Odgledali ste dobar film. Preporučite ga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: Odgledali ste dobar film. Preporučite ga
Za Blade Runner-a mogu da potpisem. Po meni jedan od najboljih filmova ikad, sa fantasticnim Vangelis-ovim soundtrack-omLife is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Comment
-
-
Postoji 7 različitih verzija Blade Runner-a a ja bih preporučio director's cut.
A kad smo već kod soundtrack-a verujem da većina zna pesmu Mad World.
A retko ko zna da je pisana za Donnie Darko-a.
Comment
-
-
Gran Torino (2008) sa Clint Eastwood-om
Film je dobio naziv po zelenom '72 Gran Torinou kojeg glavni lik cuva u garazi, ovakvom:
sve dok jednog dana njegov ~16ogodisnji komsija ne pokusa da ga ukrade, i posle toga on uzima decka pod svoju zastitu itd.
sve u svemu bas mi se svideo film!
Evo i jednog interesantnog isecka iz filma, zanimljivo pocinje na 0:51 - ne gledajte ako planirate da gledate film!
Comment
-
-
Gledao sam Gran Torino jedno pola sata i smorio me Klint sa svojim istrošenim fazonimaMoja preporuka novi film Kventina Tarantina Inglourious Basterds ili Prokletnici kako je prevedeno kod nas.
Comment
-
-
Originally posted by sErGiOGledao sam Gran Torino jedno pola sata i smorio me Klint sa svojim istrošenim fazonimaMoja preporuka novi film Kventina Tarantina Inglourious Basterds ili Prokletnici kako je prevedeno kod nas.
http://www.imdb.com/title/tt0361748/
Ali s obzirom da je to Tarantino verovatno je u svakom slučaju dobar film.
Comment
-
-
@skyline & ostali:
Postoji razlog zasto se koristi Postimage za upload slika, a ne dorektno hotlinkovanje sa drugih sajtova - ako hotlinkujes, pre ili kasnije tema izgleda bez veze, sa gomilom broken linkova ili slika koje pokazuju nesto drugo. Dakle, odvojte 2 minuta za upload na Postimage, pa onda ovde.
Comment
-
-
Malo je off-chic...
Da nema neko DivX subtitle za http://www.imdb.com/title/tt0109779/ ??
Ubih se trazeci ga i.
Comment
-
Comment