psihijatar, terapeut...
Uz to on mora biti dobro organizovan, dobar otac, čist, atletski razvijen, kavaljer, inteligentan (ne previše), pun fantazije, kreativan, sladak, moćan, pun razumevanja (pogotovo kad je strefi PMS), tolerantan, hrabar, pouzdan, pun komplimenata, bogat, nezainteresovan za druge ženske...
Dalje, muškarac mora pokazati da nije ljubomoran, ali ni nezainteresovan, mora se slagati sa svojom familijom ali joj ne posvećivati previše vremena, mora joj davati puno prostora a opet brinuti gde je ona.
Kako žena može učiniti muškarca srećnim?
Izađe gola iz kupatila i usput ponese pivo iz frižidera.
Odose tri zenske u hotel da prenoce.I kaze recepcionist;mozete obici sve spratove i kad odlucite sobu koja vam se svidja dodji te ponovo ovdje da vas upisem,ali pazite u ovom hotelu samo su muskarci.
Tako odu prosetati od sprata do sprata.Prvi sprat;muskarci zgodni,lijepi ko slike,gentelmani,.....
Drugi sprat,muskarci bogati,lijepi,zgodni,pazljivi sa zenama,ljubazni,
Dodju do treceg sprata i muskarci mmmmm,ko secer slatki,ljubazni,dobri,zgodni,ne ozenjeni,bogati,pazljivi sa zenama.......
Kad su dosle do cetvrtog sprata pise velikim slovima na zidu: ovo je sprat namijerno napravljen da dokaze da je zenama nemoguce udovoljiti......
Snima se obrazovna emisija za decu-edukacija
Akteri trebaju da upute decu u pravilan smer;
Pocinje snimanje;
Ja kad se probudim kraj kreveta mi stoj sise sa rakijom ,uzimam i dobro potegnem sto dvesto grama koliko da operem zube.
Za to vreme zena spremila dorucak,sedam za stol ispijem dve tri rakije za bolji apetit i pocinjem sa jelom.Pred da odem na livadu da je kosim
ponesem dve tri kile rakije da mi se nadu usput za osvezenje TOP-STOP -STOP;vice reziser" nevalja".Kakva je to edukacija dece sa rakijom" smislit nesto drugo.Nejde ovo.
Ja kad se probudim uzmem odma kraj kreveta jednu knjigu i procitam je nabzaka toliko da osvezim grlo.
Za to vreme zena sprema dorucak,sedam za stol i procitam dve tri knjige nabrzaka za bolji apetit,i pocnem sa jelom.Pred da odem da kosim livadu ,ponesem dve tri debele knjige da mi se nadu us put do livade.
Dolazim na livadu uzima knjigu i procitam je skoro pola u cugu,eto i komsije Marka nosi i on nekoliko knjiga .Sednemo ispod oraha i uhvatismo da citamo list po list od knjiga,malo kosimo malo se osvezavamo sa kojom knjigom ,doslo podne evo zena nose nam jelo i jos po nekoliko knjiga.Dok one serviraju jelo sa komsijom nabrzaka procitamo po dve tri knjige.Zene odose a mi ostali da docitamo knjige.
A evo prolaze pored livade jos nekoliko nasih drugara svi nose po neku knjigu,pa zajedno sedosme da ih citamo jednu za drugom.
Vec se smracilo ,sta cemo kako cemo idemo navece mi u seosku biblioteku i tu kad smo uhvatili da citmo knjige ostadosmo sve do fajronta.
Vec izmoreni od citanja teturamo se levo desno ,kad naidosmo do komsije Steve, "ej drugari kud ste krenuli tako rano kuci ,ajte kod mene u podrum imam stampariju tu mozemo citati knjigu po knjgu do ujutro.
Vidite kako se deca daju fino vaspitati'kaze reziser"
Pozdrav
Luka 1
Ja batka sam strah i trepet kod kuce,zena nesme da pisne .
Bas jucer dok sam prao sudove i pripremao joj dorucak ,dolazi mi u kuhinju i pocne nesto da mrmlja ,otkacim je,brate mesa mi se u stipke neka ode malo do komsije da na miru zavrsim muske poslove.Usput opeglam ves,presvucem posteljinu i u****m prasinu.Eto je opet sva rascupana i rasstimovana"Mace odi se osvezi u kupatilo i dolazi da rucas"
ostro cu ja ,samnom nema sale,zena mora da me slusa inace se zna.
Dolazi-seda za stol i ja joj izreferiram sve moje dnevne aktivnosti.
".Dali si bacio dzubre pita ona ' Mace izvini ali nisam stigao."Ostavi jelo i prvo zavrsi zadatak"Nemoze ona meni da nade falinku odem -odradim dzubre-vratim se ona vec prilegla i gleda TV.Ona ce meni ovo ono i to pa ja sam manga.Na prstima dolazim u sobu i puzeci ispod TV da joj ne zaklanjam vidik odem na balkon da vidim sta radi ker."Ona-uzmi tu bitangu od kera iznesi ga van da obavi nuzdu i ti se prostaj do se odmorim.""treba ti odmor mace"ja joj strogo naredim. Izadem van sa kerom secem ga oko zgrade dva tri sata kad nailazi komsinica Mica'Komsija svrati kod mene na kafu sama sam ""ama sada ima obavezu sa kerom da ga vrati kuci pa cu doci" Zena me promatra sa balkona"Odma da si dosao kuci ceka te posao" -Jao ubicu tu kucku osramotila me pred komsinicom Micom ,mislice zena da nisam ja glavni manga kod kuce-"evo idem mace odmah"-Sad kad joj se popnem gore rasplakacu joj majku."Sta radis dole sa komsinicom kad znas da cte cekaju kucne obaveze"-"Nista samo sam joj rekao da se odmaras pa ces posle da izades u grad""uzmi i presvuci posteljinu u decijoj sobi dok se vratim i stavi je u masinu za pranje-izrbaj kadu sa vimom,sidi u podrum i sredi ga' Ona ce meni naci neku manu,pa ja sam manga -sva drhti kad me vidi."Ja sam majstor za zene nemogu one samnom izaci na kraj Ja sam manga najveci u kraju i to sve zene dobro znaju.Spremila se i odlazi ,gledam kroz balkon neki dasa svaler ceka je sa stojadinom-alaj je nasla svalera.Ja sam manga vozim Mecku sta si on zamislja .Neko zvoni na vrata-kad komsinica Mica"jao komsija zena ti ode sa stojadinom u zivot."Ja sam manga sestro sa mojom Meckom sve me zene postuju i vole."Nega ako moze jedan kafica za tebe imamo vrema da se lopo ispricamo do ujutro"One ce meni ovo ono i to pa ja sam manga
U berbernici; Nekoliko ljudi ceka na red da se ****-ulazi manga na vrata "majstore za koliko vremena da dodem na ****nje- "pa za jedan sat"
Majstor"Ovaj vec mesec dana stalno dolazi i isto pita nikako da se ****.
Jedan ce od musterija "ja sam misli da ti je neki rod svaki dan u ovo vreme gledam izlazi iz tvog stana"
Lopov neki prodao mi fintu,avionom da zaradim kintu
Uhvatismo tog pilota , sto nam naseg Boru mota
Aerodromom struje vesti da ce Boru crnac sesti.
Braca Rajt da su znali,avionom nebi srali
Avion je vazan prevoz ,zato ga ne radi Revoz
A u JAT-u silna flota,sve piloti do pilota.
Stjuardesa zelim biti,jesti ,piti sve na kiti
Avioni nebom plove ,sve se vrti oko love.
Avion je cudna sprava,malo leti vise spava.
Nad Alpama sada leti ,srce mi je sve u peti.
U avionu citaj "knjigu" ,razbit ces si svaku brigu.
Bas te briga ako padne ,u zadatke spada radne.
Comment